Winkelen op afspraak bij de Zeeman-lente en zomer collectie

Winkelen op afspraak bij de Zeeman-lente en zomer collectie

Winkelen is iets dat ik al heel lang niet meer heb gedaan. Tot van de week. Ik maakte een afspraak op de website van de Zeeman en kon de volgende dag 20 minuten komen winkelen. Het viel me op hoe makkelijk dit ging. Hoe winkelen op afspraak werkt, je leest het hier.

Kleding kopen bij de Zeeman

Normaliter kom ik vaak bij de Zeeman. Ik koop hier het wol voor mijn haak- en breiwerken. Maar ik koop hier ook sokken en ondergoed, voor de jongens. Ook kom ik hier als ik joggingbroeken nodig heb. Toch was ik nu al ruim een jaar niet meer bij de Zeeman geweest en toen ik de vraag kreeg of ik misschien eens een afspraak wilde maken om te gaan shoppen, zei ik volmondig ja.

Winkelen op afspraak

Toch een beetje angstig voor het hoe en wat, is de reden dat ik niet eerder een afspraak had gemaakt. Echter nu ik een afspraak heb gemaakt om te winkele,n ontdekte ik hoe makkelijk dit ging. Het is eigenlijk heel simpel. Je gaat naar de website van Zeeman.com, kiest de winkel waar jij de afspraak wil maken en kiest een datum en tijd. Ik koos voor een dag later, maar had ook op dezelfde dag nog langs kunnen komen. Na het plannen krijg je een bevestigingsmail en kan je 20 minuten komen winkelen op de afgesproken tijd en dag. Bij onze Zeeman moest ik even mijn naam opgeven bij binnen komst en kon ik beginnen met winkelen.

20 minuten winkelen

Vooraf dacht ik dat 20 minuten winkelen op afspraak meer dan genoeg zou zijn, maar eerlijk is eerlijk, al liep ik in de winkel met een lijstje en wist ik waar ik moest zijn, de tijd vliegt toch. Het was rustig in de winkel, er was genoeg voorraad aanwezig en alle maten. Daarbij hielden alle anderen zich ook prima aan de regels. Het was een positieve ervaring om zo te winkelen.

Waar kwam ik mee thuis

Nu ik kon gaan winkelen stonden op mijn lijstje wat basis artikelen die ik meestal bij de Zeeman koop. Artikelen als ondergoed en sokken, maar ook was ik op zoek naar nieuwe joggingbroeken voor de jongens. Sinds thuisonderwijs dragen ze veel vaker een joggingbroek. Zowel in het weekend als op de dagen dat ze niet naar school gaan. Er was ontzettend veel keus in joggingbroeken, dus ik denk dat mijn zonen zeker niet de enige hierin zijn. Thuis deden ze de nieuwe broeken na het passen die dag niet meer uit, zo prettig zitten ze.

Lente en zomercollectie

Naast een aantal basis artikelen zocht ik ook zomerkleding. Op de dag dat ik de afspraak had gemaak om te gaan winkelen leek het wel herfst, maar door het mooie weer van een week eerder was ik gaan inzien dat de jongens wel wat nieuwe shirts en shorts nodig hadden. De collectie van Zeeman is weer sportief en vrolijk.

Winkelen op afspraak bij de Zeeman-lente en zomer collectie
Winkelen op afspraak bij de Zeeman-lente en zomer collectie

Pr beelden

De dag dat ik de afspraak maakte ontving ik onderstaande foto in een persbericht. Zeeman heeft weer een gloednieuwe kids collectie, hiermee ben je helemaal klaar voor de zomer! 

Winkelen op afspraak bij de Zeeman-lente en zomer collectie
persbericht PR4Kids

Natuurlijk is het anders

Natuurlijk is winkelen op afspraak niet winkelen zoals we zouden willen en ook ik koop steeds vaker mijn kleding online.Toch kan niets op tegen het winkelen in de stad. Waar je alles aan kan raken, kan voelen hoe de de stof voelt en zien hoe de kleding valt. Ik hoor nu weer over plannen dat de winkels weer open mogen en dat hoop ik van harte, maar tot die tijd is winkelen op afspraak prima te doen, al i het nadeel dat je meteen graag andere winkels in kan, maar dat kan natuurlijk niet. Toch is het feit dat we weer kunnen winkelen en al is dat dan winkelen op afspraak, hartstikke fijn.

foto’s lodiblogt

Meer artikelen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept