Feestje! Wat trek ik nu toch weer aan?

Feestje! Wat trek ik nu toch weer aan?

Tegenwoordig zijn de dagen van de vele feestjes bij ons een beetje over. Ging ik als Single Lady elk weekend stappen. Tegenwoordig is het maar  rustig qua festiviteiten. Dus nou ik weer eens uit mocht pakken, lees: in feest kleding lopen, deed ik dit graag. Maar wat trek ik aan

Op stap, maar wat trek ik aan

Een feestje, te leuk. Maar wat trek ik aan. Toen ik jonger was en ging stappen. Dan wist ik al dagen van te voren wat ik aan zou trekken. Mocht het gebeuren dat dat ene shirtje of die ene broek in de was lag of erger ‘niet stond’. Dan had ik een groot probleem. Want ‘wat moest ik nu aantrekken’. Tegenwoordig heb ik dat niet meer. Natuurlijk voor een verjaardag of de kerstdagen dan tut ik me leuk op, maar verder gaan we niet meer zo vaak op stap. Vandaar dus dat ik reuze zin had in het feest en eigenljk ook wel in het feestje van ‘wat trek ik aan?’

Klaar maken voor een feestje

Een paar dagen voorheen feestje was ik alleen thuis, dus alle gelegenheid om mijn jurken uit de kast te trekken en te passen. Wat stond leuk, wat kon ik aan, waar voel ik me goed in. Want dat is tegenwoordig wel zo hoor, ik ben niet zo zeker meer van mijn lijf.

Lees ook: Ouder worden zonder zorgen.

Hier een kleine collectie van mijn pas sessie voorheen feestje:

feestje te sjiek

 Te kort ( leuk detail, ik kocht deze jurk in 2001, 27 was ik toen. En….hij past nog steeds)

feestje Te gewoon

Uiteindelijk werd het een zwart- witjurkje, niet te sjiek, niet te kort en niet te gewoon. Voor mij de ideale feestjurk.

feestje Dit is hem geworden: mijn feestjurk

Hebben jullie dat nou ook, dat de voorpret van wat trek ik aan, al een leuke bezigheid is? Tegenwoordig ben ik helemaal fan van Bohemian kleding en vind het heel erg leuk om van te voren druk bezig te zijn met alle accessoires die passen bij mijn feestoutfit.

foto’s lodiblogt//pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

2 reacties

  1. zegt:

    Mooie jurk! Al vind ik de jurk die je ’te kort’ vind ook gaaf hoor, kan je nog prima hebben! 🙂

    1. zegt:

      Dankje Elma, die te korte jurk is ook echt gaaf. Metalic blauw :). Maar eens een keer een feest hebben, waar ik hem aan kan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept