feestje wat trek ik aan
Fashion Lifestyle

Feestje! Wat trek ik aan? Met foto’s van de pas sessie

Afgelopen zaterdag hadden wij een feest. Een vriend van ons werd 50 en dat ging niet zonder feestje voorbij. Nou zijn de dagen van de vele feestjes bij ons een beetje over. Ging ik als Single Lady elk weekend stappen. Tegenwoordig zijn de feestjes en trouwerijen, een beetje over. Het is de laatste tijd erg rustig qua festiviteiten. Dus nou ik weer eens uit mocht pakken, lees; in feest kleding lopen, deed ik dit graag. Maar wat trek ik aan

Op stap

Toen ik jonger was en ging stappen. Dan wist ik al dagen van te voren wat ik aan zou trekken. Mocht het gebeuren dat dat ene shirtje of die ene broek in de was lag of erger ‘niet stond’. Dan had ik een groot probleem. Want ‘wat moest ik nu aantrekken’. Tegenwoordig heb ik dat niet meer. Natuurlijk voor een verjaardag of de kerstdagen dan tut ik me leuk op, maar verder gaan we niet meer zo vaak op stap. Vandaar dus dat ik reuze zin had in het feest en eigenljk ook wel in het feestje van ‘wat trek ik aan?’

Feestje! Wat trek ik aan?

Een paar dagen van te voren, ik was alleen thuis, dus alle gelegenheid om mijn jurken uit de kast te trekken en te passen. Wat stond leuk, wat kon ik aan, waar voel ik me goed in. Want dat is tegenwoordig wel zo hoor, ik ben niet zo zeker meer van mijn lijf.

Hier een kleine collectie van mijn pas sessie:

sjiek te sjiek

kort Te kort ( leuk detail, ik kocht deze jurk in 2001, 27 was ik toen. En….hij past nog steeds)

gewoon Te gewoon

Uiteindelijk werd het een zwart- witjurkje, niet te sjiek, niet te kort en niet te gewoon. Voor mij de ideale feestjurk.

jaa Dit is hem geworden: mijn feestjurk

Meer artikelen over fashion: kan een vrouw te veel schoenen hebben? Een t-shirt laten drukken.

Hebben jullie dat nou ook, dat de voorpret van wat trek ik aan, al een leuke bezigheid is?

foto’s lodiblogt//pixabay

2 thoughts on “Feestje! Wat trek ik aan? Met foto’s van de pas sessie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *