Mijn stijl deze zomer- kijk je mee voor inspiratie

De leukste en vrolijkste bohemian kleding

Wat is jouw kleding stijl? Wat draag je graag of veel en heb je bepaalde kleuren waar jij je goed in voelt? Je kledingkeus kan veranderen in de loop der jaren en daar ben ik zelf het bewijs van. 

Jouw stijl zoeken

Maar wat is nou jouw stijl. Heb je wel een stijl? Draag je vaak jurken en rokjes. Zomers lekker met blote benen en in de winter met een vest en dikke maillot. Of ben je juist van de spijkerbroeken?

Steeds meer kleur

Draag jij veel zwarte of draag je meer kleur? Jaren lang droeg ik veel zwart. Op de een of andere manier vond ik dit de het meest fijn dragen. Omdat ik beter in mijn vel zit en me hierdoor zekerder voel, koop ik tegenwoordig meer kleur. Dit begint steeds beter te voelen en hoewel ik zwart nog steeds heel mooi vind staan en er nog genoeg van in mijn kast hangt, komt er toch steeds meer kleur in die kast.

Lees ook: Uit mijn comfort zone met deze vrolijke zomerse kleding

Bij welke winkels kom ik

Winkelen doe ik niet zo vaak. Als ik echt iets nieuws ‘moet’ dan vind ik meestal niks. Deze week was ik de stad in om cadeaus te kopen voor mijn moeder haar verjaardag. Ik liep langs een van de kledingwinkels in de stad en besloot er even naar binnen te gaan. Bij deze winkel verkopen ze kleding van de merken Only en Vero Moda. Hier slaagde ik volledig om mijn kledingkast met ‘mijn stijl’ voller te krijgen en ben zeker van plan om naast deze kleuren ook nog eens wat fellere kleuren hier in te krijgen, want dat is wat ik nog mis.

Wat is jouw kleding stijl en jhoe kan deze veranderen in de loop der jaren?

Ik zou zeggen: laat de zomer maar beginnen!

Heb jij je zomer garderobe al bij elkaar? En wat mag daar echt niet in ontbreken?

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

4 reacties

 1. Ik vind dat de jurk je prachtig staat! Zelf draag ik dit soort model nooit om dat ik daar vaak een buikje in heb en ‘saddle bags’ op de benen. Maar ik vind het wel heel mooi.

  1. zegt:

   Dankje! Ik kan niet wachten tot de zon er eens aankomt 🙂

 2. zegt:

  Mooi outfit! Heerlijk weertje ook. Fijne dag!

  1. zegt:

   Dankje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept