Kinderzonnebrillen van Julbo en Kid Rider- beschermen de ogen

Kinderzonnebrillen van Julbo en Kid Rider

Een zonnebril is belangrijk voor de bescherming van je ogen. Dat weten we allemaal, maar hoevaak worden kinderen niet vergeten, wanneer het om een zonnebril gaat? Waarom zijn kinderzonnebrillen zo belangrijk en naar welk merk moet je dan op zoek?

Ook kleine ogen hebben recht op een grote naam

Bij leukebril.nu – een webshop met brillen- verkopen ze kinderzonnebrillen van de merken Julbo en Kid Rider. Waarom is een goed zonnebril nou zo belangrijk?

Zonbescherming.

In tegenstelling tot volwassenen bevat de ooglens van een kind nagenoeg geen beschermende pigmenten. Het water van de zee en het zand op het strand weerkaatsen ongeveer 20% van de zonnestralen, sneeuw nagenoeg 85%. Op die manier wordt een kind, veel meer dan een volwassene, blootgesteld aan een schadelijke hoeveelheid zonnestralen. Dat is meteen ook de reden waarom het zo belangrijk is om de ogen van kinderen te beschermen.

Geen gadgets kopen

Gadget (goedkope) brilletjes zijn uit den boze en eigenlijk schadelijker dan geen bril dragen. Ze filteren de UV-stralen niet en zorgen er alleen voor dat de pupil nog groter wordt. Het kind denkt dat het beschermd is en kijkt prettiger dus zet de ogen wijd open om naar de zon te kijken. Op dat ogenblik wordt het kind blootgesteld aan een veel te grote hoeveelheid schadelijke stralen.

Kinderzonnebrillen voor de allerkleinste

Julbo is een specialist in zonnebrillen. Speciaal voor kinderen onder de 4 jaar hebben zij de ‘LOOPING’ zonnebrillen lijn gecreëerd. Deze Julbo kinderzonnebrillen bieden de allerbeste bescherming!
Kenmerkend is dat alle zonnebrillen van Julbo met de beste glazen zijn uitgerust, waardoor niet alleen de loopings maar ook alle andere brillen binnen de Julbo zonnebrillenlijn de hoogste bescherming bieden met glazen in categorie 3 en 4.

Collectie kinderzonnebrillen

Het brede assortiment zonnebrillen bij Julbo is kleurrijk en modieus gevuld waardoor er altijd geruime keuze is voor iedereen. De naam ‘looping’ zegt het al, het is onmogelijk om deze zonnebril verkeerd-om op de neusbrug te zetten omdat hij tweezijdig te dragen is. De looping is voorzien van een elastische band vanaf de brilpoten waardoor de bril goed blijft zitten en niet van het gezichtje kan vallen. De brillen zijn gemaakt van een flexibel en kindvriendelijk materiaal zonder scharnieren zodat zij tegen een stootje kunnen en niet schadelijk zijn als zij het in de mond stoppen. Tevens zijn de brillen voorzien van categorie 4 glazen, RX-glazen.
De loopings zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten; looping 1 is bedoeld voor kinderen van 3 tot 18 maanden, looping 2 voor kinderen van 1 – 2 jaar en looping 3 voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Daarbij is ieder model verkrijgbaar in veel verschillende kleurcombinaties.

Kid Rider collectie

De brillen uit de Kid Rider-collectie zijn de perfecte zonnebrillen voor kinderen van 0-48 maanden. Aangezien de monturen gemaakt zijn van onbreekbaar materiaal en voorzien zijn van polycarbonaat cat. 4 glazen bieden de Kid Rider-zonnebrillen de juiste bescherming tegen de zon.  Alle Kid Riderzonnebrillen worden geleverd met een elastieken band en zijn verkrijgbaar in leuke kleurtjes voor zowel jongens als meisjes. Tevens zijn de Kid Rider-zonnebrillen zeer aantrekkelijk geprijsd met een advies consumentenprijs van  € 25,-.

ZONNEBRILLEN DIE ECHT NUT HEBBEN!

Keuze genoeg

Kinderzonnebrillen zijn ontzettend belangrijk, vandaar dat je op de site van leukebril.nu ook het volgende ziet staan:

Kinderzonnebrillen Ook kinderen hebben baat bij een goede zonnebril en veel (web)winkels hebben deze niet in hun assortiment opgenomen. Om die reden hebben wij een flink aantal kinderzonnebrillen ingekocht. Niet alleen bieden we een goede, beschermende zonnebril voor kinderen maar ook nog eens ruime keuze in montuur en kleur.

De kinderzonnebrillen van Julbo en Kid Rider vind je in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Alle mogelijke kleuren zijn aanwezig.

Maar naast kinderzonnebrillen is er bij leukebril.nu nog veel meer keuze in het assortiment. Je vindt er ook brillen en zonnebrillen voor volwassenen. Maar ook zijn er zwembrillen op sterkte.

De mening van het testpanel

Onze jongste mocht een zwarte Julbo zonnebril uit proberen. Hij was erg tevreden over de pasvorm en de stoere zwarte kleur en uitvoering van de bril. De bril was volgens hem niet de donker qua glas, waardoor hij de zonnebril ook goed met voetbal op kon laten en ook bij lang dragen deden de pootjes geen zeer bij zijn oor. De bril zakte niet van zijn neus. Detail waar moeder blij mee was: hij kreeg er een goede stevige brillenkoker bij.

kinderzonnebrillen

Benieuwd geworden naar de grote keuze aan vrolijke, goede kinderzonnebrillen? Neem eens een kijkje bij leukebril.nu

Lees ook: Maui-jim, de zonnebril voor volwassenen

Zorg jij goed voor de ogen van je kinderen?

foto’s lodiblogt/pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

4 reacties

 1. De bril staat hem blits!

  1. zegt:

   stoer he! Kleine macho 🙂

 2. zegt:

  Leuk ik ga voor de vakantie zeker een kijkje nemen. Het is inderdaad erg belangrijk om de oogjes goed te beschermen. Fijn dat ze ook aantrekkelijk zijn geprijsd.

  1. zegt:

   Het is heel belangrijk en genoeg keus voor klein en groot!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept