Dit is de strandmode waar jij in gezien wil worden

strandmode en zwemkleding van protest

Ben jij ook zo toen aan zon, zee en strand? De tijd begint te komen dat we weer lange zwoele zomeravonden mee kunnen maken, samen met het gezin of vrienden aan het strand, bij het zwembad of een meer. Dan wil je natuurlijk wel rondlopen in de strandmode van dit moment. Wat is nu de strandmode waar jij in gezien wil worden.

Strandmode die gezien mag worden

Bij strandmode denken we als eerst aan dames zwemkleding en heren zwemkleding want gaan we naar het strand dan wil je er graag goed uit zien in zwemkleding. Nu willen velen zich nog wel eens onzeker voelen in badmode en dat is zo zonde. We mogen er allemaal zijn, welk figuur we ook hebben en dit mag gezien worden, ook in badkleding.

(Zwem)kleding voor mannen

Mannen lijken het altijd maar makkelijk te hebben, ze kiezen een zwembroek en klaar. Toch is dit niet zo, ook mannen kunnen heel bewust kiezen welk model zwembroek ze willen aantrekken. Dit kan een boxer zijn of een short, ze kunnen kiezen uit een langer model tot de knie of misschien juist een korte zwembroek. Zomers combineren mannen een leuke bermuda, cargo shorts of sportieve sweatshorts met een leuk shirt en ze lopen zo de boulevard over naar het strand.

Je mag stralen in de badmode van nu

Vrouwen en mannen moeten zich niet meer onzeker voelen in badkleding. En met de strandmode van nu kan dat, zowel voor dames zwemkleding als voor heren zwemkleding wordt er tegenwoordig rekening gehouden met de vormen van dames en heren. De zwemkleding voor dames is niet meer alleen bikini broekjes met vetersluiting, De badmode is zo dat je kan mixen en matchen, kies een wat hoger broekje in de taille als dit beter voelt voor jou, of ga voor een bikini broekje met een bredere band. Kies een haltertopje of een triangel bikini, net wat jou dat WoW! gevoel geeft. Dat gevoel waarin jij kan stralen op het strand en bij het zwembad.

Liever meer gekleed

Wil je toch liever iets meer gekleed gaan, dan is er heel veel keuze in de strandkleding van nu. Je kan natuurlijk kiezen voor een mooi badpak en met een vrolijke sarong hier over loop je zo van het strand naar het hotel of appartement. Kijk wat jou staat, maar ook waar jij je goed in voelt. Dit kan een badpak met dunne spaghetti bandjes zijn of een badpak met cup. Bij Protest vind je ook hele leuke sportieve zwemshorts voor dames. Ook hierin kan je kiezen voor welk model je wil gaan. Combineer dit leuk met een bikini top en jij mag gezien worden!

Flaneren op de boulevard

Hoe straal jij deze zomer op de boulevard en wat is nu echt helemaal de mode van dit moment. Naast strandmode als bikini’s en zwembroeken vind je bij Protest Home nog veel meer dames, heren en kinderen collecties. Kleding wat natuurlijk ook onder strandmode valt, want met vrolijke zomerjurk kan elke vrouw flaneren aan de boulevard. Maar bij Protest vind je ook meer dan genoeg keuze in sportmode en mode voor alle dag.

Vrolijke zomerjurken

Koop jouw zomermode met korting

Met de kortingscode lodiblogt10 krijg je 10% korting op de nieuwe en ouder collectie van Protest! Deze code is geldig tot en met 31-10-2023.

Of je nu slippers koopt voor de zomer, een zwembroek voor heren, bikini voor dames of dat ene leuke vrolijke zomerjurkje, zorg dat jij je goed voelt in wat e draagt. Dit straal je uit!

Slippers voor de zomer, de leukste strandmode vind je bij Protest.

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s lodiblogt/ beeldbank

Disclaimer lodiblogt
Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept