Zo combineer jij jouw jurk met pailletten

hoe kan je jouw mooie feestelijke jurk met pailletten elke dag dragen?

Ben jij op zoek naar een feestelijke outfit, dan zou je zeker moeten kijken voor een jurk met pailletten. Want als er iets feestelijk is, is dat het wel. Maar hoe combineer je deze jurk nu met de feestdagen en hoe voor een normale werkdag. We hoeven namelijk niet te wachten op een feestje om ons mooi aan te kleden. Dress to impress every day!

Een jurk met pailletten is toch voor de feestdagen

Denk jij aan pailletten, dan denk je aan de feestdagen, aan kerstmis en oud & nieuw. Tenslotte wil jij deze dagen stralen en de mooiste jurken die schitteren extra door pailletten. Toch is een jurk met pailletten zeker niet alleen voor de feestdagen. Combineert jouw jurk net even anders en je kan er zo mee naar school of het werk.

Ik heb nooit genoeg jurken

Jurken die heb je nooit genoeg en als je mij een beetje kent, weet je dat ik altijd de bohemian stijl draag. Dus lange zwierige, kleurige jurken en rokken. Dit is eigenlijk al zo feestelijk dat als ik een feestje heb, ik wel eens denk, ‘ik heb niks om aan te trekken.’ Door mijn jurk dan te combineren met hakken, extra sieraden en een hoed, maak ik er toch een feestelijk geheel van. Dit geldt net zo voor een jurk met pailletten. Deze moet je na de feestdagen zeker niet in de kast laten hangen. Je kiest misschien voor minder glitters en accenten, maar dragen kan je jouw jurk zeker.

Wat is jouw stijl

Of je nu lange jurken zoekt, liever in het kort wil schitteren of een rok tot de knie. Jurken met pailletten zijn er voor iedereen. Je koopt ze met lange mouwen, korte mouwen of spaghetti bandjes. Maar ook kan je kijken, wil ik de hele jurk vol lovertjes of alleen de top.

Hoe combineer ik dit dan

Draag jij de feestdagen graag jurken of ga jij voor een mooi strak pak. Wat je ook draagt, het gaat om het combineren. Mix en Match! Tijdens de feestdagen (of een avondje uit) mag je gerust over de top gaan. Draag jouw korte strakke jurk met lovertjes met stijlvolle stiletto’s of combineer een jurk die net tot op de knie komt met slanke hoge laarzen. Een lange wijde jurk met pailletten die draag je met cowboy laarzen. Dit alles natuurlijk aangevuld met glitters. Gewoon doen, glitters op je nagels en sprankelende sieraden, veel sieraden!

Lees ook: Geef een leuke sieraden set cadeau deze feestdagen

Lovertjes kunnen toch elke dag 

Maar deze mooie jurken laat je niet de rest van het jaar in de kast hangen. Natuurlijk niet, maak van elke dag een feestje en zorg dat jij door jouw kledingstijl, je goed en zeker voelt. Dus combineer die mooie lange jurk met pailletten met een spijkerjas. Voor het werk laat je de sprankelende sieraden nu gewoon achterwegen. En die midi jurk die kan prima met een lekker warm vest en een stel sportieve sneakers. Door te combineren draag jij je kleding vaker, wat duurzaam is en je ziet er altijd tip top uit. Want pailletten kunnen elke dag.

Maak de dag en wees het middelpunt

Ga jij in een chique jurk naar het werk, draag je een mooi mantelpak naar een vergadering of trek jij jouw topje met pailletten aan bij je spijkerbroek, dan krijg je vaak de vraag;’ heb je iets te vieren?’ Nee, dit draag ik, omdat ik me hier goed in voel. En ik denk wel eens bij mezelf, dat moeten we allemaal veel vaker doen. Dus laat je mooie feestelijke jurken niet in de kast hangen, maar draag ze. Deze december maand en alle maanden hierna!

Lees ook: Hoe word je een echte bohemien?

foto gratis afbeelding van Natasja Danichenko via Pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept