Tips bij het uitzoeken van een nieuwe loungeset

Waar moet je op letten bij het kopen van een nieuwe loungeset?

Ben jij van plan om een nieuwe tuinset te kopen? Dan ben je vast en zeker niet de enige met dit plan. Het is namelijk de tijd van het jaar dat het kwik verandert en men zich ook snel genoeg realiseert dat hun tuinset misschien wel aan een upgrade toe is. Ga jij voor een nieuwe loungeset? Lees dan eerst deze tips.

Een nieuwe loungeset voor in de tuin

Een nieuw likje verf, de set in de beits zetten of toch een compleet nieuwe loungeset aanschaffen? Als jouw keuze op een nieuwe tuinset kopen is gevallen, dan doe je er verstandig aan om verder te kijken dan je spreekwoordelijke neus lang is. Een goede tuinset kan een flinke investering genoemd worden, mits je voor kwaliteit kiest.

Kies voor kwaliteit

Design tuinmeubels zijn momenteel hartstikke hot. En niet zonder reden. Met het legio aanbod design tuin- en loungesets om uit te kiezen, zit er voor iedereen wel wat bij. Op het gebied van exclusieve design tuinmeubelen zijn er eigenlijk geen grenzen en kun je uit verschillende materialen kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een romantische loungebank van subtiel vlechtwerk gecombineerd met een teakhouten loungeset. Of misschien gaat jouw hart wel sneller kloppen van een volledige loungeset van de merken Taste by 4 Seasons of 4 Seasons Outdoor. Toegegeven, het kost ook wel wat geld, maar je krijgt er ook heel veel voor terug! Wat deze tuinset zo bijzonder maakt? Je krijgt maar liefst 5 jaar garantie en de sets scoren torenhoog op comfort en sfeer dankzij de comfortabele 4SO olefin kussens, om slechts enkele voordelen op te noemen.  

Natuurlijke materialen en stijlen

Steeds meer mensen geven de voorkeur aan natuurlijke, duurzaam vervaardigde materialen. Hierbij moet je denken aan natuurlijke materialen die het milieu weinig belasten, zoals bijvoorbeeld een rieten loungeset of een teakhouten tuinset. Daarop is het heerlijk op adem komen! Bijkomend voordeel van een tuinset kiezen die van natuurlijke basismaterialen is vervaardigd, is dat je de set één geheel laat vormen met de rest van je tuin. De kleur van het tuinmeubilair speelt daarin natuurlijk wel een belangrijke rol. Kies daarom bij voorkeur voor rustige kleuren, zoals een mosgroene of bruine loungeset. Extra kleur kun je vervolgens nog toevoegen met decoratieve kussens of een mooie stenen vaas als centerpiece midden op tafel.

Maak van de tuin jouw tuin

Na het afgelopen jaar waarin we zoveel thuis hebben gezeten, zijn veel mensen op zoek naar iets nieuws in de tuin. Dat kan een nieuwe loungeset zijn, dat kunnen nieuwe planten zijn, een barbecue of nieuwe accessoires. Wat belangrijk is, is dat je van de tuin jouw tuin maakt, waarin jij je goed voelt. Veel tijd door kan brengen en wat eigenlijk een beetje een verlenging is van je huis.

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto gratis afbeelding van Wurliburli via Pixabay

Disclaimer lodiblogt
Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept