Barbecuen in de tuin- met deze tips is het altijd een succes

Barbecuen in de tuin- met deze tips is het altijd een succes

Wanneer de eerste zonnestralen hun intreden doen in Nederland, komen ook de barbecues tevoorschijn. Barbecuen in de tuin met familie en vrienden is iets wat hopelijk snel weer kan. Maak er dan een succes van met deze handige tips.

Handige tools bij het barbecuen

Dat je naast een barbecue meer nodig hebt om van een barbecue in de tuin een succes te maken, is iets waar je waarschijnlijk zelf ook wel aan denkt. Maar welke tools heb je nodig en wat mag zeker niet ontbreken wanneer jij van jouw barbecue in de tuin een succes wil maken?

Het begint allemaal met een goed mes

Niet alleen voor buiten in de tuin, maar ook voor in de keuken is het belangrijk dat je een goed mes gebruikt. Scherp, met een stevig handvat en goed en veilig op te bergen. Voor messen kan je kiezen voor een Forged messenset. Tenslotte wil jij als barbecue-chef het vlees aan kunnen snijden, maar dan wel in stijl! De messencollectie van Forged staat voor vakmanschap en ambacht. Ze zijn prachtig van design, dus staan ook prima in de keuken. De Forged messen worden geleverd in luxe houten kisten, waar je het mes na gebruik weer in terug kan leggen.

Barbecuen in de tuin- met deze tips is het altijd een succes
Barbecuen in de tuin- met deze tips is het altijd een succes

De barbecue

Natuurlijk vraagt een gezellige barbecue in de tuin om meer. Want wat voor barbecue kies jij? Voor velen is het pas echt barbecuen, wanneer er kolen gebruikt worden. Anderen gaan voor iets meer gebruiksgemak en kiezen voor een gas barbecue om op te koken. Het maakt helemaal niet uit wat je kiest. Waar het om gaat is dat je buiten kan koken (dit hoeft trouwens niet alleen in de zomer plaats te vinden. Barbecuen kan je namelijk het hele jaar door doen). Wat zeker een aanrader is, helemaal wanneer je kiest voor een groter en zwaarder exemplaar, is een onderstel op wielen. Ideaal om de barbecue te kunnen verplaatsen, naar de zon, de schaduw of naar zijn opbergplek.

Een vleestang en vork

Naast goede scherpe messen, is het verstandig om meer tools te hebben voor een veilige barbecue. Denk er aan om een vleestang, een vork en een hamburgerspatel aan te schaffen. Kies hier wel voor speciale tools voor de barbecue, deze zijn langer dan gewoon keukengerei, hierdoor ze veiliger en makkelijker in gebruik zijn

Eten en drinken:

Qua eten en drinken is het natuurlijk helemaal aan jou en jouw wensen wat er op de barbecue komt te liggen. Je kan kiezen voor barbecue vlees van de supermarkt of de slager, maar je kan ook zelf marinades maken om het vlees extra smaak te geven. Hiervoor zijn genoeg tips online of in boeken te vinden. En het drinken wat je serveert? Buiten in de tuin horen eigenlijk frisse (non) alcoholische drankjes als witte wijn, Nolo drankjes of een frisse groene thee citrus

Kortingscode Forged messen

Enthousiast geworden over barbecuen en de Forged messen, waar ik het eerder over had? Met de code FORGED10 krijg je 10% korting op de Forged collectie. De korting is verkrijgbaar op de webshop kamadoexpress.nl

Kies voor buiten koken

Barbecuen in de tuin, buiten koken, genieten van je gezin en familie. Samen zijn, juist nu. Het is is zo fijn om elkaar weer te kunnen zien en spreken. Jij zorgt voor het succes van de barbecue dat staat vast met deze tips! Heb jij nog meer tips? Laat ze gerust achter in een reactie!

foto’s beeldbank/ samenwerking

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept