Met plantenbakken voor buiten maak je de tuin af.

waar vind je plantenbakken voor in de tuin?

Heb jij een tuin, dan kan je nu alweer na gaan denken over wat er allemaal dit jaar in mag komen te staan. De (achter)tuin is een plek waar je in hopelijk vaak te vinden bent, misschien omdat je een moestuin hebt, een buitenkeuken, graag gaat barbecueën of omdat dit gewoon een fijne plek is om te relaxen. Het hele jaar door. Veranderingen aanbrengen is leuk, groen mag altijd, dus wat dacht je van plantenbakken in de tuin?

Maak jouw tuin gezelliger met plantenbakken

Schuilt er een echte tuinier in jou? Ben jij dol op wroeten in de aarde, planten verzorgen en een moestuin onderhouden. Tuinieren wordt door velen als heel ontspannen gezien (even de spierpijn van het schoffelen wegdenken), maar ook als je geen groene vingers hebt kan je heel veel maken van jouw tuin, terras of balkon. Dit doe je met plantenbakken van Plesanto.

Ga naar de specialist in groen

Plesanto is de specialist in plantenbakken. Hier vind je bakken in allerlei modellen en maten. Er is er altijd een geschikt voor jouw tuin. Wat doet zo een plantenbak dan voor jouw tuin? Heel makkelijk, met plantenbakken maak je jouw tuin in een handomdraai groener, gezelliger en geef je hier meer sfeer aan. Maar ook kan een plantenbak een afscheiding vormen in de tuin, bijvoorbeeld naar een moestuin toe.

Varieer met bakken en potten

Hoe leuk is het om met plantenbakken en plantenpotten een speels effect te geven in de tuin. Kies verschillende maten om dit te bereiken. Je kan kiezen uit houten bakken, aluminium, polyester of staal. Laat je informeren wat past in jouw tuin, terras of balkon.

Plantenbakken voor jouw moestuin

Plantenbakken kan je natuurlijk helemaal vol zetten met planten, maar je kan ze ook gebruiken voor je groente plantjes. Hoe mooi is het om verschillende bakken in de tuin te zetten en hier verschillende zaadjes in te planten. Door de bakken zorg je voor afscheiding maar ook voor een heel spleet effect in de tuin.

Waar moet je op letten bij het kopen van een bak

Net als bij bloempotten moet je bij plantenbakken voor buiten natuurlijk altijd goed opletten dat deze tegen een stootje kunnen en daarom ook stevig zijn. Kijk ook of de bakken duurzaam zijn. Duurzaam in en om het huis is een onderwerp waar we allemaal druk mee bezig zijn en ook in de tuin aan jij zorgen voor duurzaamheid.

Maak jouw tuin alweer klaar

Het is nu tijd om na te gaan denken over de inrichting van de tuin, begin nu, dan kan je vanaf de lente aan de slag in de tuin. Zorg voor veel groen, biodiversiteit en duurzaamheid in de tuin. Maak de tuin speelser met plantenbakken, plant zaadjes en zorg hierdoor voor veel kleur. Snoei op tijd en verzorg jouw planten en tuin goed.

foto gratis afbeelding van Mabel Amber via Pixabay

Disclaimer lodiblogt
Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept