Gloria tuingereedschap- gemak in de tuin

Gloria tuingereedschap multibrush

Het is weer tijd om in de tuin te zitten, te barbecueën, in de moestuin te werken en buiten te zijn. Is jouw tuin al helemaal klaar voor de zomer? Met GLORIA tuingereedschap, maak je het jezelf heel makkelijk wanneer het om een onkruidvrij en schoon terras gaat. Want GLORIA heeft haar assortiment uitgebreid met producten voor het verwijderen van onkruid en gazonverzorging.

GLORIA tuingereedschap

Het Duitse merk GLORIA bestaat al meer dan 75 jaar en staat bekend om hoogwaardige sproeiers en innovatieve tuingereedschap. Je herkent de producten aan de citroengele kleur met azuurblauwe letters. Sinds enkele jaren heeft GLORIA haar assortiment uitgebreid met producten voor het verwijderen van onkruid en gazonverzorging. Zo is er de GLORIA MultiBrush li-on PLUS.

GLORIA MultiBrush Ii-on PLUS

De MultiBrush PLUS heeft een ergonomische accu steel en werkt met snel oplaadbare Bosch 18V POWER FOR ALL accu’s. De MultiBrush heeft 11 verwisselbare opzetstukken. Zo verander je de MultiBrush heel snel van een voegenborstel naar een schoonmaak- en onderhoudsborstel of naar een kantensnijder, gazonbeluchter, verticuteerder of grastrimmer – zonder dat er gereedschap nodig is. Doordat je maar een steel gebruikt, neemt dit tuingereedschap minder ruimte in.

Een steel meerdere producten

De producten die passen op de MultiBrush zijn:

 • kantensnijder
 • steenborstel
 • verticuteerrol
 • houten borstel universeel
 • steenborstel medium en soft
 • gazonbeluchter
 • kunstgrasborstel
 • gewrichtsborstel
 • nylon voegborstel
 • maai- en grastrimmer. 

GLORIA WeedBrush Ii-on – onkruidvoegenborstel 

Tussen de tegels in de voegen groeit altijd veel onkruid. Dit verwijderen is normaliter een hele klus, waarbij je vaak gebogen staat te werken. Met de WeedBrush onkruidvoegenborstel is dat verleden tijd. Hiermee kun je rechtopstaand, comfortabel, alle voegen schoonmaken. De WeedBrush komt met twee borstelopzetstukken:

 • een staaldraad-borstel voor harde oppervlakken zoals beton
 • een zachte nylonborstel voor krasgevoelige steensoorten.

Dankzij het ergonomische ontwerp en het lichte gewicht van 2,3kg is de WeedBrush een fijne tuinhulp die alle seizoenen voor je klaarstaat. 

Onze ervaring met de draadloze MultiBrush schoonmaakborstel en onkruidvoegenborstel

Wij gebruiken de GLORIA draadloze MultiBrush li-on PLUS met een power accu, dit is heel fijn omdat je geen snoer hebt waar je mee op moet passen. Met de schoonmaakborstel maken we het terras in de achtertuin makkelijk schoon. Bij deze combinatie van Steel en schoonmaakborstel heb je minder water nodig dan wanneer je bijvoorbeeld een hogedrukspuit gebruikt om de tegels schoon te maken. De steel houdt fijn vast en is niet zwaar. Je hoeft ook maar weinig druk uit te oefenen voor een goed resultaat.

Lees ook: 5 stijlen om van de tuin een verlengstuk van het huis te maken

En WeedBrush

Om de schoonmaakbostel om te wisselen voor de nylon borstel om het onkruid weg te halen is heel makkelijk. De een klik je er af en de ander klik je er weer op. Doordat de onkruidborstel ook op accu is, kan je eigenlijk zonder veel kracht en met weinig moeite de ruimte tussen de tegels onkruidvrij maken.

Verkoopinformatie

De GLORIA li-on MultiBrush  PLUS inclusief steen- en staaldraad voegenborstel heeft een verkoopadviesprijs van € 169,95, de opzetstukken variëren van € 8,95 tot  € 89,95. 

De GLORIA WeedBrush inclusief staaldraad voegenborstel heeft een verkoopadviesprijs van € 109,95. 

Apart verkrijgbaar: Bosch Startset met accu en oplader €89,95. 

Beide modellen zijn ook in een elektrische variant (230V) verkrijgbaar.

Het GLORIA assortiment is te koop bij  onder andere Welkoop, Boerenbond, Tuinland, TC Coppelmans, TC de Bosrand, Hornbach, Bauhaus en de betere tuin- en webwinkels.handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s lodiblogt/ gekregen artikelen, informatie persbericht

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept