3x Duurzaam doe-het-zelf in de tuin

3 x duurzaam doe het zelf in de tuin ( en woonkamer)

Ben jij creatief en wil jij jouw tuin ook wel een beetje creatief, praktisch en duurzaam aanpakken? Tuinmerk Nature® introduceert dit voorjaar drie doe-het-zelf in de tuin oplossingen om een groene kunstwand met planten en/ of kruiden te creëren.

Woon- en tuintrends

Zowel binnen als buiten kan je zorgen voor een groene oase. Dus misschien haal je de traditionele familieportretten of het brave stilleven die nu nog aan de muur hangt weg en zorg je voor groen. Want groen is de nieuwe manier om je wanden te verfraaien. En zeker niet alleen voor buiten in de tuin. Hoe leuk is het, om zelf creatief aan de slag te gaan? Met deze drie doe-het-zelf voor in de tuin en (een ook voor binnenhuis) ideeën kan jij aan de slag.

In- en outdoor plantclip voor muurbloempjes- en planten 

Wil jij nu een prachtige, levendige wand met klimplanten, dan zijn plantclips ideaal. Je bevestig ze waar je maar wil en nodig hebt, dit kan een tuinschutting zijn maar ook een wand in de woonkamer. Binnen kunnen de groene clips met speciale tape worden bevestigd zodat de muren niet beschadigen en buiten met de bijgeleverde schroef en plug. Doe-het-zelf in de tuin en woonkamer dus.

De Nature® plantclips worden geleverd in een set van 10 stuks met daarin twee formaten: vijf met een doorsnede van 15 mm (H 35 mm) en vijf met een doorsnede van 20 mm (H 40 mm).

De plantclips kosten € 3,99

plantclips voor binnen

Verticale kruidentuin in je keuken

Volg je mij al langer, dan weet je dat ik vorig jaar een moestuin begonnen ben en ook dit jaar ga ik hier zeker weer mee aan de slag. Wel met betere voorbereidingen en met betere spullen. Wat altijd lukt is een kruidentuin, maar hiervoor heb je niet altijd plek in de keuken, vensterbank of buiten in de tuin. Dan is een verticale kruidentuin de doe het zelf oplossing! Een verticale kruidentuin is duurzaam, praktisch en mooi. Hang hem aan de keukenmuur en je heb altijd je favoriete kruiden bij de hand. Nature® heeft een compleet en eenvoudig te monteren muursysteem met zes afneembare, halfronde potten. Door meerdere systemen met elkaar te combineren maak je de verticale tuin zo hoog en breed als je wilt.

De verticale kruidentuin kost € 72,95

Wil je liever een kleiner systeem of bijvoorbeeld één lange rij van kruiden ophangen, dan is het kleinere systeem met vier potten naast elkaar een slimme oplossing. Deze kost € 28,95.

verticale tuin, duurzaam en zelf te maken

Verbloem de regenpijp 

Die regenpijp, die ziet er toch niet uit! Een doe het zelf idee voor in de tuin is een halfcirkelvormige, metalen klimrek. Hiermee verbloem je letterlijk en figuurlijk iedere saaie regenpijp.

Het Nature® regenpijpklimrek voor planten en bloemen is verkrijgbaar in verzinkt staal of groen of grijs geplastificeerd staal en wordt geleverd met een bevestiging set. Deze kost €21,95.

 

Verzorg jouw tuin met Nature® 

Voor je hele tuin kan je vertrouwen op Nature®. Nature® heeft meer dan 950 artikelen die het complete spectrum bestrijken van het zaaien en planten, decoreren, aanleggen, beschermen (zomer en winter) en het onderhouden, inclusief de juiste accessoires. Nature® is onderdeel van Outside Living Industries.

DIY in de achtertuin

Ben je creatief en dol op tuinieren dan zal je merken dat deze twee eigenschappen prima samen gaan. Vorig jaar was het eerste jaar van mijn moestuin en hier heb ik veel van geleerd, onder anderen dat ik mijn tomatenplantjes ergens aan vast moet maken (en dan niet creatief aan een oude tentstok met touwtjes, dat werkt namelijk niet) en dat ik voor de courgette veel meer ruimte vrij moet maken. Doe-het-zelf bezig zijn in de tuin is super leuk en met de producten van Nature® heel goed te doen.

foto lodiblogt/ beeldbank Nature uit persbericht

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept