Een fotomuur in de slaapkamer met posters van Poster Store

Een fotomuur in de slaapkamer met posters van Poster Store

Is jouw slaapkamer wel toe aan een nieuwe look? Wil jij wel eens iets helemaal nieuw aan de muur? Denk dan aan een fotomuur in de slaapkamer. Een fotomuur met posters van Poster Store. Hier heb je zo veel keus in thema’s, daar zit altijd een stijl of kleur voor jou tussen.

Een fotomuur in de slaapkamer met posters in lijsten

Vijftien jaar wonen wij in dit huis en net zo lang hangt er een poster boven ons bed van de Golden Gate Bridge, mooi, maar de kleuren zijn vervaagd en eigenlijk is deze poster aan vervanging toe. Tijd voor nieuwe posters aan de muur. Voor posters en lijsten kijk ik bij Poster Store. Omdat ik wist wat ik zocht keek ik bij het thema kaarten en steden. Hier zocht ik naar posters van steden waar wij zijn geweest.

Een fotomuur met zwart-wit poster

Omdat ik –net als in mijn leefstijl– ook mijn hele woning die bohemian uitstraling wil geven, koos ik bewust voor een fotomuur in de slaapkamer met posters in zwart wit. Met het bed zwart, de kast wit en ons beddengoed zwart wit wilde ik ook de posters aan de muur in zwart wit. Juist omdat ik dan met accessoires meer kleur kan geven aan de kamer, maar dit niet te druk zal worden. Door zwart wit posters te kiezen, kies ik voor rust en eenheid. Ik koos voor twee posters van steden waar wij zijn geweest en mooie herinneringen aan hebben en een poster met quote.

Een fotomuur in de slaapkamer met posters van Poster Store
Een fotomuur in de slaapkamer met posters van Poster Store

Maar ook een posterwand in het trapgat

Nu ik toch bezig was en de slaapkamer van nieuwe posters had voorzien, besefte ik dat de foto’s die in het trapgat hingen eigenlijk ook wel aan vervanging toe waren. In het trapgat van de huiskamer naar de eerste etage hingen nog foto’s van onze reis door Amerika en Canada in 2011. Nu hangen er ook genoeg foto’s van deze zeven maanden durende reis in ons huis, dus iets nieuws was zeker gewenst. Voor het trapgat zocht ik ook op thema, maar nu meer op kleur.

Een fotomuur in de slaapkamer met posters van Poster Store

Kiezen op thema

De posters die ik zocht, zijn wederom van plekken waar we zijn geweest: Yosemite Valley, het Colosseum in Rome en de Twelve Apostels in Australië. Omdat het in ons huis al best druk is door de vele foto’s die er hangen, koos ik heel bewust voor Posters met dezelfde kleurstelling. Dit geeft een rustige aanblik in het trapgat.

Een fotomuur in de slaapkamer met posters van Poster Store
Een fotomuur in de slaapkamer met posters van Poster Store

Posters kiezen naar kleur of juist niet

En juist de grote diversiteit, maar ook duidelijke thema’s, is de reden dat ik na onze woonkamer, nu weer voor posters van Poster Store kies. Bij Poster Store vind je ontzettend veel keuze aan betaalbare posters en fotolijsten van Scandinavisch design. Er is een grote selectie aan thema’s, design, maten en stijlen. Voor iedereen en elke stijl vind je hier jouw posters. Om de site vind je suggesties van hoe je jouw fotowand kan maken. Hierdoor krijg jij een goed beeld van hoe de verschillende stijlen en maten ontzettend goed bij elkaar passen.

De posters bevestigen

De posters in de slaapkamer hebben we gemonteerd met een schilderijenrails. Deze hebben we in de woonkamer ook gebruikt en dit is ideaal. Je hoeft maar twee gaatjes te boren en hier hang je de rails aan op. Vervolgens kan je zelf bepalen hoe hoog je de posters op wil hangen. In het trapgat hadden we de spijkers nog hangen van de foto’s die hier hingen en hier konden de lijsten met de posters prima in.

Kortingscode bij Poster Store

Net zo enthousiast geworden als ik? Met de kortingscode lodi35 krijg je 35% korting op alle posters (excl selection). De code is geldig t/m 12-07-2021

foto’s lodiblogt/ producten ontvangen

Meer artikelen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept