Tassen vol reclame: de duurzame trend van dit jaar!

tassen vol reclame, voor naamsbekendheid, duurzaamheid en recyclen.

Duurzaamheid is helemaal van deze tijd. En een van de makkelijkste manieren om duurzaam te zijn is een eigen tas mee te nemen wanneer je op stap gaat. Slim dus wanneer jij als ondernemer zorgt dat je tassen vol reclame hebt. Zo zorgen jouw klanten voor jouw naamsbekendheid en doe je meteen mee aan de duurzame trend van dit jaar!

Duurzaamheid staat op 1

Op vele manieren kunnen we duurzaam bezig zijn, steeds meer mensen kopen minder producten in plastic, we recyclen en maken eerder iets heel dan dat we het meteen weggooien. Ook nemen steeds meer mensen hun eigen tassen mee wanneer ze gaan winkelen of boodschappen doen. Hoe slim is het dan om als ondernemer bekendheid te geven aan jouw naam en bedrijf. Laat tassen bedrukken met jouw logo.

Leuk als relatiegeschenk

Een bedrukte tas is natuurlijk heel goed weg te geven als relatiegeschenk. Maar ook in een kerstpakket van jouw bedrijf kan je er prima een weggeven. Tenslotte komt een tas dagelijks van pas. Laat tassen bedrukken met het logo van jouw bedrijf, de naam, een tekst of afbeelding en zorg dat anderen reclame voor jou maken.

Maar als ik nu een tas voor mezelf wil

Nu hoef je geen bedrijf of onderneming te hebben om tassen met reclame te laten maken. Je kan ook tassen laten bedrukken voor een speciale gelegenheid, denk aan een duurzame herinnering voor de gasten op een bruiloft, maar ook wanneer je een een workshop geeft of als je een familiefeest hebt en jij iedereen een aandenken wilt geven. Een tas vol reclame kan je zo persoonlijk maken als je zelf wil.

Welke tassen zijn duurzaam

Zoals we allemaal wel weten zijn plastic tassen niet duurzaam. Om deze reden krijg je deze ook niet meer gratis in een winkel wanneer jij iets koopt. Ben jij ondernemer, heb je een winkel of zaak dan kan je heel makkelijk papieren tassen laten bedrukken met jouw logo hierop. De papieren draagtas is een fantastisch promotiemiddel, want wanneer men hier mee naar buiten loopt maken zij reclame voor jouw merk. Je kan natuurlijk ook kiezen voor stoffen tassen, het voordeel hiervan is dat mensen deze veel vaker zullen gebruiken. Maar op elke andere willekeurige tas, zou jij reclame kunnen laten bedrukken, denk hierbij aan een reiskoffer, sporttas of boodschappentas.

Duurzaam leven begin bij jezelf

We willen allemaal gerust ons steentje bijdagen aan een duurzaam leven, maar weten misschien niet meteen hoe te beginnen. Duurzaamheid kan met kleine stappen thuis, maar ook binnen jouw bedrijf. Zorg dat afval gescheiden wordt en laat tassen drukken vol reclame. Zo help jij mee aan een beter milieu en geef je jouw eigen bedrijf ook een boost!

foto gratis afbeelding van Andi Graf via Pixabay/ samenwerking

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept