Gezin Uitjes in Nederland Vrije tijd

Madurodam, ontdek de verhalen van Nederland.

Madurodam. Ontdek de verhalen van Nederland. Afgelopen week gingen wij hier een dagje naar toe. En wat hebben we genoten. Het park is niet zo groot, maar met de speeltuin erbij waren we toch de hele dag in touw. Madurodam is leuk voor kinderern, maar ook zeker een succes voor volwassenen.

In Madurodam ontdek je met elkaar wat Nederland zo bijzonder maakt.

In het 365 dagen per jaar geopende themapark is veel te zien en vooral heel veel te doen. Stap in de schoenen van DJ Armin van Buuren en mix bij de DJ Tafel je eigen beats, leer vliegen op Schiphol en laad een schip met containers in de haven van Rotterdam. Door de Oosterscheldekering op tijd dicht te doen, zorg je samen dat het land niet onder water komt te staan.

Vergeet niet een bezoek te brengen aan de overdekte voetbalattractie ‘Zo Groot Is Oranje’ en ontdek hoe de oranjegekte is ontstaan. Hier kun je op de foto met de echte cup van 1988. Laat vooral nog even zien hoe goed je zelf kunt voetballen. En natuurlijk uitrazen in de grote speeltuin

In Madurodam ontdek je waar een klein land groot in is.

Geweldige dag

Op zaterdags vinden we het heerlijk om gewoon niets te doen, maar af en toe gaan we ook gerust eens opstap. De jongens vonden het uitje geweldig. Ze wisten van te voren niet wat ze konden verwachten. Het ene moment zagen ze het trein station van Groningen om vervolgens langs de Dam in Amsterdam te lopen. Ze genoten van de bouwwerken, de trein die reed en de activiteiten die ze uit mochten voeren. Ook de speeltuin was een groot succes! Een ideaal dagje uit. En het zeker niet de laatste keer dat we hier zijn geweest. want dat is ook zo leuk, ze bouwen elke keer weer nieuwe dingen bij.

madurodam

Madurodam, ontdek de verhalen van Nederland.

ander leuk uitje: Natuurspeeltuin Kreekbos,escape room

Bron

Foto’s lodiblogt

2 thoughts on “Madurodam, ontdek de verhalen van Nederland.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *