Madurodam, ontdek Nederland in het klein

Madurodam, ontdek Nederland in het klein

Madurodam. Ontdek de verhalen van Nederland. Het is een prachtig park met speeltuin en vele bezienswaardigheden. Madurodam is leuk voor kinderen, maar ook zeker een succes voor volwassenen.

Madurodam ontdekken

In het 365 dagen per jaar geopende themapark is veel te zien en vooral heel veel te doen. Stap in de schoenen van DJ Armin van Buuren en mix bij de DJ Tafel je eigen beats, leer vliegen op Schiphol en laad een schip met containers in de haven van Rotterdam. Door de Oosterscheldekering op tijd dicht te doen, zorg je samen dat het land niet onder water komt te staan.

Zo groot is Oranje

Vergeet niet een bezoek te brengen aan de overdekte voetbalattractie ‘Zo Groot Is Oranje’ en ontdek hoe de oranjegekte is ontstaan. Hier kun je op de foto met de echte cup van 1988. Laat vooral nog even zien hoe goed je zelf kunt voetballen. En natuurlijk uitrazen in de grote speeltuin

In Madurodam ontdek je waar een klein land groot in is.

Een geweldige dag

De jongens vonden Madurodam geweldig en wij ook. We hadden geen idee wat we konden verwachten en dat is juist altijd zo leuk.  De verrassing van de dag! Wat zo ontzettend leuk aan Madurodam is, is dat je het ene moment  het trein station van Groningen ziet, om vervolgens langs de Dam in Amsterdam te lopen. We genoten van de bouwwerken, de trein die reed en de activiteiten die de kinderen uit mochten voeren. Ook de speeltuin was een groot succes! Een ideaal dagje uit. En het zeker niet de laatste keer dat we hier zijn geweest. want dat is ook zo leuk, ze bouwen elke keer weer nieuwe dingen bij.

Lees ook: vakantie? Op stap met kinderen

madurodam
madurodam

foto’s lodiblogt/pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

2 reacties

  1. zegt:

    Ik ben er nog nooit geweest. Lijkt me heel leuk!

    1. zegt:

      het is echt ontzettend leuk! Zeker eens doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept