Winterjassen en laarzen- Zo blijf jij warm en droog deze winter

Winterjassen en laarzen- Zo blijf jij warm en droog deze winter

Winterjassen en laarzen, het is er weer tijd voor. Maar welke jas is nu warm genoeg in de winter en is deze waterdicht of kies je een andere jas voor als het regent? Hoe blijf je warm en droog en ga je toch modieus de deur uit? Ik zet het voor je op een rij.

Winterjassen

Een winterjas kopen is wel zo ontzettend lastig, want een jas draag je elke dag en in Nederland draag je een winterjas ook nog eens heel lang. Een winterjas moet warm zijn, maar ook trendy. Je wil deze bij al je kleding willen dragen, dus de kleur is ook nog belangrijk. Maar ook moet je kijken naar het model, want zit je veel op de fiets dan is een korte jas vaak makkelijker. Best veel om over na te denken, voor je een nieuwe winterjas kan aanschaffen. Zoek jij nou een unieke jas? Kijk dan eens voor vintage jassen. Bij de Vintage collectie vind je de mooiste mantels, bikerjacks en andere jassen. Jassen waar nieuw leven in wordt geblazen en vaak designerkleding is. Jassen waar je in gezien kan worden!

Moderne vrouwelijke regenjassen

Regent het nu buiten, dan is het zonde om je goede (vintage) winterjas aan te trekken. Nu waren de regenjassen vroeger altijd wat suf – en doen mijn kinderen nog steeds moeilijk, wanneer ze een regenpak aanmoeten- tegenwoordig loop jij er helemaal trendy bij in een regenjas. De collectie regenjas dames is zeer uitgebreid en hip. Niks meer van die suffe kleuren of rare modellen. Nee hoor, deze regenjassen doe je voor je plezier ook aan wanneer het niet regent. Ze zijn er in mooie kleuren. En ook al zijn de winterdagen, kort en nat jij komt droog én stijlvol voor de dag.

This boots are made for walking

Warme winterjassen is een, maar daarbij wil je ook warme en droge voeten. Zeker wanneer het buiten koud en nat is. Hoe fijn is het om in de winter een stevige wandeling te maken? Met het juiste schoeisel aan is dit geen probleem. Want als je voeten warm en droog zijn, blijft je ook in de winter bewegen. Mooie, warme laarzen zijn daarom een must-have voor de winter. En een voordeel, laarzen en boots is ook dat ze eindeloos te combineren zijn. Zo draag ik het hele jaar door mijn vrolijke bohemian jurken met stoere laarzen. Maar deze zelfde laarzen kunnen ook onder een chic zwart jurkje of met een jeans.

Lees ook: Zo draag je de bohemian stijl het hele jaar.

Zorg voor jezelf

Het is heel fijn dat we weer mogen en kunnen. Maar hierdoor zal je waarschijnlijk ook weer vaker op stap zijn. Vaker naar buiten gaan en in de winter kan dat door het koude en natte weer niet altijd even leuk zijn. We hebben zo lang binnen gezeten dat het helemaal niet gek is om eens te kijken voor nieuwe winterjassen, laarzen of een regenjas. Tenslotte mogen we weer gezien worden!

Lees ook: Chic feest op de planning? Zo zie je er op je mooist uit.

foto grats afbeelding van Jill Wellington via Pixabay/ samenwerking

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept