Gebreide jurken- stijlvol, mooi, feestelijk en warm
Fashion

Gebreide jurken- stijlvol, mooi, feestelijk en warm

Nu het kouder wordt is er niets fijner dan weg kruipen in je heerlijke dik gebreide trui, vest of jurk. Zelf brei en haak ik heel veel, maar een jurk daar ben ik nog nooit aan begonnen. Deze koop ik liever in de winkel. Online vind je genoeg mooie stijlvolle gebreide jurken.

Breien en haken

Breien en haken is hartstikke leuk maar verder dan een trui of vest kom ik niet en een gebreide trui, dat laat ik liever aan de professionals over. En laten we wel zijn, in de winkel heb je zoveel keuze, daar ga ik mijn vingers niet aan branden.

Lees ook: Patronen voor het breien of haken van kleding.

Meestal jurken

Online kleding bestellen wordt steeds populairder en dat is logisch, het is zo makkelijk om gewoon vanuit huis kleding te bestellen. Voorheen kocht ik mijn jurken vaak bij Tante Betsy. Vrolijke, kleurrijke jurken. Nu ik wat ouder word, vind ik rustigere stijlvolle jurken mij beter staan. En kies ik tegenwoordig vaker voor meer even kleuren en andere stoffen. Gebreid past hier prima bij.

Gebreide jurken sportief of feestelijk

Gebreide kleren zijn niet alleen warm, het staat ook stijlvol. Er is genoeg keus in gebreide jurken, denk aan een ruimvallende trui-jurk of een vrouwelijk, fijn model. Op Esprit.nl vind je mooie, stijlvolle en feestelijke gebreide jurken. De keuze waar mijn oog meteen op viel zijn deze jurken:

Jurk bovenaanL Stijlvol voor overdag €59,99

gebreide jurken Trui-jurk, sportief  €59.99

gebreide jurken Feestelijk en mooi €79,99

Prachtige jurken die je mooi kan combineren met een dikke panty of maillot. Leuk met hakken of met gympies.

Online Shop, meer dan jurken

Op de site van Esprit.nl vind je natuurlijk veel meer dan alleen de keuze voor gebreide jurken, waar ik zo gek op ben. Zo hebben ze prachtige feestkleding, schoenen en accessoires. Kleding voor mannen en kinderen. Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje op de site van Esprit.

Meer gebreide jurken vind je hier.

samenwerking/foto’s Esprit.com

25 thoughts on “Gebreide jurken- stijlvol, mooi, feestelijk en warm”

  1. Oooh ik hou hier echt van… Ik draag graag leggings en dan is het wel fijn om er iets bij te dragen dat lang genoeg is… Vooral die middelste trui-sweater is erg leuk!

  2. Ik ben ook echt fan van die trui-jurk. Die eerste vind ik ook prachtig, maar lange jurken staan mij meestal niet zo goed. Online bestellen vind ik wel ideaal, maar dan alleen als het terugsturen makkelijk en niet al te kostbaar is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.