gebreide jurk
Fashion Lifestyle

Stijlvol, mooi, feestelijk en warm. Deze gebreide jurken hebben het allemaal.

Nu het kouder wordt is er niets fijner dan weg kruipen in je heerlijke dik gebreide trui, vest of jurk. Zelf brei en haak ik heel veel, maar een jurk daar ben ik nog nooit aan begonnen. Deze koop ik liever in de winkel. Omdat ik heel vaak jurken draag, ben ik blij met de collectie die ik Online vond. Mooie stijlvolle gebreide jurken, voor  mooie prijzen. Kijk je mee naar mijn favorieten.

Breien en haken

Momenteel ben ik bezig met het haken van een vest voor de jongste. Super leuk om te doen, maar het kost natuurlijk best veel tijd. Ook brei ik wel vesten en truien. Maar meer dan dit laat ik aan de professionals over. En koop ik liever in de winkel.

Meestal jurken

Ik ben dol op winkelen en naast dat ik graag naar winkelcentra’s ga, vind ik het ook steeds makkelijker om Online kleding te bestellen. Voorheen kocht ik mijn jurken vaak bij Tante Betsy. Vrolijke, kleurrijke jurken. Nu ik wat ouder word, vind ik rustigere stijlvolle jurken mij beter staan. En kies ik tegenwoordig vaker voor meer even kleuren en andere stoffen. Gebreid past hier prima bij.

Gebreide jurken sportief of feestelijk

Gebreide kleren zijn niet alleen warm, het staat ook stijlvol. Er is genoeg keus in gebreide jurken, denk aan een ruimvallende trui-jurk of een vrouwelijk, fijn model. Op Esprit.nl vind je mooie, stijlvolle en feestelijke gebreide jurken. De keuze waar mijn oog meteen op viel zijn deze jurken:

Jurk bovenaanL Stijlvol voor overdag €59,99

gebreide jurken Trui-jurk, sportief  €59.99

gebreide jurken Feestelijk en mooi €79,99

Prachtige jurken die je mooi kan combineren met een dikke panty of maillot. Leuk met hakken of zoals de bovenste jurk met gympies.

Online Shop, meer dan jurken

Op de site van Esprit.nl vind je natuurlijk veel meer dan alleen de keuze voor gebreide jurken, waar ik zo gek op ben. Zo hebben ze prachtige feestkleding, schoenen en accessoires. Kleding voor mannen en kinderen. Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje op de site van Esprit.

#samenwerking/foto’s Esprit.com

25 thoughts on “Stijlvol, mooi, feestelijk en warm. Deze gebreide jurken hebben het allemaal.”

  1. Oooh ik hou hier echt van… Ik draag graag leggings en dan is het wel fijn om er iets bij te dragen dat lang genoeg is… Vooral die middelste trui-sweater is erg leuk!

  2. Ik ben ook echt fan van die trui-jurk. Die eerste vind ik ook prachtig, maar lange jurken staan mij meestal niet zo goed. Online bestellen vind ik wel ideaal, maar dan alleen als het terugsturen makkelijk en niet al te kostbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *