Gebreide jurken- stijlvol, mooi, feestelijk en warm

Nu het kouder wordt is er niets fijner dan weg kruipen in je heerlijke dik gebreide trui, vest of jurk. Zelf brei en haak ik heel veel, maar een jurk daar ben ik nog nooit aan begonnen. Deze koop ik liever in de winkel. Online vind je genoeg mooie stijlvolle gebreide jurken.

Breien en haken

Breien en haken is hartstikke leuk maar verder dan een trui of vest kom ik niet en een gebreide trui, dat laat ik liever aan de professionals over. En laten we wel zijn, in de winkel heb je zoveel keuze, daar ga ik mijn vingers niet aan branden.

Lees ook: Patronen voor het breien of haken van kleding.

Meestal jurken

Online kleding bestellen wordt steeds populairder en dat is logisch, het is zo makkelijk om gewoon vanuit huis kleding te bestellen. Voorheen kocht ik mijn jurken vaak bij Tante Betsy. Vrolijke, kleurrijke jurken. Nu ik wat ouder word, vind ik rustigere stijlvolle jurken mij beter staan. En kies ik tegenwoordig vaker voor meer even kleuren en andere stoffen. Gebreid past hier prima bij.

Gebreide jurken sportief of feestelijk

Gebreide kleren zijn niet alleen warm, het staat ook stijlvol. Er is genoeg keus in gebreide jurken, denk aan een ruimvallende trui-jurk of een vrouwelijk, fijn model. Op Esprit.nl vind je mooie, stijlvolle en feestelijke gebreide jurken. De keuze waar mijn oog meteen op viel zijn deze jurken:

Jurk bovenaanL Stijlvol voor overdag €59,99

gebreide jurken Trui-jurk, sportief  €59.99

gebreide jurken Feestelijk en mooi €79,99

Prachtige jurken die je mooi kan combineren met een dikke panty of maillot. Leuk met hakken of met gympies.

Online Shop, meer dan jurken

Op de site van Esprit.nl vind je natuurlijk veel meer dan alleen de keuze voor gebreide jurken, waar ik zo gek op ben. Zo hebben ze prachtige feestkleding, schoenen en accessoires. Kleding voor mannen en kinderen. Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje op de site van Esprit.

Meer gebreide jurken vind je hier.

handtekening Lodi blogger en copywriter

samenwerking/foto’s Esprit.com/ lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

22 reacties

 1. Wat ik ook leuk vind aan deze jurken is dat je ze inderdaad met pumps of juist gympen casual of juist chique kunt dragen.

  1. Ja dat is er zo leuk aan.

 2. zegt:

  Ze zien er heerlijk uit! Zou helemaal mijn jurk zijn vooral de trui jurk!

  1. Ja hij is leuk he!

 3. De trui-jurk lijkt me heerlijk. Lekker warm met die vieze kou.

  1. Ja, heerlijk in weg kruip trui-jurk.

 4. zegt:

  Oooh ik hou hier echt van… Ik draag graag leggings en dan is het wel fijn om er iets bij te dragen dat lang genoeg is… Vooral die middelste trui-sweater is erg leuk!

  1. zegt:

   Trui-jurk dus haha.

  2. Precies, ik ook! ik vind ze heerlijk en ze zitten zo lekker warm.

 5. Ik ben ook echt fan van die trui-jurk. Die eerste vind ik ook prachtig, maar lange jurken staan mij meestal niet zo goed. Online bestellen vind ik wel ideaal, maar dan alleen als het terugsturen makkelijk en niet al te kostbaar is.

  1. Ben ik helemaal met je eens, ik heb geen zin om ste moeten betalen als ik iets terug stuur en het moet niet lastig zijn.

 6. Vind de rode jurk super mooi en winters

  1. Mooi he! en heerlijk warm!

 7. zegt:

  Ik hou ook erg van jurken, maar zou er ook niet snel zelf eentje breien. Deze van Esprit zijn erg leuk!

  1. Leuk he! En lekker warm.

 8. Ik ben zelf fan van gebreide jurken, biker boots eronder en een biker jasje. Go!

  1. Stoer! dat staat echt gaaf!

 9. Ik vind de bovenste het mooist! Ik draag graag rokken en jurken. Esprit heeft zulke leuke!

  1. Hij is mooi he! vrolijk en toch winters.

 10. haha dankje!

 11. zegt:

  Wat een toffe jurken. Ik ben ook echt gek op dit soort jurken, nu is het even allemaal te kort wegens de dikke buik. Maar straks…Ik kan niet wachten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept