Speciale zomeraanbieding voor het hele gezin bij a&o hostels

Speciale zomeraanbieding voor het hele gezin bij a&o hostels

Het zal toch een rare zomervakantie worden, dit jaar. Velen kunnen niet de vakantie plannen aanhouden die ze gemaakt hadden en ook wij zijn druk geweest met annuleren. Toch zal het fijn zijn nog even met ons gezin weg te kunnen, deze zomer! a&o hostels komt met tips!

Zomeraanbieding voor het gezin

Waar gaan we deze zomer heen? a&o is de grootste Europese budget hostelketen, Zij introduceren een zomeraanbieding speciaal voor families. Op de speciaal hiervoor gecreëerde website Ferien-Retter.de kunnen gezinnen van verschillende samenstellingen voor een all-inclusive prijs een citytrip boeken naar maar liefst 23 steden in acht Europese landen.

Al-inclusief prijzen deze zomervakantie

Of het nu gaat om een volwassene met een kind (tot 17 jaar) of twee volwassenen met vier (klein)kinderen – de all-inclusive prijzen variëren alleen afhankelijk van de duur van het verblijf: 99 euro voor twee, 149 euro voor drie en 199 euro voor vier nachten. Ook is het mogelijk om verschillende steden te combineren. 

Gezinsvakantie in de stad – tips voor uitstapjes inbegrepen  

Een city trip is altijd een goed idee. City trips bieden een verscheidenheid aan ervaringen voor het hele gezin. Alleen al in het nabijgelegen Duitsland zijn er 25 vestigingen in 14 steden om uit te kiezen: Aken, Berlijn, Bremen, Dortmund, Dresden, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Keulen, Leipzig, München, Neurenberg, Stuttgart en Weimar. Alle a&o’s zijn centraal gelegen, met bezienswaardigheden en openbaar vervoer op loopafstand.

Een familiekamer inclusief ontbijt

Bij aankomst krijgt iedereen tips met activiteiten en excursies voor het hele gezin in de buurt. Bordspellen, Jenga, tafeltennistafels, buggy- en fietsverhuur maken het familieaanbod bij a&o compleet. De overnachtingen zijn in een familiekamer. Inclusief ontbijt/bedlinnen en handdoeken. Het aanbod is geldig van juni tot eind oktober 2020 in alle 39 a&o Hostels, verspreid over 23 steden in acht Europese landen (Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Tsjechië, Denemarken, Italië, Polen en Hongarije). Het is ook mogelijk om verblijven in verschillende vestigingen te combineren bij de reservering. 

hostels

Uitgebreid hygiëne- en veiligheidsconcept

De veiligheid en gezondheid van gasten en medewerkers heeft ook voor de Berlijnse budgetgroep de hoogste prioriteit. Maatregelen, naast verplichte maskers voor medewerkers en afstandsregelingen in alle eet- en werkruimtes, zijn onder andere:  

 • Plexiglas schermen boven en op de receptiebalie en op de werktafels;
 • Afstandsmarkeringen op de vloer – daar waar wachtrijen mogelijk zijn;
 • Informatieschermen in de lobby’s;
 • Desinfectie stations in alle openbare ruimtes zoals entree, lobby, ontbijtruimte en toiletten;
 • Slaapzaalbezetting van 50%, d.w.z. maximaal 4 personen;
 • Volledige desinfectie van de kamer na vertrek, inclusief deurhanger met informatie.
 • Gastkeukens en kinderhoek aangepast;
 • Kant-en-klaar ontbijt dat aan de tafel gebracht wordt in plaats van het ontbijtbuffet.
 • Tussendeuren staan permanent open om onnodig contact te vermijden;
 • Contactloze waterkranen in openbare toiletten.
 • Contactloos in- en uitchecken via de a&o mobiele sleuteloplossing
 • Geen tussendoor schoonmaak op de kamers tijdens verblijf (tenzij aangevraagd)

Informatie en boeken

Meer informatie over deze zomeraanbieding voor het hele gezin vind je op de site. Gezinnen kunnen het aanbod direct boeken op www.ferien-retter.de, maar ook via het reisbureau.

Speciale zomeraanbieding: Eén prijs voor alle gezinnen (van 2 tot 6 personen)-Twee, drie of vier overnachtingen, inclusief ontbijt, mogelijk- Mogelijkheid tot combineren van verschillende steden.  

Meer tips voor de zomervakantie

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s beeldbank

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept