Een event, bruiloft of een nacht slapen? Regel een nanny

Heb je hulp nodig bij een event met de kinderen van bezoekers, tijdens een bruiloft of een avondje weg? Regel een nanny.

Bij een oppas denk je snel aan opa en oma, of een buurmeisje die een paar uur op komt passen. Maar de service van een oppas kan veel meer zijn. Zo kan je een nanny inhuren voor de oppas op de kinderen tijdens een bruiloft, of huur je een nacht nanny in die een nacht bij jou thuis komt slapen en zich met de kinderen bezig houdt zodat jij door kan slapen. Kies je een nanny voor jouw kinderen, dan wil je er wel een die weet wat hij of zij doet. Waar moet je zijn voor een betrouwbare oppas?

Wie past er op de kids

Als je kinderen hebt komt vanzelf de dag dat je samen weer op date gaat. Het spannendste is dan vaak, wie past op de kinderen. Voor een oppas aan huis, kies je snel voor opa en oma of een buurmeisje die op wil passen, maar soms heb je meer hulp nodig. Hulp voor langere tijd, voor last minute of voor een grote groep kinderen. Hiervoor wil je wel iemand hebben die meer weet van kinderen en die een stapje meer doet voor jou.

Hulp van een nanny is dichtbij

Een nanny is zoveel meer dan een oppas alleen. Een nanny kan zorgen voor rust voor jou. In je gezin, maar ook op vakantie, tijdens een bruiloft of event waar kinderen bij zijn die vermaakt moeten worden. Woon je in Noord-Holland dan kan je terecht bij oppas Haarlem of oppascentrale Amsterdam. Maar Koralls Kids Care, want daar heb ik het over, zit op veel meer plekken in Nederland. Ze werken bij deze oppascentrale alleen met pedagogiek studenten HBO & Universiteit.

Laat iemand je helpen

Wanneer je kindje wordt geboren merk je al snel dat het zwaar is. En alhoewel je het allemaal zelf wil doen kan het af en toe allemaal even te veel worden. Een nachtje slaap kan dan al voldoende zijn. Maar je wil je kindje niet zomaar ergens heen brengen. Regel dan een nacht nanny! Iemand, die verantwoordelijk kan zijn voor jouw kindje, die jou een nacht door laat slapen en de zorg voor jouw zoon of dochter overneemt. Gewoon even een nachtje doorslapen. Hoe fijn kan dit zijn. Ik zou bijna willen zeggen,’ geef elke ouder zo een nacht nanny cadeau.’

Gun jezelf ook vakantie

Of wat dacht je van een vakantie. Hoe ontzettend kan je hier aan toe zijn, maar hoeveel vakantie heb je ook daadwerkelijk wanneer je met kleine kinderen op stap bent? Waarom niet ook voor jezelf zorgen en kiezen voor jou en je gezin. Neem een nanny mee op reis. Je kinderen hebben hun vertrouwde oppas in de buurt en worden de hele dag vermaakt en jullie genieten van de vrije tijd. Win- win dus.

Business of bruiloft, wie vermaakt de kids

Ben je bezig met het plannen van een evenement voor je bedrijf of heb je een bruiloft in het vooruitzicht? Huur een nanny in die de kinderen deze dag kan vermaken. Je weet dat de kinderen in veilige handen zijn en jij kan genieten van het event of feest. En de volgende dag uitslapen na de bruiloft? Dan blijft de nanny tot gewoon slapen.

Denk ook eens wat vaker aan jezelf

Vanaf het moment dat we ouders worden, vergeten we onszelf vaak. Het draait om de kids en dat doen we met heel veel liefde. Maar denk ook eens wat vaker aan jezelf. Dit geldt net zo goed voor een feest. Je maakt kinderen niet gelukkig wanneer ze aan tafel moeten blijven zitten, regel een nanny die de zorg voor de kinderen overneemt. Zij zullen ze vermaken en met ze spelen, zodat jij er geen omkijk naar hebt. Geniet af en toe even van de hulp die je in kan roepen, dit maakt je echt geen slechte ouder. Want wanneer je weet dat de kinderen in goede handen zijn, kan jij je ook veel meer ontspannen en genieten.

foto gratis afbeelding van 2081671 via pixabay/ samenwerking

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept