Kinderen- Zapp Detective: Het Geheime Genootschap

Kinderen- Zapp Detective: Het Geheime Genootschap

Na het succes van Zapp Detective vorig jaar, komt Zapp met een nieuwe spannende serie voor kinderen: Het Geheime Genootschap. Een dramaserie waarin influencers de online wereld bepalen. Tot iemand achter hun geheim komt. Kinderen kunnen mee kijken en speuren naar de dader!

Zapp Detective

Vorig jaar kwam Zapp met een super spannende Zapp Detective. Acht bekende Zapp-gezichten logeerden toen een weekend in een luxe vakantiehuis. Tot een van hen overleed en het al snel duidelijk werd dat dit geen ongeluk was, maar moord! Een rechercheur ging op zoek naar de dader en kinderen konden mee speuren in deze spannende serie.

Het geheime genootschap

Dit jaar komt Zapp Detective met Het Geheime Genootschap. Hierin krijgen kinderen een kijkje in de wereld van Influencers. Een wereld waar veel kinderen waarschijnlijk wel een beeld van hebben, door dat ze deze influencers volgen via Social Media. Maar hoe invloedrijk zijn deze influencers eigenlijk?

Kijk en speur mee

In Zapp Detective: Het Geheime Genootschap, Kunnen kinderen online en live mee kijken naar de leden van deze groep. Ze krijgen een kijkje achter de online wereld van YouTubers, Instagrammers, Zappers en TikTokkers.

Een groot mysterie

Zapp Detective:Het Geheime Genootschap is eigenlijk een groot mysterie. In Het Geheime Genootschap is er een kleine groep van tien, zeer invloedrijke influencers die samen wekelijks bepalen wie en wat die week trending is op sociale media. Zij zorgen dat hun volgers de dingen liken, volgen, kopen of kijken, precies wat zij willen. Eigenlijk beïnvloeden zij de online wereld.

Niemand weet, niemand weet

Wat het allemaal zo spannend maakt is dat niemand deze Geheime Genootschap kent, ook de leden weten niet van elkaar wie bij het genootschap hoort. Tot dat er blijkbaar iemand achter Het Geheime Genootschap is gekomen en nu probeert deze leden uit te schakelen.

Kinderen speuren mee

Kinderen speuren mee om er achter te komen welke influencers er in het Geheime Genootschap zitten en wie de slechterik is.

Er is een livestream met de leider van het Geheime Genootschap, kinderen kunnen extra hints krijgen via het Instagram-kanaal van NPO Zapp. Op vrijdag 26 februari is de ontknoping van de serie live op YouTube te volgen. In een exclusieve aflevering met backstage beelden, doen de deelnemende influencers een boekje open over wat invloed precies is en verklappen zij door wie zij zelf worden beïnvloed. Deze video over mediawijsheid verschijnt op 5 maart op het YouTube-kanaal van NPO Zapp. 

Zapp Detective: het Geheime Genootschap, vanaf vrijdag 8 januari om 15.00 uur wekelijks op het YouTube-kanaal van NPO Zapp en vanaf zaterdag 9 januari wekelijks om 9.25 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO Zapp.

foto gratis afbeelding van Ryan McGuire via Pixabay/

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept