3D lampen
Gezin

Unieke 3D lampen voor in de kinderkamer.

De kinderkamers zijn pas geleden helemaal vernieuwd. Van wat eerst de baby, peuter en kleuter kamer was, zijn het nu stoere jongens kamers. Alleen de lampen, die moeten nog vervangen worden. En dat moet dan natuurlijk ook wel iets stoers zijn. Vandaar dat ik er al even naar opzoek ben. En nu vond ik ze, Stoer, uniek en nog een leuke prijs ook. 

De grote verbouwing

Vorig jaar kregen de kamers van de jongens een make-over. Het kinderbed ging eruit, de muren werden geschilderd en er kwamen hoogslapers in de kamers. Ze kozen een eigen kleur verf voor op de muur, speelgoed werd uitgezocht, kasten opgeruimd en nu hebben ze beide een super leuke kamer.

Alleen nog de decoratie

De stoere jongens kamer was klaar. Er kwam een bureau, deze zijn leuk aangekleed en eigenlijk was de kamer wel compleet. Alleen de lampen die er hangen, die moeten eigenlijk nog vervangen worden.

3D lampen

Er hangt nu een hanglamp, maar deze hangt precies naast het bed. Dit is onhandig en geeft daardoor ook weinig licht in de kamer. Vandaar dat ik zocht naar lampen die praktisch zijn, maar ook passen binnen de jongens kamer. Op mijn zoektocht online kwam ik hele stoere 3D lampen tegen. Hartstikke uniek natuurlijk! Mijn blik veel meteen op een 3D lamp van een stoere oude Amerikaanse Mustang auto die dankzij een meegeleverde ‘crack sticker’ dwars door de muur geknald lijkt te zijn. Het effect is levensecht! De koplampen zorgen voor het sfeervolle licht in de kamer.

Bijbehorende stickers

Er is keuze uit drie lampen. De auto zoals ik hiervoor beschreef, maar ook een lamp met Dora of van haar vriendje Boots. Zowel de gele auto, als de 3D lampen van Dora en Boots worden geleverd met een bijbehorende sticker, wat zorgt voor het levensechte 3D effect. Ook wordt al het benodigde bevestigingsmateriaal meegeleverd. De wandlampen zijn draadloos en werken op batterijen zodat je ze overal kunt ophangen. Ideaal! Daarnaast hebben de ledlampen een levensduur van maar liefst 40.000 uur en de buitenkant wordt nooit warm. De 3D lampen zijn dus 100% veilig. Kies je favoriete karakter, of combineer ze

3D; Wat een goed idee!

Meer 3D lampen vind je hier

Wat vind jij van deze 3D lampen?

foto’s Pixabay

18 thoughts on “Unieke 3D lampen voor in de kinderkamer.”

  1. 3D lampen heb ik in echt nog nooit gezien of let ik niet goed op. Leuk dat tegenwoordig meer varianten voor je huis. Bij ons moet ook veel dingen wat veranderen, ook de kamer van mijn zoon

  2. Het zijn inderdaad wel hele gave lampen! Ook tof met die bijbehorende stickers. Voor nu houd ik het wel even op de ikea lampen die we hebben hangen/staan, maar zeker iets om in overweging te nemen wanneer we gaan verhuizen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *