Unieke 3D lampen voor in de kinderkamer

3D lampen kinderkamer

Nieuwe lampen voor in de kinderkamer, waar zoek je op en waar zoek je naar? Wat voor lampen wil je? 3D lampen, led  lampen? Er is zoveel keuze voor jongens en meisjes.

De grote verbouwing

Op eengegeven moment moeten de kinderen een nieuwe kamer, nou ja geen hele nieuwe kamer, maar wel een nieuw interieur. Vorig jaar waren de kamers van de jongens aan een make-over toe. Het kinderbed ging eruit, de muren werden geschilderd en er kwamen hoogslapers in de kamers. Ze kozen een eigen kleur verf voor op de muur, speelgoed werd uitgezocht, kasten opgeruimd en nu hebben ze beide een super leuke kamer.

Alleen nog de decoratie

De kamer was klaar. Onder de hoogslaper zit een heel groot bureau, ideaal voor wanneer ze ouder zijn en naar de middelbare school gaan. Tenslotte moet hier dan ook een laptop komen te staan. De kamer is leuk aangekleed, met vrolijke posters en leuke  bureau spulletjes. Alleen de lampen die er hangen, die moeten eigenlijk nog vervangen worden. Maar waar zoek je naar? Als je verlichting voor de kinderkamer zoekt?

3D lampen

Er hangt nu een hanglamp, super leuk hoor, maar voor de afbeeldingen van Disney zijn ze nu gewoon te groot. Daarbij hangt deze lamp precies naast het bed. Dit is onhandig en geeft daardoor ook weinig licht in de kamer. Vandaar dat ik zocht naar lampen die praktisch zijn, maar ook passen binnen de kamer van kinderen . Op mijn zoektocht online kwam ik hele stoere 3D lampen tegen. Hartstikke uniek natuurlijk!

Bijbehorende stickers

Er is keuze uit verschillende lampen en het is natuurlijk net wat in het interieur van de kinderkamer past!. Kies je voor led-lampen dan hebben deze een levensduur van maar liefst 40.000 uur en de buitenkant wordt nooit warm. De 3D lampen zijn dus 100% veilig.Wat vind jij van deze 3D lampen?

foto Pixabay

Meer artikelen

 

 

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

15 reacties

 1. zegt:

  Dat is inderdaad heel scherp geprijsd voor zulke leuke gadgets. Tof om de kamer op deze manier een extra toffe detail mee te geven! Nice!

 2. zegt:

  Cool! Ik heb twee jongens en die zullen die auto wel heel tof vinden.

 3. Dat is wel heel cool voor een jongenskamer! Echt weer eens wat anders.

 4. zegt:

  Waarom hadden ze zulke dingen niet toen ik nog een jong meisje was? Echt heel erg leuk zo!

 5. Ik vind ze super leuk en het bedrag valt echt mee

 6. zegt:

  3D lampen heb ik in echt nog nooit gezien of let ik niet goed op. Leuk dat tegenwoordig meer varianten voor je huis. Bij ons moet ook veel dingen wat veranderen, ook de kamer van mijn zoon

 7. prachtig! Waren ze er ook blij mee?

 8. Echt gaaf voor ze! Ik vind trouwens je profielfoto met je jongens ook leuk <3

  1. zegt:

   dankje, hij is wat verouderd dus eigenlijk, moet ik eens een nieuwe, maar vind deze zo leuk 🙂

 9. zegt:

  Wat origineel! Kan me perfect indenken dat ze er erg blij mee zijn.

 10. zegt:

  Goeie inspiratie! De kinderen krijgen einde van het jaar een nieuwe kamer en dit is echt super leuk!

 11. zegt:

  Nog niet eerder zoiets gezien. Combinatie van sign en verlichting. Heel gaaf voor een kinderkamer, dit maakt het helemaal af.

 12. Nicole Orriëns zegt:

  Ik vind ze superleuk zeg. Die auto zou ik ook wel in mijn slaapkamer willen, boven het bed!

 13. zegt:

  dat weet ik niet, maar zal best een tijd zijn denk ik hoor.

 14. zegt:

  Het zijn inderdaad wel hele gave lampen! Ook tof met die bijbehorende stickers. Voor nu houd ik het wel even op de ikea lampen die we hebben hangen/staan, maar zeker iets om in overweging te nemen wanneer we gaan verhuizen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept