Kenwood- Chef Titanium Patissier XL

Kenwood- de nieuwe Chef Titanium Patissier XL

Met Kenwood kan je er eigenlijk al vanuit gaan dat je keer op keer een perfect gerecht op tafel zet en nu komen ze met een nieuwe revolutionaire keukenmachine. De Chef Titanium Patissier XL. Een keukenmachine met innovatieve functies speciaal speciaal voor de bakfanaat!

Nieuw bij Kenwood

Kenwood is marktleider op het gebied van hoogwaardige keukenapparatuur. En ze komen met iets nieuws want in november lanceert Kenwood de nieuwe Chef Titanium Patissier XL. Nog mooier en nog innovatiever. Want wat dacht je van een geïntegreerde mengkom verwarming, geïntegreerde weegschaal, 2.4 inch full colour touchscreen en verlichting in de mengkom!. Door deze nieuwe snufjes kunnen de bakkunsten van bakfanaten naar een nog hoger niveau getild kunnen worden

Kenwood- de nieuwe Chef Titanium Patissier XL

Bakken was nog nooit zo makkelijk

Oma’s appeltaart was nog nooit zo makkelijk, maar ook complexe, professionele recepten zijn nu met het grootste gemak feilloos uit te voeren. Het unieke en elegante design staat bovendien prachtig op elk aanrecht. Deze keukenmachine is onmisbaar in de keuken van iedereen met een passie voor bakken.

Van taart tot soufflé

Chocolade smelten op de perfecte temperatuur of deeg laten rijzen direct in de mengkom? Het kan allemaal in deze keukenmachine. Een bijzondere eigenschap van de nieuwe Kenwood Chef Titanium is de EasyWarm mengkom met een unieke ingebouwde warmtefunctie tot 70˚C. Ideaal want een pan of magnetron hoef je niet meer te gebruiken. Ook een weegschaal is niet meer nodig want naast de geïntegreerde mengkom verwarming kan de Patissier XL ook de ingrediënten wegen in de mengkom zelf. Deze makkelijk te gebruiken EasyWeigh functie maakt het bakken nog makkelijker en preciezer, om de beste resultaten te garanderen. Op het 2.4 inch full colour touchscreen kies je gemakkelijk uit 6 vooraf ingestelde recepten ter ondersteuning van de meest complexe bakrecepten. Met zelfgemaakte baksels zoals soufflés, citroenmeringuetaart en macarons maak je indruk op jouw familie en vrienden door deze in een handomdraai op tafel te zetten.

Handig en krachtig

Het gebruik van de Patissier XL is in alle opzichten een genot. De nieuwe stille motor maakt de Patissier XL de meest geruisloze mixer in de gehele Kenwood lijn. Het maken van een verjaardagstaart zal voortaan echt een verrassing blijven. Bovendien is dankzij de handige verlichting in de mengkom de inhoud 14 keer helderder dan een niet verlichte kom. Zo houd je het mixproces als een echte expert nauwkeurig in de gaten. De Patissier XL heeft in totaal 13 snelheden waaronder 3 roersnelheden en een pulse- en vouwfunctie. Verander daarnaast moeiteloos tussen de roestvrijstalen 7L of 5L mengkom, ideaal als je meerdere kommen voor één bakrecept nodig hebt.

Eindeloze mogelijkheden met deze Kenwood

Geen recept is onmogelijk. De Patissier XL beschikt over een reeks aanvullendemengkom hulpstukken zoals een roestvrijstalen deeghaak, ballongarde en k-klopper. Met keuze uit meer 20 optionele opzetstukken zijn de opties eindeloos: van snijden en (fijn)hakken tot het maken van je eigen pasta- en brooddeeg, verse sapjes en zelfs heerlijk roomijs. De Patissier XL heeft een indrukwekkende 1400W motor en is dus zeer geschikt voor de meest zware ingrediënten. Gelukkig gaat deze kracht niet gepaard met onverwacht gespat, want dankzij de spatdeksel blijven jouw keuken en kleding schoon en droog.

Kenwood wereld

Even geen inspiratie? Op de Kenwood World app zijn talloze recepten te vinden, speciaal voor de Chef Titanium Patissier XL. In deze app zijn ook recepten te vinden voor de nieuwe Cooking Chef Connect keukenmachine. Met dit apparaat kun je zowel bakken als koken, dankzij de inductiekookplaat die verwarmt tot 180°C. Dus mocht je naast bakfanaat ook een kookfanaat zijn, dan is deze machine een mooi alternatief. Ook de Cooking Chef Connect is vanaf november verkrijgbaar.

Niet goedkoop, maar zo waard!

Zelf heb ik al jaren een Kenwood keukenmachine, niet zo mooi en uitgebreid als deze Chef Titanium Patissier XL, maar wel een waar ik ontzettend blij mee ben, er zitten zoveel mogelijkheden op, dat ik hem bijna dagelijks gebruik. En ik zal de eerst zijn die zegt dat de Kenwood keukenmachines duur zijn! Maar je gebruik hem zoveel, dat het zijn geld meer dan waard is! Zo ervaar ik het in ieder geval, want hier gebruik ik mijn Kenwood zo ontzettend veel.

Verkrijgbaar: Vanaf november  bij o.a o.a. Kenwood website, Coolblue, Sligro

Verkoopadviesprijs: De Kenwood Titanium Chef Patissier XL is €799,-

foto’s beeldbank

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept