LEGO Store Leidschendam opening voorjaar 2021
Speelgoed

LEGO Store Leidschendam- opening voorjaar 2021

Nog even geduld moeten ze hebben. De Lego fans! De opening van het nieuwe Winkelcentrum van Nederland wordt verplaatst naar het voorjaar 2021. Hierdoor is ook de opening van LEGO Store Leidschendam verplaatst. Maar kom vanaf de lente zeker langs voor een dagje uit!

LEGO Store Leidschendam

Vorig jaar waren we aanwezig bij de opening van de LEGO Flagship Store in Amsterdam. Deze winkel heeft onze harten gestolen. Geen LEGO fan, dan word je dat vanzelf, want wat een gave winkel is dit. Een winkel voor speel, kijk en bouw plezier. Er komt nu een LEGO Store naar Leidschendam. Al moeten we hier nog heel even op wachten.

Westfield Mall

De nieuwe LEGO Store gevestigd in Westfield Mall of the Netherlands ondergaat nu een ingrijpend renovatie-en uitbreidingsproject ter waarde van €550 miljoen euro. Deze unieke locatie in Leidschendam krijgt een volledig overdekt winkelcentrum die compleet anders wordt als ieder ander winkelcentrum in Nederland

De plek voor LEGO fans

De nieuwe LEGO Store Leidschendam ligt maar 5 kilometer van Den Haag, wordt ruim 310 m2 en is het perfecte reisdoel voor alle fans van de steentjes. Naast unieke lokale merken die nergens anders in Nederland te vinden zijn, biedt de locatie ook nationale en internationale merken om voor iedereen de perfecte beleving mee te geven. 

Spannende speelervaringen

De nieuwe LEGO Store zal niet alleen een rijke selectie van de nieuwste LEGO sets aanbieden, maar ook een diversiteit aan spannende speelervaringen, activiteiten en evenementen die je alleen in LEGO winkels tegenkomt.

Denk aan:

  • Brick Specialisten – Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau, je zinnen hebt gezet op de laatste set of een LEGO-fan trakteert – de Brick Specialisten helpen je de perfecte set te vinden.
  • Kies & Bouw-wand – Vul zelf een beker met steentjes en elementen uit de wand, in allerlei verschillende kleuren en vormen.
  • Digitale Box – Scan bijna elke LEGO-doos en laat het model tot leven komen in 3D! Er is geen betere manier om een set te testen dan het eindresultaat met eigen ogen te zien.
  • Bouw een Minifiguur – Maak je eigen LEGO-minifiguur! Kies uit een brede selectie benen, lijfjes, hoofdjes, haarstukjes en accessoires.
  • Direct aan de slag – Doe iedere maand mee met een gratis bouwwedstrijden of LEGO-events in de winkel

Het volledige assortiment in de winkel

De gloednieuwe LEGO winkel die in het voorjaar 20201 zijn deuren zal openen zal het volledige assortiment spannende nieuwe producten aanbieden. Producten die alleen rechtstreeks verkrijgbaar zijn in LEGO winkels en op LEGO.com. En alsof dat nog niet genoeg is zal de nieuwe winkel ook tal van voordelen bieden voor LEGO VIP-leden, waaronder exclusieve VIP-cadeaus bij aankoop, dubbele-puntenacties en nog veel meer.

De LEGO Store

LEGO Store Leidschendam kijkt er naar uit om zijn deuren voorjaar 2021 te openen en een feestelijke opening te geven! Ik kan alleen maar enthousiast zijn. Eigenlijk zou een LEGO Store overal en voor iedereen toegankelijk moeten zijn, niet eens om te kopen, alleen al de belevenis van het bezoeken van een van deze winkels is zo ontzettend leuk!

foto beeldbank/instagram lodiblogt

Meer artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *