LEGO Store Leidschendam- opening 18 maart 2021

LEGO Store Leidschendam opening voorjaar 2021

Na een ingrijpende renovatie opent Shopping Centre Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam haar deuren. In deze vernieuwde shopping mall komen fashion, entertainment en experience samen. Ook de LEGO Store Leidschendam heeft zijn deuren 18 maart 2021 geopend.

LEGO Store Leidschendam

Vorig jaar waren we aanwezig bij de opening van de LEGO Flagship Store in Amsterdam. Deze winkel heeft onze harten gestolen. Geen LEGO fan, dan word je dat vanzelf, want wat een gave winkel is dit. Een winkel voor speel, kijk en bouw plezier. Er komt nu een LEGO Store naar Leidschendam.

Westfield Mall

De nieuwe LEGO Store is gevestigd in Westfield Mall of the Netherlands. Deze unieke locatie in Leidschendam krijgt een volledig overdekt winkelcentrum die compleet anders wordt als ieder ander winkelcentrum in Nederland

De plek voor LEGO fans

De nieuwe LEGO Store Leidschendam ligt maar 5 kilometer van Den Haag, wordt ruim 310 m2 en is het perfecte reisdoel voor alle fans van de steentjes. Naast unieke lokale merken die nergens anders in Nederland te vinden zijn, biedt de locatie ook nationale en internationale merken om voor iedereen de perfecte beleving mee te geven. 

Opening 18 maart 2021

Vandaag 18 maart 20201 is de opening van de nieuwe Store en om dit te vieren komt LEGO met leuke acties en activiteiten. Zo is vandaag de Winnie the Pooh-set gelanceerd die vanaf heden exclusief verkrijgbaar is in LEGO-winkels en op LEGO.com.

Bij aankoop vanaf €40,00 krijg je een LEGO-paaskuikentje en bij €60,00 een LEGO-paashaashuisje cadeau. En alleen in deze winkel geldt dat bij besteding vanaf €120,00 je een miniatuurversie van de LEGO Store cadeau krijgt. Verder zijn in de winkel de nieuwe LEGO VIDIYOTM-producten verkrijgbaar en is er een uitgebreide hoek waar je LEGO VIDIYOTM kunt bewonderen.

Naast toffe LEGO-sets is een bezoek aan de LEGO Store Mall of the Netherlands ook het perfecte dagje uit voor het hele gezin, met activiteiten zoals:

  • Brick Specialisten – Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau, je zinnen hebt gezet op de laatste set of een LEGO-fan trakteert – de Brick Specialisten helpen je de perfecte set te vinden.
  • Kies & Bouw-wand – Vanwege de Corona maatregelen is het niet mogelijk om zelf je beker met steentjes en elementen uit de wand te halen. Na versoepelingen kun je wel steentjes in allerlei verschillende kleuren en vormen kiezen en pakken.
  • Digitale Box – Scan bijna elke LEGO-doos en laat het model tot leven komen in 3D! Er is geen betere manier om een set te testen dan het eindresultaat met eigen ogen te zien.

foto beeldbank/instagram lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept