Kinderboek en Kado- boeken en kinderkamer accessoires

Kinderboek en Kado- boeken, kinderkamer accessoires en meer

Ben jij druk aan het shoppen voor cadeaus voor de feestdagen? Denk er dan aan dat het vanaf vrijdag Black Friday is en je artikelen met korting kan kopen. Zo ook bij Kinderboek en Kado. Hier vind je naast kinderboeken heel veel meer! En nu met een kortingscode voor Black Friday!

Unieke webwinkel

Zie jij door de vele kinderboeken ook af en toe niet meer wat er nu te koop is? Kinderboek en Kado is een overzichtelijke webwinkel met de bekende kinderboeken, die je wel kent van naam. Maar hierbij vind je ook geschenkartikelen rondom deze kinderboeken. En dat maakt deze webwinkel zo uniek!

Kinderboeken en Kado

Want hoe leuk is het om naast een kinderboek ook een ander cadeau te geven die juist met dit boek te maken heeft? Verras je zoon, dochter of kleinkinderen met vele leuke accessoires rondom de karakters uit de kinderboeken.

Overzichtelijke webwinkel

Op de website vind je deze accessoires direct duidelijk rondom de kinderboeken en denk dan aan knuffels, spellen, ansichtkaarten, kalenders, kinderservies, maar ook artikelen voor de kinderkamer als behang of muurstickers.

Welke karakters vind je hier

Het is als ouder of grootouder natuurlijk super leuk om de (klein) kinderen voor te lezen uit bijvoorbeeld Nijntje, Jip en Janneke, Woezel en Pip. Kikker of Dikkie Dik. Wat het nog leuker maakt is wanneer de kinderen zelf hierbij met de bijpassende knuffels kunnen spelen of een mooie poster of muursticker van dit karakter aan de muur hebben hangen in de kinderkamer.

Leuk voor de kinderkamer

Een kinderkamer inrichten met de mooiste kinderboekenillustraties van de beste tekenaars. Hoe goed klinkt dit? Denk dan eens aan muurstickers ( van Jip en Janneke of Pluk van de Pettenflat) of een lamp van Pim en Pom.

Kinderboek en Kado- boeken, kinderkamer accessoires en meer
Pim & Pom vinyl-muursticker van Kek Amsterdam
vinyl muursticker
Pluk van de Petteflet grote vinyl-muursticker van Kek Amsterdam

Kopen met korting rond Black Friday

Zoek jij nog leuke cadeaus voor 5 december of voor onder de kerstboom, dan kan je nu shoppen op de website van kinderboek en kado met korting rond Black Friday ( van vrijdag 27 tot maandag 30 november, maar de kortingscode geldt nu ook al). De korting is 10% op niet-boeken en gratis verzending ( De boeken kunnen wel gratis verzonden worden als je ook een ‘niet-boek’ mee besteld). Maak gebruik van de code: cybershoppen2020

Lees ook: Het kinderboek ‘ He wie ben jij?’

Update 2023: de site kinderboeken en kado is niet meer online.

Op zoek naar kinderboeken, kijk eens bij Bol.com

foto’s beeldbank/ pixabay/ samenwerking

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept