Brandblusser voor thuis- Cadeautip

Een brandblusser vermomd als bloemenvaas- cadeautip

Nu de feestmaand er aan komt, is het zoeken naar originele cadeaus ook begonnen. Want wat geef je iemand die alles al heeft? Wat geef je wanneer je iets nuttigs wil geven? Wat dacht je van een brandblusser en dan een die niet opvalt in de huiskamer want deze is vermomd als bloemenvaas.

Brandblusser vermomd als bloemenvaas

Een heel leuk cadeau voor onder de kerstboom is de unieke Blusvaas® (ofwel de Firevase®) van Samsung Fire & Marine. Niet alleen een origineel, maar bovendien ook een heel veilig én decoratief geschenk! Want zo heb je altijd een brandblusser bij de hand in de vorm van een mooie bloemenvaas die je wél in de woonkamer zet.

Maak het binnen gezellig

In de decembermaand is de risico op een brand groter dan normaal. Logisch want we halen massaal de gourmetstellen van zolder, versieren de kerstboom, doen vaker de kaarsjes aan en als het even kan, genieten we van een knisperend haardvuur. Supergezellig, maar in een onbewaakt ogenblik kan een klein brandje met bijvoorbeeld een omgevallen kaars veranderen in een vlammenzee. Ben je er op tijd bij, dan kun je met een brandblusser of blusdeken de schade en het gevaar beperken. Maar… heb je wel een brandblusser in huis?

Met deze brandblusser ben je er op tijd bij

Heb jij een brandblusser in huis? En als je er een hebt, weet je dan ook hoe je ‘m moet gebruiken en heeft de brandblusser de houdbaarheidsdatum al bereikt? Maar ook natuurlijk de vraag of jij in staat bent om het hoofd koel te houden als er daadwerkelijk brand uitbreekt? De decoratieve Firevase® biedt uitkomst en blinkt uit in zijn eenvoud! De compacte bloemenvaas, die je uiteraard kunt vullen met water en fleurige bloemen, vrolijkt niet alleen de ruimte op, maar blust met één simpele handeling effectief een beginnende brand.

Hoe werkt dit dan?

Eigenlijk is het simpel gezegd: pakken, gooien en doven
De Firevase® heeft een apart gedeelte dat dezelfde stof bevat als een brandblusser. Bij het uitbreken van een brand gooi je de vaas kapot op de vlammen, waarna het vrijgekomen kaliumcarbonaat het zuurstof onderdrukt waardoor het vuur zal doven. Heel simpel dus, zeker als elke seconde telt! Zelfs een kind kan het.

Geschikt voor beginnende brandjes

De Firevase® is vooral geschikt voor beginnende brandjes in de brandklasse A en B. Een goede brandverzekering afsluiten is voor veel mensen vanzelfsprekend, maar een grote brand voorkomen is natuurlijk veel beter. Deze vermomde brandblusser is daarom een verstandige investering. Je brengt zo op een eenvoudige manier niet alleen sfeer, maar ook meer veiligheid in huis. Hieronder zie je hoe het werkt

Prijs & Verkrijgbaarheid

De Firevase® is online te koop bij oa bol.com en heeft een adviesprijs van € 34,95. Deze blusvaas is verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk blauw, goud en roze. Ronest Safety is de exclusieve importeur en distributeur van deze Firevase® voor Nederland en België. Ronest Safety heeft als doel elke ruimte waar mensen zich bevinden eenvoudig, maar ook decoratief brandveilig te maken. Kijk voor meer informatie op www.ronest.com.

Cadeautip voor de feestmaand

Wil je wel een brandblusser in huis hebben, maar niet een die opvalt in de huiskamer? Dan is deze brandblusser van Firevase® ideaal. Hij valt niet op, staat leuk in de huiskamer en helpt wel wanneer er een brandje ontstaat.

Meer brandblussers koop je bij bol

Mocht je nu brand gehad hebben in huis en willen weten hoe het huis weer schoon gemaakt kan worden, lees alles over professionele hulp voor een schoon huis.

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s beeldbank/ affiliate links

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

6 reacties

 1. zegt:

  Wat mooi en praktisch! Ik heb geen brandblusser in huis (ja, dom, ik weet het), maar dit zou een prima optie kunnen zijn voor me.

 2. Wat een leuke en handige uitvinding zeg! Ik dacht eerst: ‘Wat een stom cadeau, een brandblusser,’ maar op deze manier is het hartstikke leuk.

 3. Felice Veenman zegt:

  grappig ding en heel decoratief en in deze tijd waarin veel kaarsjes worden aangestoken, ook best wel een handig cadeautje

  1. Wat een leuk ding. Als vaasje vind ik het super.

 4. Goh wat leuk en praktisch. Had van deze firevase nog nooit gehoord. Mooi voor op mijn verlanglijstje.

 5. zegt:

  Wat een bijzondere brandblusser is dit! Ik had hier nog nooit van gehoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept