Crowdfunding en pre-order- kinderboek ‘Hé wie ben jij?’

Crowdfunding en pre-order- kinderboek Hé wie ben jij?

‘Hé wie ben jij?’ is een kinderboek die kinderen vanaf 3 jaar laat kennismaken met de diversiteit van mensen en culturen in de wereld. Door middel van crowdfunding en pre-order kan dit kleurrijke kinderboek gedrukt worden. Help jij mee?

Kinderboek en spellen

Het “Hé, wie ben jij?” kinderboek en bijbehorende spellen laten kinderen vanaf 3 jaar kennismaken met de diversiteit van mensen en culturen in de wereld. Dit boek en de spellen stimuleren je kind en jou ook om met een open blik naar verschillen en overeenkomsten te kijken. Ontdek de wereld, samen! Maar daar is jouw hulp bij nodig en daarom een artikel over crowdfunding en pre-order!

Hé, wie ben jij?

Hé, wie ben jij? is een kinderboek waarin Lynette, Marley, Shanti, Mohammed en zestien andere kinderen aan het woord komen. Door het boek en de bijbehorende spellen krijgt ieder kind de kans om kennis te maken met de cultuur van leeftijdgenootjes en zichzelf kan herkennen in een écht kinderboek. Hé, wie ben jij?, is een groot, kleurrijk geïllustreerd en vormgegeven boek waarin kinderen uit verschillende landen centraal staan. Wat het nóg leuker maakt, is dat ook jóuw eigen kind in Hé, wie ben jij? voorkomt en zichzelf kan zien door middel van een spiegel in ieder hoofdstuk!

Crowdfunding en pre-order- kinderboek Hé wie ben jij?

Pre-order en Crowdfunding

Het is de droom van schrijver en bedenker van ‘Hé, wie ben jij?’, Monique Tekstra-van Lochem om het kinderen boek te zien liggen bij ieder kinderdagverblijf, in ieder klaslokaal en worden de bijbehorende activiteiten overal gespeeld, van huiskamers tot aan azc’s. Op deze manier krijgt ieder kind de kans om kennis te maken met de cultuur van leeftijdgenootjes en zichzelf kan herkennen in een écht kinderboek. Om dit te realiseren moet dit boek eerst gedrukt worden en dat kost geld. Daarom heeft Monique een onwijs leuke crowdfunding opgezet. Help jij mee dit kinderboek en bijbehorende spelen te realiseren?

Crowdfunding en pre-order- kinderboek Hé wie ben jij?

Het boek ligt klaar

Momenteel ligt het boek klaar om gedrukt te worden, het enige wat nog ontbreekt is geld om dit te realiseren. Hoe meer geld er via de crowdfunding binnenkomt, hoe meer ze mogelijk kunnen maken. 
Want wat Monique betreft houdt het niet op bij het boek alleen! 
Om kinderen op nog meer manieren te laten kennismaken met de diversiteit van mensen en culturen kunnen ze spellen ontwikkelen, een app, lespakketten voor groep 1 en 2, thema-pakketten voor de kinderopvangen kunnen ze de kinderen uit het boek zelfs tot leven wekken
in de vorm van levensgrote poppen en kleine knuffels. 
De mogelijkheden zijn eindeloos en maken het ontdekken van de wereld en al haar prachtige bewoners nog veel leuker! 

Help jij mee om dit fantastische project werkelijkheid te laten worden? Neem zeker even een kijkje op de site van Hé, wie ben jij?

foto’s Monique Tekstra-van Lochem

Meer artikelen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

2 reacties

  1. jasmina zegt:

    Super leuk! Fijn ook dat er aandacht aan besteed wordt! Dit boek lijkt me wel wat voor mijn kleine meid

    1. zegt:

      Ik vind dit een ontzettend goed initiatief! Ik ga het ook zeker steunen met wat aandacht op mijn socials aankomende maand!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept