Plannen maken voor het nieuwe jaar

plannen maken voor het nieuwe jaar

Hoe kijk jij tegen het nieuwe jaar aan? Kunnen we plannen maken? Lastig, want dachten we allemaal niet dat 2020 een prachtig jaar zou worden? Maar dat werd me een raar jaar. En nu 2021 er aankomt, vraag ik me geregeld af of ik alweer plannen kan maken.

Plannen maken

Nog nooit hebben we in een jaar tijd zoveel plannen gehad die eerst verschoven werden en uiteindelijk helemaal niet doorgingen. Plannen als feestjes, vakanties, concerten, cito toetsen, kamp en uitjes die niet doorgingen. Iedereen heeft een eigen verhaal van dit jaar. En iedereen heeft veel op en af moeten zeggen.

Plannen zijn om te veranderen

Nu zijn plannen er echt wel om te veranderen, maar dat ze kunnen veranderen en je er ook zo een nare smaak aan over kunnen houden, dat verwacht je toch niet. Dit jaar werd er zoveel plannen veranderd, zoveel plannen die niet doorgingen. Af en toe denk je toch, hoe blijven we allemaal zo positief. We gingen massaal thuiswerken, de kinderen die thuisonderwijs moesten volgen en opa en oma die we maanden niet zagen. Maar ook reizen die niet doorgingen, bruiloften die uitgesteld werden en feesten die niet gevierd werden.

Lastige tijden

Het moeilijkste is misschien nog wel dat je niet weet hoe lang het duurt, wanneer kunnen we weer afspraken noteren in onze agenda? Kunnen we al vakantie plannen maken of wordt het wederom een jaar in Nederland blijven?

Hoe zie jij het nieuwe jaar

Hoe zie jij het nieuwe jaar voor je? Denk jij dat we meer kunnen en mogen? Wanneer zal er een vaccin komen en wat dan? Laten we ons massaal inenten of wachten we nog even voorzichtig af? Ik vind het moeilijk die onzekerheid, dat afwachten en niet weten waar je aan toe bent. Denk jij dat we weer plannen kunnen maken voor vakanties, feesten en andere uitjes volgend jaar? Ben jij bang voor de onzekerheid of sta je er wel nuchter in?

foto pixabay/ affiliate links

Meer artikelen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

3 reacties

  1. Plannen maken voor komend jaar vind ik erg lastig. Omdat je idd niet gaat weten hoe het allemaal gaat lopen met corona etc.

  2. zegt:

    Het is inderdaad lastig voor komend jaar, ik hoop dat we op vakantie kunnen, dat we weer gewoon kunnen doen wat we willen. Maar ik durf nog geen plannen te maken, alleen soms wat wegdromen. 🙂

    1. zegt:

      Ik heb er wel vertrouwen in dat we in 2021 meer kunnen dan nu. Daarnaast is er zicht op een vaccin wat zeker zal helpen tegen corona.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept