Heromask Languages- spelenderwijs leren
Schoolkind

Heromask Languages- spelenderwijs leren

Spelenderwijs talen leren met Heromask. Een educatieve videogame in virtual reality waarmee kinderen verschillende talen kunnen leren. Leuk en leerzaam. Hier oefenen ze met veel plezier en gemak Engels en Frans. En dat allemaal met een VR bril!

Spelenderwijs leren met Heromask

Heromask Languages is een videogame waarmee je vreemde talen kan leren. Door het gebruik van een VR bril en je mobiel leert je kind spelenderwijs Engels of Frans. Hoe? Door te bewegen met je hoofd, te draaien en met hulp van de VR Bril. Onder op de stevige VR Bril zit namelijk een knop, door hier op te drukken lanceer je laserstralen. Met deze laserstralen kunnen kinderen talen leren door ze aan te wijzen.

Heromask Languages- spelenderwijs leren

Welke talen kan je leren?

Met Heromask kan je de volgende talen leren: Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Engels en Chinees. Al deze talen zitten in een App.

Een nieuw model VR Bril

De VR bril is een nieuw model, met een vernieuwde ingebouwde mechanische knop. Hij ziet er niet alleen mooi uit, hij is ook heel solide. De VR-bril van Heromask kan door het hele gezin worden gebruikt om video’s te bekijken of andere virtual reality-videogames te spelen.

Hoe werkt Heromask Languages

In de verpakking van Heromask Languages vind je een code, deze vul je samen met je email adres in op de site en nadat je een bevestigingsmail hebt gekregen kan je de app van Heromask downloaden. Zet je mobiel in de voorkant van de VR Bril en je kan beginnen met spelen.

Hoe zien de taal lessen eruit?

In het spel kan je kiezen uit wie je bent, ben je een dinosaurus? Een motor rijder of een drone? En vervolgens kies je wat je wil leren, dit kunnen kleuren zijn, vlaggen, groentes, drinken etc. Vervolgens druk je op start en komt het spel tot leven. Door met je hoofd te bewegen of met de laserstraal te schieten kies je het goede antwoord en probeer je elke keer je high score te behalen.

Van 5 tot 12 jaar

Aangegeven wordt dat de Heromask voor kinderen van 5 t/m 12 is. Nu heb ik twee zonen in huis. De oudste is bijna 13 en zit op de middelbare school en de jongste is 11 en zit in groep 8. Zij hebben beide de Heromask getest. De woorden die bij de Heromask geleerd kunnen worden zijn de basis die ze nu ook op school hebben, dus dit komt goed uit. De jongste oefent Engels en de oudste Frans.

leuk leren

Door interactief bezig te zijn, vinden de jongens het leuk om te leren. Ze kiezen uit welk onderwerp ze willen oefenen en door de snelheid in het spel, en de uitdagingen die ze aan moeten gaan, is het helemaal een spel van deze tijd. Ze zijn erg enthousiast en het is mooi om te zien, hoe ze elke keer hun high score verbeteren en de taal beter leren.

Meer dan talen leren

Bij Heromask houden ze van onderwijs en kinderen, daarom hebben ze Heromask gemaakt, een educatieve videogame in virtual reality waarmee kinderen wiskunde of verschillende talen kunnen leren. Heromask werkt ook bij kinderen met leerproblemen, zoals autisme, dyslexie of gehoorproblemen. We zitten in een lastige tijd, waarin kinderen minder vaak buiten komen en met deze VR Bril kunnen kinderen plezier beleven aan het leren door thuis te zijn.

foto’s lodiblogt/ disclaimer

meer artikelen

9 thoughts on “Heromask Languages- spelenderwijs leren”

  1. En wij moesten het vroeger doen met die saaie ‘ready, steady, go’ lesboeken. Ik ben jaloers wat een mooie originele dingen er tegenwoordig zijn op dat gebied!

  2. Ook de techniek staat niet stil. En wat is er nu leuker dan spelenderwijs iets nieuws te leren?? Ik zou er voor tekenen als ik 12 was en een andere taal zou moeten leren. Blijft het ook nog eens beter hangen (lijkt mij)

  3. Zo dan de techniek blijft maar veranderen en doorgaan met nieuwigheden. Ik had hier nog niet van gehoord. Maar klinkt wel erg leerzaam

  4. ik heb het gevoel, maar ik ken dit aparaat natuurlijk niet, dat het vooral een woordjes leren aparaat is. Nou ja, daar begint een vreemde taal leren ook mee

  5. ik heb het al vaker gezegd maar spelen der wijs iets leren is altijd mijn voorkeur geweest en ik heb ook het idee dat kinderen het dan sneller oppakken en dit ziet er wel heel leuk uit zo 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *