De Spring/Summer 2020 collectie van Bear & Mees

Bear & Mees

Van de week schreef ik al, dat terwijl wij nog in de dikke truien zitten, met warme chocolademelk en kerstmuziek, dat ze in de fashion al helemaal bezig zijn met de lente en zomer collecties. Vandaag de spring/summer collectie van Bear & Mees. En wat zijn deze kinderschoenen vrolijk.

De lente en zomer collecties

Al eerder deze week liet ik op mijn blog de Lente en Zomer collectie van Catrice Cosmetics zien en toen schreef ik al dat ik van deze zomerse berichten eigenlijk wel heel vrolijk kan worden. Ik ben dol op de kerstdagen hoor, maar na 1 januari mag het van mij snel weer lente worden of we moeten echt een goede winter krijgen, dan hoor je me niet klagen.

Een collectie die aan het milieu denkt

In de fashion is de lente en zomer collectie alweer helemaal hot. Nog even de winkels hangen ook weer vol met zomerse kleding. Het milieu wordt steeds belangrijker voor bedrijven en ook Bear & Mees doet hier aan mee.

Vrolijke schoenen bij Bear & Mees

Bear & Mees vinden het cool om aardig te zijn. Aardig voor de mens en de natuur en presenteren hun collectie met het thema Oceaan. Dit thema laat de fascinerende onderwaterwereld zien door het gebruik van coole printjes zoals krabben, octopussen en vissen. Elke sneaker is voorzien van klittenband, zodat de kids ze makkelijk aan en uit kunnen trekken. Daarnaast zit aan de binnenkant badstof, zodat ze ook met blote voeten gedragen kunnen worden.

De Oceaan collectie.

Het uitgangspunt van dit thema is om de plastic soep problematiek in de oceanen aan te kaarten. Daarom is de bovenkant van de schoenen gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Zodra PET flessen worden gerecycled, doorloopt het een reinigings-, maal- en smeltproces dat resulteert in draad, waardoor het plastic een tweede leven krijgt. Het draad wordt geweven tot stof waar de bovenkant van de Bear & Mees-schoenen van worden gemaakt. Elk paar van deze schoenen bevat ongeveer 3 gerecycleerde PET-flessen.

Bear & Mees schoentjes

De Bear & Mees schoentjes zijn GRS gecertificeerd. De schoenen worden geproduceerd in Portugal en zijn verkrijgbaar in de maten 25 t/m 34 en kosten €69,00

Een vrolijke collectie toch?

2024. Bear en mees heeft zelf geen website meer, de collectie koop je nog wel bijvoorbeeld bij bol

Hier vind je meer duurzame, biologische en natuurlijke zomer collecties en ook voor de zomer sandaaltjes die gemaakt zijn van appelleer, kruk en oude autoband.

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s beeldbank

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept