Boho style inspiratie- Volg deze influencers op Instagram

Boho style inspiratie- Wie te volgen op Instagram

De Boho style of een bohemian style, wat is dat nu precies? Ook al ben je net als ik nog nooit op Ibiza geweest, de boho style staat ons allemaal. De Boho style is helemaal hip en vandaag laat ik weten waar ik mijn inspiratie vandaan haal en welke influencers ik volg op Instagram.

Boho style modern en eigentijds

De Boho style of bohemian style is uitbundig met veel kleuren, bloemenpatronen en invloeden uit alle windstreken. Eigenlijk grijpt de Boho style terug in de tijd naar eind jaren zestig en begin jaren zeventig naar de kledingstijl van de hippies. De Boho style is zwierige kledingstukken, franjes, lange maxi-dresses en rokken. Maar combineer ook, een zwierige jurk met een hoed en cowboy laarzen.

Lees ook: Bohemian Leefstijl- Hoe word je een echte Bohemian.

Lees ook: Ontdek San Francisco- een hippie cultuur en meer.

Blijf combineren

Die Boho style zorgt dat je volkomen vrij bent om je eigen unieke outfit samen te stellen, die je nonchalant kunt dragen. Je kan voor uitbundig gaan, met vele kleuren of kies een combinatie van meer ingetogen kledingstukken met franjes en tierlantijntjes. Alles is mogelijk en alles mag. En dat zie je ook in een bohemain interieur Hierbij kan je kiezen uit aardse neutrale tinten, met vele accessoires of je gaat juist voor kleur, met kleurrijke accenten.

Lees ook: Verschillende Bohemian interieur stijl tips voor in de woonkamer

Inspiratie zoeken

Zelf draag ik eigenlijk altijd vrolijke maxi dresses en rokken, ik voel me hier goed in. En ook al hebben ze vrolijke kleuren, ik mis wel eens inspiratie om het nog meer die Boho style te geven en ben daarom heel blij met Instagram, waar ik winkels en influencers volg die mij en vele anderen zo veel inspireren.

Hierbij een overzicht van mijn favorieten die ik volg op Instagram

Wie vind ik nu leuk om te volgen en waar haal ik die inspiratie vandaan? Ik heb mijn lijst in willekeurige volgorde hierbij geplaatst:

ibzmode: Mijn favoriete winkel waar ik mijn Boho style kleding koop. Naast de foto’s op insta vind ik het ook leuk om op hun site kijken, hoe zij kleding combineren en stijlen.

Wild Bohem: Een dameswinkel uit Amerika. Naast dat ze hun collectieven Australische labels laten zien, zie je ook geregeld prachtige foto’s langskomen van de natuur in Amerika.

Ibizabohogirl: De Amsterdamse Yvon woont ondertussen in Oslo en laat zien hoe goed de Boho Style staat bij vrouwen van boven de 50. Haar foto’s inspireren en haar blog is ontzettend leuk om te lezen. Maar volg ook haar stories waarin ze af een toe nutteloze make-up tutorials laat zien. Heel grappig.

Turquoise.and.stardust: Melissa uit Perth Australie, schowt prachtige kleding en accessoires. Melissa is een inspirerende dame die kleur geeft aan mijn Instagram feet.

Littlemissgypsylabel: Een label uit West Australië. Ze bieden een betaalbare collectie, ontworpen en beïnvloed door hun reizen en de liefde voor de jaren 70, muziekfestivals van vroeger en nu.

boho_boetiek: Boho Boetiek is een online shop met Boho Chck interieur en fashion. De foto’s op deze instagram pagina zijn vol interieur tips met veel al de bekende neutrale kleuren die je vaak ziet bij de bohemian stiyle.

foxytrash: Voor de meest prachtige foto’s kijk ik bij Michaela Haban van Foxytrash. Ze is een Duitse blogger die je meeneemt naar de prachtigste plekken in Europa, waar zon, zee en strand vaak aanwezig zijn. Haar foto’s zijn plaatjes.

Hoe je het ook noemt: Be you!

Hoe je het ook noemt, Bohemian of Boho, Boho-chic of bohemien. Maar ook Ibiza mode of de Ibiza stijl, Hippie of Gipsy stijl: al deze woorden staan voor de vrije manier van leven en kleden. Draag wat je wil en laat je inspireren door anderen. Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren met de mensen die mij weer inspireren.

Lees ook: Ibiza stijl- kleurrijk de winter in.

Lees ook: Shop de boho look! Mijn favoriete winkels.

foto gratis afbeelding van Capucine Moda via Pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept