Little Cactuz- elke dag de wereld een beetje beter maken

Little Cactuz- elke dag de wereld een beetje beter maken

Duurzaam, natuurlijk en biologisch. Mensen zijn zich steeds meer bewust van het milieu, de natuur en ons plastic gebruik. Ook Little Cactuz. Dit Nederlandse label maakt duurzame baby- en kinderkleding. En jij kan meedenken!

Duurzaam en biologisch

We zijn ons allemaal bewust van het milieu, de natuur, maar ook ons plastic verbruik en veel willen hier iets aan doen. Dat kan bijvoorbeeld met schoenen, maar ook met make-up wordt er rekening gehouden met duurzame producten.

Little Cactuz

Het Nederlandse label Little Cactuz maakt duurzame baby- en kinderkleding. Hierbij gebruiken zij biologisch gecertificeerde stoffen voor diverse unieke outfits van hoge kwaliteit. Het is helemaal handgemaakt.
En naast een basiscollectie stimuleert het merk ook zelf mee te denken in de samenstelling van de outfits naar eigen smaak. Het is mogelijk je eigen favoriete pasvorm, stof en maat te kiezen en dan creëer je een uniek item dat helemaal bij jou en je kindje past!

Kinderkleding van Little Cactuz

De collectie bestaat uit verschillende opvallende prints en rustige basics in verschillende kleuren. Binnen de collectie vind je stoere tops en bottoms, comfortabele jurkjes en de schattigste one pieces gemaakt van terry Cloth, sweat, stretch denim of tricot. 

‘Good, Clean and Fair”

Duurzaamheid en bewustwording van ‘slow fashion’ zijn de essentiële drijfveren in het ontstaan van dit leuke merk. Eigenaresse Laura van der Zwaard; ‘Creativiteit, mijn passie voor het maken van kleding en de mogelijkheden dit te combineren met mijn missie om elke dag de wereld een beetje beter te maken hebben ervoor gezorgd dat ik in 2018 Little Cactuz heb opgericht’. 
‘Ik krijg enorm veel energie om te zien dat klanten enthousiast worden over de kwaliteit van de duurzame stoffen en de complimenten over gedetailleerde afwerking van de outfits’.

Little Cactuz- elke dag de wereld een beetje beter maken


De stoffen die het merk in haar portfolio heeft, worden in Nederland en West-Europa geproduceerd middels de Global Organic Textile Standard (GOTS). 
Wil jij helpen elke dag de wereld een beetje beter te maken? Dit kun je doen door een item van Little Cactuz aan te schaffen.

Hier een impressie van de zomer collectie :

De gehele collectie van Little Cactuz vind je op de website.

Foto’s beeldbank

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept