Loungewear: de perfecte outfits voor thuis
Fashion Lifestyle

Loungewear: de perfecte outfits voor thuis

Nu we in deze onzekere tijd veel thuis werken, vind je het misschien ook wel fijn om comfortabele kleding te dragen. Maar wil je niet in een oude joggingpak rond lopen, dan is loungewear de ideale outfit voor jou. Loungewear zit comfortabel en is trendy en modieus!

Comfortabele kleding voor thuis

Huispakken of loungewear dragen we vaak voor meer comfort in en rondom huis. En werden huispakken vroeger nog als suf bestempeld, tegenwoordig is loungewear hartstikke trendy en modieus! Het is een heel nieuwe categorie kleding wat super mooi is, heerlijk zit en je lekker warm houdt! Ideaal voor thuis, helemaal nu we zoveel binnen zitten, maar ook prima te dragen als we weer naar buiten kunnen.

Comfortabele kleding

Bij loungewear worden elementen van sportkleding gecombineerd met zachte stoffen wat zorgt voor een fijne pasvorm. Ideale, comfortabele kleding om thuis te dragen. Vaak zitten er ritssluitingen in deze outfits en zitten er ook heerlijk zachte mutsen aan. Loungewear staat voor meer comfort in en rondom huis. En is dat nu niet precies wat we nodig hebben in deze angstige en onzekere tijd? Al draag ik vaak jurken en rokken, mijn loungebroek van LASCANA is misschien wel mijn favoriete broek. En niet alleen nu hoor! Deze draag ik al jaren met veel plezier.

Loungewear: de perfecte outfits voor thuis

Mijn favoriete loungewear

Wat zijn nou nog meer outfits welke comfortabel dragen en waar jij je helemaal thuis in kan voelen? Hieronder heb ik een kleine verzameling gemaakt van mijn favorieten:

Koop je outfit eenvoudig online

Loop je het liefste de hele dag in je loungewear of vind jij het heerlijk voor een ultiem ontspannend avondje thuis. Je koopt je outfit nu heel eenvoudig online. En daarbij, deze outfits zijn echt niet om alleen om nu te dragen, terwijl je alleen thuis bent of met je gezin de hele dag binnen zit. Ook als we weer samen mogen komen met familie en vrienden kan je deze outfits prima dragen. Tenslotte kan je met deze loungewear prima buiten gezien worden!

Wat is jouw favoriete loungewear?

foto’s lodiblogt/beeldbank/disclaimer

23 thoughts on “Loungewear: de perfecte outfits voor thuis”

 1. Oh wauw, jouw broek is wel heel gaaf! Ik ben ook gek op loungewear. Ik merk wel dat ik er in de winter ‘meer behoefte aan heb’ dan in de zomer.

 2. ik ben te lui om mijn kleren uit te trekken en dan andere kleren aan te trekken…ik zorg er gewoon voor dat mijn kleren altijd lekker zitten. Maar die broek die jij aan hebt, is wel leuk !

 3. Oh heerlijk is dat. Ik probeer me de laatste tijd wel altijd aan te kleden, zodat ik wat productiever ben en niet contonue het idee heb dat ik thuis zit, terwijl ik wel thuis zit, haha. Klinkt raar, I know. Maar je moet wat in deze tijd.

 4. Die roze trui en donkergrijze broek. daar zie ik me wel in rondlopen!
  Zodra ik thuiskomt, gaat er iets relaxt aan. Een lekkere flubber trui en een jogging broek of legging. Eigenlijk al jaren. Maar ja, tegenwoordig kom ik niet meer uit mij comfy clothes

 5. Ik heb een heerlijke, fluffy broek waar ik nu bijna getrouwd mee ben. Oeps! Na deze thuisblijfperiode zal het wennen zijn om weer mijn nette broeken aan te trekken! Hihi

 6. Ik draag niet echt loungewear eigenlijk. Ik heb een pyjamabroek die ik s avonds draag voor het slapen gaan om nog even een film te kijken maar verder ben ik gewoon ‘normaal gekleed’ zoals ik zou doen wanneer ik naar buiten zou gaan.

 7. Heerlijk die sweater jurken. eerst waren ze er alleen in de dochters maten, maar nu ga ik er ook mee aan de haal

 8. Ik moet zeggen dat ik geen loungewear heb. Ik draag thuis kleding die gewoon lekker zit, nergens knelt en lekker vies mag worden.

 9. ow die sweatjurk is wel heel gaaf! ik zit zelf het liefst in mijn pyjama maar dat mag niet heel de dag want dan kom ik niet in de opstart stand.

 10. Overdag vind ik het toch fijn om mij leuk aan te kleden. Dit ritme hou ik eigenlijk al aan sinds ik thuis ben gaan werken, jaren geleden. Maar er zijn dagen bij als er schoongemaakt moet worden, of rustige avonden waarop ik het heerlijk vind om een chill outfit aan te doen. Gelukkig kunnen ze er ook heel leuk uit zien!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.