Loungewear: de perfecte outfits voor thuis

Loungewear: de perfecte outfits voor thuis

Nu we in deze onzekere tijd veel thuis werken, vind je het misschien ook wel fijn om comfortabele kleding te dragen. Maar wil je niet in een oude joggingpak rond lopen, dan is loungewear de ideale outfit voor jou. Loungewear zit comfortabel en is trendy en modieus!

Comfortabele kleding voor thuis

Huispakken of loungewear dragen we vaak voor meer comfort in en rondom huis. En werden huispakken vroeger nog als suf bestempeld, tegenwoordig is loungewear hartstikke trendy en modieus! Het is een heel nieuwe categorie kleding wat super mooi is, heerlijk zit en je lekker warm houdt! Ideaal voor thuis, helemaal nu we zoveel binnen zitten, maar ook prima te dragen als we weer naar buiten kunnen.

Comfortabele kleding

Bij loungewear worden elementen van sportkleding gecombineerd met zachte stoffen wat zorgt voor een fijne pasvorm. Ideale, comfortabele kleding om thuis te dragen. Vaak zitten er ritssluitingen in deze outfits en zitten er ook heerlijk zachte mutsen aan. Loungewear staat voor meer comfort in en rondom huis. En is dat nu niet precies wat we nodig hebben in deze angstige en onzekere tijd? Al draag ik vaak jurken en rokken, mijn loungebroek van LASCANA is misschien wel mijn favoriete broek. En niet alleen nu hoor! Deze draag ik al jaren met veel plezier.

Loungewear: de perfecte outfits voor thuis

Mijn favoriete loungewear

Wat zijn nou nog meer outfits welke comfortabel dragen en waar jij je helemaal thuis in kan voelen? Hieronder heb ik een kleine verzameling gemaakt van mijn favorieten:

Koop je outfit eenvoudig online

Loop je het liefste de hele dag in je loungewear of vind jij het heerlijk voor een ultiem ontspannend avondje thuis. Je koopt je outfit nu heel eenvoudig online. En daarbij, deze outfits zijn echt niet om alleen om nu te dragen, terwijl je alleen thuis bent of met je gezin de hele dag binnen zit. Ook als we weer samen mogen komen met familie en vrienden kan je deze outfits prima dragen. Tenslotte kan je met deze loungewear prima buiten gezien worden!

Wat is jouw favoriete loungewear?

foto’s lodiblogt/beeldbank/disclaimer

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

22 reacties

 1. zegt:

  Oh wauw, jouw broek is wel heel gaaf! Ik ben ook gek op loungewear. Ik merk wel dat ik er in de winter ‘meer behoefte aan heb’ dan in de zomer.

 2. zegt:

  Oooh heerlijk. De laatste dagen ben ik op zoek naar juist andere stoffen dan katoen of fleece. Ik ga is een kijkje nemen

 3. zegt:

  die hoodies zijn leuk he!! hier altijd een vest of een trui of hoodie en een trainingsbroek 😀

 4. Felice Veenman zegt:

  ik ben te lui om mijn kleren uit te trekken en dan andere kleren aan te trekken…ik zorg er gewoon voor dat mijn kleren altijd lekker zitten. Maar die broek die jij aan hebt, is wel leuk !

 5. zegt:

  Oh heerlijk is dat. Ik probeer me de laatste tijd wel altijd aan te kleden, zodat ik wat productiever ben en niet contonue het idee heb dat ik thuis zit, terwijl ik wel thuis zit, haha. Klinkt raar, I know. Maar je moet wat in deze tijd.

 6. Georgina Lifestyle zegt:

  Normaliter heb ik bijna altijd jurkjes aan naar mijn werk. Sinds ik thuiswerk trek ik meestal een spijkerbroek aan met een trui. Maar inderdaad wel gewoon iets comfortabels.

 7. Ika zegt:

  Ahh daar was ik net naar opzoek, bedankt! Ik ga een kijkje nemen

 8. Ik heb dat niet, want ik houd er niet van om dit soort kleding te dragen. Ik voel me dan meteen lamlendig en sloom worden. Maar dat korte broekje vind ik wel leuk op de foto.

 9. zegt:

  Heerlijk is dit! 🙂 Wat een fijne lijst met kleding. Als ik thuis ben heb ik altijd een fijne joggingbroek aan, heerlijk!

 10. zegt:

  Die roze trui en donkergrijze broek. daar zie ik me wel in rondlopen!
  Zodra ik thuiskomt, gaat er iets relaxt aan. Een lekkere flubber trui en een jogging broek of legging. Eigenlijk al jaren. Maar ja, tegenwoordig kom ik niet meer uit mij comfy clothes

 11. zegt:

  Ik heb een heerlijke, fluffy broek waar ik nu bijna getrouwd mee ben. Oeps! Na deze thuisblijfperiode zal het wennen zijn om weer mijn nette broeken aan te trekken! Hihi

 12. Heerlijke outfits! Maar veel te warm voor nu haha. Ik chill lekker in de tuin met een topje en kort broekje. (pyjama)

 13. zegt:

  Wat een fijne outfits. Super leuk allemaal. Ik houd van dit soort outfits.

 14. zegt:

  Ik heb een lekkere velours joggingbroek met daarop een wisselend shirtje of trui. Lekker!

 15. Frédérique zegt:

  Ik draag niet echt loungewear eigenlijk. Ik heb een pyjamabroek die ik s avonds draag voor het slapen gaan om nog even een film te kijken maar verder ben ik gewoon ‘normaal gekleed’ zoals ik zou doen wanneer ik naar buiten zou gaan.

 16. Linda Meester zegt:

  Heerlijk die sweater jurken. eerst waren ze er alleen in de dochters maten, maar nu ga ik er ook mee aan de haal

 17. Jasmina zegt:

  Lekker pak zeg,ziet er heel confortabel uit

 18. zegt:

  Ik draag in de zomer het liefste van die stoffen broeken die een beetje ruim zitten. Ik heb er stapels van in allemaal leuke printjes

 19. Marsha zegt:

  Heerlijk! Dat ziet er echt fijn uit, ik ben zelf ook wel van de loungewear.

 20. Caroline zegt:

  Ik moet zeggen dat ik geen loungewear heb. Ik draag thuis kleding die gewoon lekker zit, nergens knelt en lekker vies mag worden.

 21. zegt:

  ow die sweatjurk is wel heel gaaf! ik zit zelf het liefst in mijn pyjama maar dat mag niet heel de dag want dan kom ik niet in de opstart stand.

 22. Mieke | Miek's Mind zegt:

  Ziet er zeker comfortabel uit, maar het is niet helemaal mijn smaak. Achja ieder zijn ding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept