Lux en Luz- persoonlijke sieraden met een boodschap

lux en lus persoonlijke sieraden

Vier een moment, your moments milestones and memories met een persoonlijk en uniek sieraad van Lux&Luz. Combineer jouw liefde in een uniek sieraad. 

Persoonlijke sieraden bij Lux en Luz

Op de site van Lux en Luz.nl zie je meteen dat de sieraden kwalitatief, uniek en persoonlijk zijn. Kettingen en armbanden met een persoonlijke touch. Er is keuze genoeg uit hangers en kettingen. Want kies je een naam of initiaal of kies je uit de  unieke collectie symbolen, Symbolen die je zelf samen kan stellen, waarbij je kan kiezen uit een gouden ketting of satijnen koord. En zo kan je een voor jou unieke ketting samenstellen.

your moments milestones and memories

De armbanden bij Lux en Luz noemen ze armcandy. Het gevoel dat je krijg wanneer ik naar de collectie kijk, voelt als een kind in een snoepwinkel.  Al die kleuren bij elkaar, daar word je enthousiast van. Bij Lux en Luz heb je de keuze uit ruim zestig kleuren satijnen koord waar je uit kan kiezen. Dus altijd wel een kleur die bij jou past.. De  armbanden met satijnen koord kan je personaliseren naar eigen wens. Met een pijl, initialen (een of twee) een inscriptie of een bliksemschicht. Het satijnen koord is geknoopt met twee knopen waardoor deze bij iedereen om de pols past.

Armbanden met initialen

Van Lux&Luz mocht ik twee armbanden ontvangen met de initialen van mijn kinderen. Echt ‘your moments milestones and memories’. Ik koos voor de kleuren turquoise en lavendel.  Kleuren die ik zelf vrolijk en zomers vind staan. Toen ik het doosje met de armbanden openmaakte, vielen meteen de mooie duidelijk kleuren van de koordjes me op. De initialen zijn mooi gegraveerd in het plaatje in de armband. Ik vind het heel mooi en ben ontzettend blij met mijn mooie armbanden. Een armband als deze kost €34,95

Lux en Luz

Benieuwd geworden naar de collectie van Lux&Luz? Neem snel een kijkje op de site.

Meer sieraden? Een prachtige wereldbol aan je ketting, zin in sieraden, mooie sieraden voor hem en haar

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s lodiblogt/ gratis afbeelding van Luisella Planeta LOVE PEACE via Pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

39 reacties

 1. Wat een leuke armbandjes! Lekkere vrolijke kleuren ook.

  1. dankje, ja leuke kleuren he!

 2. Heb je ook een foto dat je ze draagt Lodi? Ik vind ze erg leuk en zie ze graag ‘in actie’.

  1. je hebt helemaal gelijk, dat vind ik ook altijd. Ik plaatst even een foto op Instagram, want ik draag ze bijna elke dag.

 3. Hoe doe je de armbanden precies om? Ik zit te kijken maar zie geen haakje of zo?

  1. klopt, de knoopjes schuif je op en daar maak je hem strakker mee.

 4. Eva zegt:

  Die armbandjes zien er echt leuk uit. Zou ik ook wel willen

  xxx, Eva
  http://www.dark-rebel.com

  1. Kijk eens op de site en nu met korting op mijn blog. Ze zijn erg mooi en hebben nog veel meer.

 5. Wat een leuke subtiele armbandjes.

  1. ja, leuk he!

 6. leuke armbandjes en leuke kleuren. alleen blijven ze mooi als je ze lang draagt?

  1. Ik draag ze heel veel, maar doe ze wel altijd af met douchen. Ik heb wel het idee dat dit beter is voor de touwtjes, deze blijven erg mooi.

 7. dank je , ben er ook erg blij.

 8. Oh wauw wel hele leuke bandjes zo!!

 9. Wat een leuke armbandjes zijn dit zeg!

 10. zegt:

  o wat snoetepetig!! ik draag zelden armbanden, omdat ik vind dat ze in de weg zitten, maar dat zou bij deze echt niet het geval zijn.

  1. Nee deze voel je eigenlijk niet eens zitten

 11. zegt:

  Leuke tip! Ik ben al een tijdje op zoek naar een paar leuke armbanden dus ga direct even door naar de site!

  1. zeker even een kijkje nemen hoor! En nu met leuke korting.

 12. zegt:

  Leuke en mooie armbandjes! Lux en Luz is sowieso een leuke webshop!

 13. Ik vind armdandy ook wel goed passen, zo met die felle kleurtjes!

 14. zegt:

  Ah mooi. Zo komt inderdaad het plaatje met het initiaal goed tot zijn recht. Ik heb even doorgeklikt want ik vroeg mij af of het verguld was of niet, maar ik zie dat het goldfilled is. Goed om te weten.

 15. zegt:

  Wat zijn ze leuk! Ook heel goed te combineren met een horloge om je arm.

  1. ja absoluut, prima te combineren

 16. Mooi en bijzonder. Mooie kleuren heb je zelf uitgekozen. Het zijn inderdaad vrolijke en zomers kleuren.

  1. ja, echt he!

 17. zegt:

  Mooie collectie! Ik hou erg van simplistische sieraden met vrolijke kleurtjes

  1. ja ik vind ze ook echt heel erg mooi.

 18. Dat kettinkje met gouden hartje vind ik echt super mooi!!

  1. ja die is mooi je, subtiel.

 19. Leuke kettinkjes zeg! Ik hou van simpele sieraden. Less is more!

  1. precies dat vind ik nou ook.

 20. zegt:

  Wat een leuke armbandjes! Leuk!!

  1. Dank je wel, ik ben er ook super content mee 🙂

 21. ja super he! 🙂

 22. zegt:

  Super toffe items! Ik hou wel van die subtiele items.

 23. Mooie sieraden, ik had nog nooit van het merk gehoord maar ben meteen fan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept