Fashion

Lux&Luz- persoonlijke sieraden

Vier een moment, your moments milestones and memories met een persoonlijk en uniek sieraad van Lux&Luz. Combineer jouw liefde in een uniek sieraad. 

Persoonlijke sieraden bij Lux&Luz

Op de site van Lux&Luz.nl zie je meteen dat de sieraden kwalitatief, uniek en persoonlijk zijn. Kettingen en armbanden met een persoonlijke touch. Er is keuze genoeg uit hangers en kettingen. Want kies je een naam of initiaal of kies je uit de  unieke collectie symbolen, Symbolen die je zelf samen kan stellen, waarbij je kan kiezen uit een gouden ketting of satijnen koord. En zo kan je een voor jou unieke ketting samenstellen.

your moments milestones and memories

De armbanden bij Lux&Luz noemen ze armcandy. Het gevoel dat je krijg wanneer ik naar de collectie kijk, voelt als een kind in een snoepwinkel.  Al die kleuren bij elkaar, daar word je enthousiast van. Bij Luz&Lux heb je de keuze uit ruim zestig kleuren satijnen koord waar je uit kan kiezen. Dus altijd wel een kleur die bij jou past.. De  armbanden met satijnen koord kan je personaliseren naar eigen wens. Met een pijl, initialen (een of twee) een inscriptie of een bliksemschicht. Het satijnen koord is geknoopt met twee knopen waardoor deze bij iedereen om de pols past.

lux&luz

Celebrate your moments, milestones and memories with our unique pièces.

Armbanden met initialen

Van Lux&Luz mocht ik twee armbanden ontvangen met de initialen van mijn kinderen. Echt ‘your moments milestones and memories’. Ik koos voor de kleuren turquoise en lavendel.  Kleuren die ik zelf vrolijk en zomers vind staan. Toen ik het doosje met de armbanden openmaakte, vielen meteen de mooie duidelijk kleuren van de koordjes me op. De initialen zijn mooi gegraveerd in het plaatje in de armband. Ik vind het heel mooi en ben ontzettend blij met mijn mooie armbanden. Een armband als deze kost €34,95

lux&luz your moments milestones and memories

‘Celebratie your moments, milestones and memories with our unique pieces’.

Kortingscode

Benieuwd geworden naar de collectie van Lux&Luz? Neem snel een kijkje op de site. Gebruik de kortingscode lodi10 bij je bestelling en je krijgt 10% korting op je bestelling.

foto’s lodiblogt/ pixabay

Meer artikelen

44 thoughts on “Lux&Luz- persoonlijke sieraden”

  1. Ah mooi. Zo komt inderdaad het plaatje met het initiaal goed tot zijn recht. Ik heb even doorgeklikt want ik vroeg mij af of het verguld was of niet, maar ik zie dat het goldfilled is. Goed om te weten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.