Aphrodite store: trendy sieraden en accessoires

trendy sieraden

Trendy sieraden vind je bij Aphrodite store. Sieraden met een boodschap of een herinnering en in mijn geval is dit een herinnering naar de reizen die ik maakte! Heb jij een herinnering die je in een sieraad zou willen zien?

Sieraden dragen

Als verpleegkundige mocht ik maar weinig sieraden dragen, vandaar dat ik tegenwoordig wel eens door draai heb ik het idee. Ik ben namelijk dol op sieraden en draag er graag zoveel mogelijk. Om mijn arm heb ik een armparty van verschillende armbanden en ik ben altijd op zoek naar de leukste en trendy sieraden.

Sieraden to the max

Toen ik jonger was maakte ik het ook band. Ik droeg ringen aan bijna al mijn vingers en koos voor super lange en grote oorbellen. Tot ik in de zorg ging werken, toen was het over met de sieraden. Ik mocht geen lange oorbellen meer dragen en ringen en armbanden waren verboden. In mijn vrije tijd bleef ik wel veel sieraden dragen trouwens.

En nog steeds

En nog steeds ben ik dol op sieraden en draag er veel. Ik ben ook altijd op zoek naar nieuwe winkels en zo kwam ik bij Aphrodite Store terecht. Hier hebben ze mooie sieraden, voor mooie prijzen. Ook iets waar ik dol op ben. Op de home page vind deze webshop zie je sieraden in overvloed, eigen precies waar ik zo dol op ben. Mijn oog viel  op deze mooie ketting met wereld kaart. Ik heb in mijn twintiger jaren twee lange en verre reizen gemaakt en alhoewel ik nooit een tatoeage wilde, zei ik wel altijd;’Als ik het zou doen dan zou ik een wereldkaart op mijn enkel zetten’. Daarom denk ik dat mijn blik meteen viel op deze ketting. Het is er echt een voor mij, met de wereldkaart als symbool en wat staat hij leuk bij mijn nieuwe zomerse outfit. De ketting bestaat uit twee kettingen. De lange ketting met een wereldkaart en een korte ketting met drie kleine gouden muntjes.

trendy sieraden

Mooi verpakt

De ketting werd in een leuk verpakking thuis bezorgd en is hierdoor ook heel erg leuk om cadeautje doen. Op de site is er zoveel keus, iedereen kan hier slagen voor de juiste sieraden!

2024 update, de site is offline, daarom een link naar bol

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s lodiblogt

 
 
Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

15 reacties

 1. Wat een prachtig sieraad . Zelf vind ik sieraden prachtig maar ik kan er niet zo goed tegen om ze om te hebben. Daarom draag ik ze niet veel.

 2. zegt:

  Wat een prachtige sieraden zeg. Ik kan me voorstellen dat vooral mensen die reizen erg blij zouden zijn met zo’n ketting of armband met een wereldbol. Dat wordt er lekker van genieten lodi. Staat je prachtig en maakt je outfit helemaal af.

 3. zegt:

  Prachtige ketting! Ik krijg helaas jeuk en uitslag van sieraden, behalve van goud. Ik heb dus in de loop der jaren alles wel in goud cadeau gekregen en draag die ‘basics’ dagelijks. Soms vind ik het jammer, want qua oorbellen vind ik bijna alles leuk en zou ik het liefst bij elk setje kleding iets leuks kopen, maar ’t gaat gewoon echt niet. En dus draag ik mijn goud. Ik vind het prima.

 4. Wauw! Die ketting past perfect bij je. Ze hebben ook hele leuke sieraden ja.

 5. Wat leuk met die wereldkaart – ik draag zelf wel eens vaker oorbellen en armbanden – ketting meestal niet 🙂

 6. zegt:

  Wauw prachtig! Lijkt heel mooi die ketting. Ik draag alles, horloge, ketting, oorbellen, ringen, armbanden, piercings. Ik hou er van en kan echt niet zonder!

 7. zegt:

  Oh wauw, erg mooi!!!
  Het is dat bij mij alles zo snel kapot gaat. Want slopen kan ik als de beste. Dus voor mij (voor nu) geen sieraden.

 8. LOL, ik moet glimlachen om je vergelijking met een kerstboom. Ik heb dat gevoel heel erg snel en draag daarom vrijwel niets. Alleen mijn trouwring.

 9. leuk, die dubbele kettingen! Alleen vind ik zelf de hanger niet echt mijn smaak.

 10. zegt:

  Mooi ketting zeg. Het staat je ook goed, mooi ook zo’n wereldbol.

 11. zegt:

  Mooie sierraden! Zelf draag ik alleen een Fitbit en een trouwring (die ik momenteel eigenlijk ook niet draag omdat ie te groot is geworden). Zou wel ooit nog eens een ketting willen met de initialen van mijn kinderen.

 12. Juliette zegt:

  Wat een mooie ketting zeg! Ik zelf draag nauwelijks sieraden en als ik uitga hou ik wel van subtiele sieraden, maar vind het altijd wel mooi om uitgesproken sieraden bij anderen te zien.

 13. Lekker blijven dragen toch als jij dat leuk vindt! Niet belangrijk wat andere vinden haha. Ik hou ook altijd van sieraden!

 14. zegt:

  Super leuk! Ik zit ook op mijn setje te wachten… ik had weer eens iets gekozen wat er niet was 😉 Ben ook zoooo benieuwd!

 15. Balou zegt:

  Eigenlijk draag ik over t algemeen alleen mijn oorbellen en piercings

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept