Fashion Lifestyle

Aphrodite store: hier vind je trendy sieraden en accessoires

Sieraden, ik ben er dol op. Af en toe denk ik wel eens, ‘ik lijk wel een kerstboom,’ maar kan mij dat wat, ik vind het mooi. Ik heb wel veel ‘standaard’ sieraden. Denk aan mijn verlovingsring en trouwring, mijn oorbellen en de armband die ik voor mijn vijfentwintigste verjaardag kreeg van mijn ouders. Toch wissel ik ook vaak met sieraden. Ik vond een ketting bij Aphrodite Store, een ketting die echt bij mij past en voor mij lijkt gemaakt.

Sieraden dragen

Soms denk ik wel eens dat de reden dat ik zoveel sieraden draag, door mijn moeder, maar ook door mijn oude beroep komt. Mijn moeder had vroeger een zus die een keer een ongeluk had met haar oorbel, om deze reden mochten mijn zus en ik tot ons zestiende geen gaatjes in onze oren. Ook met ringen moesten we wachten tot we ouder waren. Toen ik jong was vond ik dat onzin, achteraf begrijp ik mijn moeder helemaal. Maar toen ik ringen en oorbellen mocht dagen, ging ik ook meteen tot het extreme.

Sieraden to the max

Ik droeg ringen aan bijna al mijn vingers en koos voor super lange en grote oorbellen. Tot ik in de zorg ging werken, toen was het over met de sieraden. Ik mocht geen lange oorbellen meer dragen en ringen en armbanden waren verboden. In mijn vrije tijd bleef ik wel veel sieraden dragen trouwens.

En nog steeds

En nog steeds ben ik dol op sieraden en draag er veel. Ik ben ook altijd op zoek naar nieuwe winkels en zo kwam ik bij Aphrodite Store terecht. Hier hebben ze mooie sieraden, voor mooie prijzen. Ook iets waar ik dol op ben. Op de home page vind deze webshop zie je sieraden in overvloed, eigen precies waar ik zo dol op ben. Mijn oog viel  op deze mooie ketting met wereld kaart. Ik heb in mijn twintiger jaren twee lange en verre reizen gemaakt en alhoewel ik nooit een tatoeage wilde, zei ik wel altijd;’Als ik het zou doen dan zou ik een wereldkaart op mijn enkel zetten’. Daarom denk ik dat mijn blik meteen viel op deze ketting. Het is er echt een voor mij, met de wereldkaart als symbool en wat staat hij leuk bij mijn nieuwe zomerse outfit. De ketting bestaat uit twee kettingen. De lange ketting met een wereldkaart en een korte ketting met drie kleine gouden muntjes.

sieraden

Mooi verpakt

De ketting werd in een leuk verpakking thuis bezorgd en is hierdoor ook heel erg leuk om cadeautje doen. Op de site is er zoveel keus, iedereen kan hier slagen voor de juiste sieraden!

sieraden

trendy sieraden en accessoires #tips

welke sieraden draag jij het liefst?

Meer artikelen lezen? Lux&LuzKijk eens naar deze bijzondere cadeaus.

foto’s lodiblogt
voor dit artikel heb ik een product mogen ontvangen om te reviewen/ disclaimer

15 thoughts on “Aphrodite store: hier vind je trendy sieraden en accessoires”

  1. Wat een prachtige sieraden zeg. Ik kan me voorstellen dat vooral mensen die reizen erg blij zouden zijn met zo’n ketting of armband met een wereldbol. Dat wordt er lekker van genieten lodi. Staat je prachtig en maakt je outfit helemaal af.

  2. Prachtige ketting! Ik krijg helaas jeuk en uitslag van sieraden, behalve van goud. Ik heb dus in de loop der jaren alles wel in goud cadeau gekregen en draag die ‘basics’ dagelijks. Soms vind ik het jammer, want qua oorbellen vind ik bijna alles leuk en zou ik het liefst bij elk setje kleding iets leuks kopen, maar ‘t gaat gewoon echt niet. En dus draag ik mijn goud. Ik vind het prima.

  3. Wauw prachtig! Lijkt heel mooi die ketting. Ik draag alles, horloge, ketting, oorbellen, ringen, armbanden, piercings. Ik hou er van en kan echt niet zonder!

  4. Mooie sierraden! Zelf draag ik alleen een Fitbit en een trouwring (die ik momenteel eigenlijk ook niet draag omdat ie te groot is geworden). Zou wel ooit nog eens een ketting willen met de initialen van mijn kinderen.

  5. Wat een mooie ketting zeg! Ik zelf draag nauwelijks sieraden en als ik uitga hou ik wel van subtiele sieraden, maar vind het altijd wel mooi om uitgesproken sieraden bij anderen te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *