Italiaans design
Fashion Lifestyle

Italiaans design, de unieke collectie van Athison, sieraden en meer.

Italiaans design sieraden, riemen en andere accessoires. Bij Italiaans hadden ze me al. Niet alleen ben ik dol op Italië, zijn ijsjes, pizza en stranden, maar ook eengrote mode stad als Milaan, daar kom ik graag. Sieraden en riemen die stoer, elegant en ook nog eens milieuvriendelijk zijn. Dat zijn de producten van Athison. Gemaakt in Italie en van grootse kwaliteit. 

Italiaans design

Ik ben van de sieraden. Mij maak je blij met armbanden, horloges en kettingen. ik ben er gewoon weg dol op. Mijn man niet, die draagt een horloge en zijn trouwring en dat is het. Toen ik deze armband kreeg, was mijn eerste reactie meteen; ‘ Dit is ook wel wat voor hem’. Een uni-sex sieraad dus.

Mooie leren producten

De website van Athison is erg inspirerent. Mooie foto’s van mooie leren producten. Naast tassen, riemen, armbanden is zelfs ruimte voor de echte golf liefhebbers. De producen zien er stijlvol uit, denk hierbij aan kaarthouders en make-up tasjes. Wanneer ik op de website kijk zie ik echt Italiaanse kwaliteit producten. en denk ik aan Milaan, met zijn mooie stijlvolle mensen.

Gekruiste armbanden

Ik koos voor de donker bruine leren armband. Mooi, stoer stijlvol en zowel voor man als vrouw. Door de goude schakel vind ik hem erg chique en het leer maakt het daarin tegen weer erg stijlvol en ook stoer.

Italiaans design

De armband werd thuis bezorgd in een mooi pakketje en beschermd in een zakje waar ik deze ‘s avonds ook eer in terug leg.  De armband is zeker niet goedkoop hij kost €89.00. Het is absoluut een uni-sex sieraad, zowel mooi voor man als vrouw, al zou deze voor mijn man wel wat groter en misschien ook wat breder moeten zijn.

Wat is Athison

Athison is een gespecialiseerd leder bedrijf die exclusieve collectie riemen, armbanden, kleine accessoires en luxe portemonnees, zakelijke en sporttassen produceert.

De unieke collectie, die worden geproduceerd door gevlochten items, zijn een synoniem van stijl en elegantie, zowel voor mannen als vrouwen. Milieuvriendelijke grondstoffen en verfijnde kleuren, worden keer op keer in combinatie gebracht met de voortdurende ontwikkeling van nieuwe materialen, om zo eindeloze combinaties te creëren.

Het leven is een verhaal over verbindingen, wij maken niet zomaar accessoires, wij vlechten lifestyles.

De website is nu nog alleen in het Engels en Italiaans. wat ik trouwens wel jammer vind is dat ik de tas, die ik voor op de website zie staan, verder nergens tegen kom. Die is namelijk erg gaaf!

Italiaans design voor hem en haar #sieraden

Hoe denken jullie over sieraden voor hem en haar?

Meer sieraden? prachtige sieraden voor Valentijnsdag,  Linnen en Limoen , Lucardi

#Foto’s lodiblogt

#dit artikel heb ik thuis gestuurd gekregen via Sampleo/ Disclaimer

40 thoughts on “Italiaans design, de unieke collectie van Athison, sieraden en meer.”

 1. Ben zelf toch meer voorstander van vrouwelijke sieraden, maar vind je armband erg mooi. Zoiets hebben we twee jaar terug voor mijn vader gekocht, voor zijn verjaardag.

 2. mooie armband
  mijn man is bezig met een sieraden lijn voor heren (die ook heel goed voor dames te dragen zijn) dus ik blijf trouw aan mijn partner maar ik vindt deze ook heel erg mooi

 3. Italiaans betekend meestal; topkwaliteit.
  Persoonlijk vind ik zo een armband niet mooi, ik ben meer voor de vrouwelijke armbandjes.
  Maar dat wilt niet zeggen dat ik hem niet mooi vind bij jou, hij valt mooi rond je pols 🙂

 4. Prachtige armband! Stoer ook. Maar ik vind het wel meer iets voor de vrouw dan de man. Nu heb ik ook een man die zelfs zijn trouwring inmiddels niet meer draagt (tja). Hij draagt wel diverse horloges (waarvan een gouden die ik hem voor ons trouwen heb gegeven. Met inscriptie. Dus zo goed als een trouwring). Maar sieraden verder? Nee. Ook niet die wat grovere Buddha-to-Buddha-armbanden trouwens.

 5. De armband is inderdaad mooi maar 89 euro is ook mooi geld… Ale, ze zijn allemaal nogal prijzig. Jammer want als ik er zou willen dragen dan zou ik een paar verschillende willen zodat ik bij elke outfit een gepaste armband kan aandoen.

 6. Ik ben niet echt van de sieraden. En de weinige sieraden due ik draag, moeten dan wel aansluiten bij mijn stijl. En dit is niet echt mijn stijl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *