Tuin

Genieten in de tuin met deze vrolijke kussens

Wij hebben een voor en achtertuin, waar we beide fijn kunnen zitten. Door de verschillende zit plekken kunnen we hier werken, lezen, luieren en eten. Maar hoe zit je comfortabel? En waar vind je leuke vrolijk gekleurde kussens voor in de tuin?

Nieuwe kussens

Ik ben een echt buiten mens, ik vind het heerlijk om buiten actief bezig te zijn zoals klimmen of wandelen, maar relax in de tuin zitten met een boek, doe ik ook graag. Jaren geleden kochten wij een loungeset. Deze is nog altijd van prima kwaliteit, echter de kussens van de loungeset worden minder. Ze zijn verkleurd en beginnen door te zakken. Dat is logisch, tenslotte zitten we er veel op. Ik ging op zoek naar nieuwe tuinkussens en ontdekte wat een grote keuze je hier in hebt.

Sierkussens, loungekussens en meer

Wat me meteen opviel was dat er zo ontzettend veel keus is in kleur en model voor de kussens. Niet alleen bij de kussens voor de loungebank of stoelen, maar ook bij sierkussens. Wat een leuke en vrolijke kussens zag ik hier en wat ook leuk is, ze zijn niet alleen voor buiten, tenslotte staan ze binnen op de bank ook heel goed.

kussens
kussens

Kussens voor zitstoelen

Naast de loungeset hebben we ook een eettafel met zitstoelen in de tuin staan. Ideaal om aan te werken, ontbijten of dineren. We zitten hier dan ook vaak. Onze zitstoelen en tafel zijn nog niet zo oud. Eigenlijk dachten de man en ik allebei al langer dat we wel een grote tafel in de tuin wilden hebben, maar zeiden dit niet tegen elkaar. Tot we het er over hadden en bleek dat we dit beide wel misten in de tuin. Natuurlijk hebben we een tafel bij de loungeset, maar om aan te eten of te werken is een hoge tafel met zitstoelen zo veel makkelijker. Omdat de tuin zich hier prima voor leent kochten we ook een tafel en stoelen. Deze stoelen zitten prima, al zag ik dat ze op de site waar ik keek ook zitkussens hebben en deze vind ik eigenlijk wel heel leuk om in de stoelen te leggen. Niet alleen voor extra zitcomfort, maar ook omdat het super gezellig staat in de tuin.

Met een set nieuwe kussens ziet onze loungebank en stoelen er meteen weer helemaal als nieuw uit. Ik zou zeggen, kom maar op met al die zonnige dagen, dan kunnen wij optimaal genieten!

Heb jij een tuin en heb je hier ook meerder plekken om te zitten?

foto’s tuinkussenshop.nl/ diclaimer

Meer artikelen

20 thoughts on “Genieten in de tuin met deze vrolijke kussens”

  1. Wow, ik had al zomer in mijn bol, maar van dit soort plaatjes wordt dat nóg erger. Ik vind het heerlijk, deze dagen. Het wordt bij mij buiten nu wel te warm (dakterras, daar hangt dan zo’n hittewalm) ’s middags, maar dat geeft niet. Ik stap wel op de fiets ofzo.

  2. Wij wonen zelf boven de winkel en hebben wel een binnenplaats waar we eventueel kunnen zitten, maar echt een tuin kun je dat niet noemen. Bij ons vakantiehuisje hebben we gelukkig wel een tuin en daar moeten we inderdaad nog een tuinset hebben en wil ik ook zeker graag van die vrolijke kussens erbij.

  3. Helaas hebbeb we naar 1 plek in de tuin om te zitten en dat is alleen in de schaduw. Vaak lekker naar soms een zonnetje ook wel erg lekker is. Wat een leuke kussens

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.