Tuin in boho stijl. Wat heb je nodig aan tuinspullen?

Jouw tuin in boho stijl, maar welke tuinspullen heb je dan nodig?

Wil jij het hele jaar door dat Ibiza gevoel in jouw tuin hebben, zo een plek waar je kan ontspannen en relaxen. Een plek waar je na een lange drukke werkdag helemaal tot rust kan komen? Dan is een tuin in boho stijl echt iets voor jou. Lees hier wat je allemaal nodig hebt aan tuinmeubels en accessoires om die echte bohemian stijl voor elkaar te krijgen.

Jouw tuin in boho stijl

Wil jij het hele jaar door dat vakantie gevoel vasthouden, dat gevoel van ontspanning en rust. Zelfs als de zon niet schijnt is een tuin een plak waar je na een drukke werk dag fijn kan ontspannen. Met een tuin in boho stijl heb je altijd dat zonnige en relaxte gevoel. In een boho tuin stijl vind je veelal tuinmeubels met natuurlijke materialen als bamboe en rotan. Met de tuinmeubelen van Kees Smit is het heel makkelijk om jouw tuin in deze boho stijl te krijgen. Hier verkopen ze namelijk alles voor in de tuin, waaronder natuurlijk materialen en tuin decoratie die onder deze stijl vallen.

Tuinstoelen in verschillende modellen

Tuinstoelen kopen is een van de eerste dingen die men doet wanneer ze een nieuwe stijl in de tuin willen. Logisch want tuinstoelen geven vaak al heel snel een nieuwe look aan de tuin. Wil jij nu die echte boho stijl in de tuin, kies dan voor een hangstoel of houten schommelstoel. Relaxter kan je het toch niet hebben. Kies voor beige kleuren en rotan meubels. En heb je nog meer ruimte in de tuin, maar dan een hoekje waar je een loungeset neer kan zetten. Zie jij je al zitten, gezellig met vrienden in jouw tuin?

loungeset in boho stijl

Met tuindecoraties creëer je die tropische boho sfeer.

Nu hoef je echt niet meteen diep in de buidel te tasten om jouw tuin in boho stijl te krijgen. Is jouw tuinset nog prima, maar mist het kleur? Kleur jouw tuin dan bijvoorbeeld met een vrolijk buitenkleed onder de tafel. Maar haal ook de schaduw in de tuin met een mooie grote zweefparasol of muurparasol. Hiermee geef je jouw tuin meteen die tropische boho sfeer.

Kleur je tuin met accessoires

Naast natuurlijke producten, zoals rieten plantenbakken, rotan en bamboe kan je in een boho stijl tuin prima mixen en matchen met kleuren. Hoe meer kleur in je tuin hoe beter, zou je kunnen zeggen. Kies naast rieten plantenbakken ook voor terracotta of wat dacht je van zee blauw. En kleur je loungeset met gekleurde kussens. Niet alleen zit het fijner met een lekkere zacht kussentje in de rug, het staat ook nog eens bohemian. En wat dacht je van een hangmat? Daar maak je iedereen in huis toch blij mee!

Nog even alles samengevat

Hoe maak je nu die tuin in boho stijl:

  • Kies voor natuurlijke materialen.
  • Een loungeset met veel en vooral gekleurde kussens mogen niet ontbreken.
  • Een hangmat, hangstoel of schommelstoel zijn je van het in een bohemian tuin.
  • Kleur je tuin met bloemen.
  • Kies rieten plantenbakken.
  • Ga voor accessoires als windlichtjes, dromenvangers, buitenkleedjes etc.

Maak van de tuin jouw tuin

Een tuin is vaak de plek om tot rust te komen en om te ontspannen na een drukke werkdag, maar ook om samen te komen met vrienden en familie. Zorg dat de tuin jouw tuin wordt. Maak er de plek van die jou helpt te ontspannen. Een tuin in boho stijl spreekt mensen zo aan, omdat die bohemian stijl nu eenmaal dat idee geeft van vakantie, vrijheid en ontspanning. Een prima keuze voor de tuin!

foto’s beeldbank

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept