Voor ieder formaat tuin een vijver- 3 ontwerpen

Voor iedere formaat tuin si er wel een vijver te vinden

De vijver is weer helemaal terug van weggeweest en niet alleen de vlinders en libellen zijn hier dankbaar voor, het zorgt ook voor vergroening van de Nederlandse tuinen. Wist jij dat water in de tuin een ontspannen werking op mensen heeft en zelfs voor de kleinste tuinen en terrassen zijn er modellen die eenvoudig te plaatsen en te onderhouden zijn. Bij vijvermerk Ubbink vind je drie ontwerpen vijvers.

Een vijver in de tuin

Wat je ook kiest voor een vijver, het zorgt voor vergroening in de tuin. Vlinders zullen er blij mee zijn, maar ook jij, want water heeft een hele goede werking op mensen. Het is voor de biodiversiteit heel goed wanneer er meer water en groen in tuinen komen. Ubbink wil tuinbezitters inspireren en het makkelijk maken met haar kant-en-klare vijvers, watervallen en -ornamenten. 

Strak, weelderig of romantisch, wat kies jij

Het is echt wel even om over na te denken, een vijver in de tuin. Het is leuk, maar vraagt ook onderhoudt. Nu kan je natuurlijk heel goed een keuze maken in de tuin. Kies jij voor strak, voor weelderig of voor romantisch? Het kan ook heel erg afhangen van een stijl die je misschien in de tuin hebt. Zo kiezen mensen voor een tuin in boho stijl of alles in een kleur.

Quadro – terrasvijver waar je vierkant achter staat 

Prachtig zijn deze veelzijdige, rechthoekige Quadro vijver bakken. Ze kunnen worden ingegraven maar ook bovengronds geplaatst worden met een bijpassende, kant-en-klare houten ombouw. Het kleinste model heeft een afmeting van slechts 106 x72 cm en vraagt dus weinig ruimte. De Quadro vijvers van Ubbink zijn gemaakt van zwart polypropyleen, een sterk materiaal dat ook voor zwembaden wordt gebruikt. De Ubbink Quadro vijvers zijn verkrijgbaar in drie formaten vanaf € 91,00, het bijpassende Quadro Wood Frame is verkrijgbaar vanaf € 195,00. 

rechthoekige Quadro vijver bakken

Iris – een tuinparadijsje op minder dan 1m2 

Dit model vijver is vernoemd naar Iris, de Griekse godin van de regenboog. Deze weelderige, voorgevormde vijverbakken zijn ideaal voor wie graag zijn creativiteit wil gebruiken, maar ook voor gemak kiest. De kant-en-klare vijver is verkrijgbaar in drie vormen/afmetingen. Het kleinste model neemt minder dan 1m2 in beslag en is 40 cm diep. Verkrijgbaar vanaf € 94,00. 

weelderige, voorgevormde vijverbakken

Niagara Wall LED waterval element  – stijlvolle waterval met sfeerverlichting

Decoreer een robuuste, stoere muur of een strak betegelde wand met het Niagara Wall LED watervalelement. Hiermee creëer je een stijlvolle waterpartij met ledverlichting. Het element is gemaakt van geborsteld roestvrij staal, dat bestand is tegen chloor en zout en een krachtige en gelijkmatige waterfilm het reservoir in stort. De Niagara Wall LED kan worden ingemetseld of worden ingebouwd, maar kan ook op een ondergrond bevestigd worden, zoals op een muurtje. De Niagara Wall LED is verkrijgbaar in 30, 60 of 90 cm breed vanaf € 192,00 en komt met een strip ledverlichting in warm wit. 

Een waterpartij in de tuin

Een vijver aanleggen in jouw tuin was nog nooit zo makkelijk. Kijk eens goed naar het ontwerp van jouw tuin. Is er ruimte voor een vijver? De Ubbink vijver producten zijn verkrijgbaar bij tuincentra, bouwmarkten en online winkels door heel Nederland. En naast deze drie formaat vijvers vind je hier alles wat je nodig hebt voor een vijver.

Ga voor meer informatie naar Ubbink Garden

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s beeldbank

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept