Een nachtje weg aan zee of een wellness hotel- Tips

Samen even een nachtje weg, naar zee of een wellness hotel

Ben jij er ook zo aan toe, even weg van huis, even samen een nachtje weg aan zee met je partner of met vriendinnen naar een wellness hotel. Klinken de woorden ontspanning, rust en verwennen jou ook zo goed in de oren. Kies dan voor jezelf en ga er fijn even een weekendje tussenuit. Waar je naar toe kan gaan? Je leest het hier.

Een weekendje ontspanning in een hotel

Dineren bij kaarslicht, een massage of een sauna bezoek, hoe relax klinkt dit? Heb jij hier ook wel oren naar, kies dan voor een wellness hotel voor die ultieme ontspanning en een bijzonder nachtje weg. Ga samen met je partner voor die luxe en romantiek. Of ga samen met een vriendinnen groep en geniet van een sauna bezoek of een massage in een wellness center. Liever een stoombad of een schoonheidsbehandeling? Dat kan ook. Kies voor jezelf na een drukke werkweek en ga voor een ontspannen nachtje weg in een hotel met wellness mogelijkheden.

Kom even helemaal tot rust en ontspan tijdens een wellness sessie

Kies jij voor luxe

Iets anders maar ook heel fijn en romantisch is een nachtje weg naar een hotel aan zee. Want hoe leuk is het om een samen een lange strand wandeling te kunnen maken. De zon in de zee te zien zakken en ontspannen met je blote voeten door het zand te lopen. En is het te koud om te zwemmen of ben je niet zo dol op zwemmen in de zee, dan kan je toch genieten van de luxe van wat het hotel aan zee te beiden heeft.

Er even samen tussen uit

Even de zorgen voor de kinderen aan een ander overlaten, even samen op pad. Genieten van een wandeling op het strand of in de duinen. Te vaak vergeten we ons zelf, maar ook wij hebben af en toe die ontspanning nodig en of je nu romantisch met je partner een nachtje weg gaat naar een hotel aan zee, op ontspannen wellness trip met je vriendinnen of juist wel de met de kinderen op pad gaat en de luxe van een hotel opzoekt. Even een weekendje weg doet iedereen goed, ook jou.

Kies voor ontspanning

Wanneer je volwassenen bent, met of zonder kinderen, dender je maar door. Het werk is druk, je sociale leven is druk, je hebt hobby’s en wil sporten. Maar ontspanning, dat is vaak net datgeen waar je te weinig tijd voor vrij maakt. En pas wanneer je dat ontdekt, ben je vaak al te laat. Plan alleen, samen met je partner, je gezin, familie of vrienden een datum. Doe dit een, twee misschien wel vaker per jaar en ontspan een weekendje in een ander omgeving. En of je nu een nachtje weg gaat, een weekend of langer, kies een plek waar jij kan genieten en helemaal tot rust kan komen.

Lees ook: Ontspannen naar en op vakantie. Met deze tips lukt het jou ook.

foto gratis afbeelding via Pixabay/ samenwerking

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept