Tips om kinderen op een leuke manier thuis bezig te houden #BringHomeTheFun

Houden jij en de kinderen het nog een beetje uit thuis? Vervelen ze zich en wil jij ze af en toe achter het behang plakken? Wat doen jullie om de verveling tegen te gaan? Mocht je nog tips zoeken. Hasbro ondersteunt gezinnen die binnen zitten met Bring Home The Fun campagne.

Een hart onder de riem

Terwijl miljoenen gezinnen wereldwijd door de coronapandemie thuis moeten blijven, lanceert speel- en entertainmentbedrijf Hasbro een campagne die ouders en kinderen een hart onder de riem steekt: Bring Home The Fun. 

Kinderen thuis bezig houden

De campagne geeft ouders en verzorgers tips en middelen om de kinderen op een leuke manier thuis bezig te houden. Onderdeel van de campagne is een internationale website, waar o.a. te zien is hoe medewerkers van Hasbro zich thuis redden in deze lastige tijden. De site geeft ook tips en middelen om waardevolle tijd samen met je kinderen door te brengen en de spanning te verlichten.

Wat vind je op de site?

Wat kan je allemaal vinden op de site? Spel tips, challenges, ideeën hoe je spellen en speelgoed kunt gebruiken om de hersenen van kinderen te stimuleren, tot suggesties hoe om te gaan met emotionele stress:

  • knutsel ideeën voor Play-Doh
  • challenges met NERF blasters om kinderen lekker in beweging te houden
  • leuke content van TRANSFORMERS, POWER RANGERS en MY LITTLE PONY.
  • Inspiratie voor ouders en verzorgers om spelplezier thuis te stimuleren met nadruk op creativiteit en gezelligheid samen.   

Samen thuis spelen, samen lachen

We vinden het enorm inspirerend te zien hoe onze merken als Play-Doh, Monopoly en Nerf in deze nieuwe omstandigheden ontspanning en troost bieden aan zowel ouders als kinderen, zegt Katrien van Basten Batenburg, hoofd marketing Hasbro Benelux. “We hopen dat de Bring Home The Fun campagne gezinnen kan helpen om in deze moeilijke periode op een leuke en gezellige manier de tijd door te brengen. Samen spelen, samen lachen, het haalt de druk even van de ketel en is daarom belangrijker dan ooit. Ik kan alleen maar zeggen: ruim elke dag tijd in om even te spelen, het liefst samen met je kinderen. Rustig iets knutselen met Play-Doh, of als je kinderen wat groter zijn een leuk spel, of lekker rondrennen met NERF blasters.” 

Tips om kinderen op een leuke manier thuis bezig te houden #BringHomeTheFun

Ook Cordaan speelt mee

Als onderdeel van de campagne doneert Hasbro Benelux speelgoed aan 4.000 cliënten van zorgorganisatie Cordaan. In Nederland wordt Bring Home The Fun ondersteund met een online- en tv-campagne, onder meer op StukTV Live, op vrijdag om 16:00 uur. Hasbro vraagt het publiek om mee te praten en hun foto’s en tips te delen op social media onder #bringhomethefun.

In samenwerking met: Cordaan en Bookspot

Tips om kinderen op een leuke manier thuis bezig te houden #BringHomeTheFun

Doe je ook mee?

Hoe vermaken jullie je thuis? Heb jij een foto of een goede tip! Zet deze dan op Social Media en plaats hier #bringhomethefun bij!

foto’s lodiblogt/beeldbank

Meer Hasbro speel tips:


Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept