stoer Nerf Nitro Transformers
Speelgoed

Nerf Nitro en Transformers. Speelgoed tips

Nerf Nitro en Transformers zijn altijd een hit bij kinderen. Leuk om alleen mee te spelen, maar ook samen. Tips voor de verlanglijstjes dit jaar. Waarom? Dat laat ik graag zien.

Kleine kinderen worden groot

Lego, Playmobil, auto’s en Transformers dat is het speelgoed wat hier op de verlanglijstjes staat. Speelgoed waar kinderen zich prima mee kunnen vermaken en altijd een hit is. NERF kennen we wel, maar NERF Nitro is nieuw. Maar meteen populair!

NERF Nitro Throttleshot Blitz

Alles mag tegenwoordig wel stoer en snel zijn. Met de Throttleshot Blitz set van NERF Nitro lukt dit zeker. De Throttleshot Blitsz vuurt als het ware de auto’s af en kan spectaculaire stunts doen. Je kan de obstakels zo installeren als je zelf wilt en laat vervolgende de foam auto in de blaster. Richt en schiet de auto weg voor een snelle stuntactie! De Nerf Nitro Throttleshot blitz heeft een blaster, 2 obstakels, een foam auto en een handleiding.

Ervaringen

De jongste is super enthousiast over de NERF Nitro Throttleshot Blitz. Hij gebruikt naast de twee obstakels nog meer obstakels die hij maar kan vinden en haalt de ingewikkelste stunts uit. Het autootje gaat erg snel, ideaal dus dat deze van foam is gemaakt, hierdoor is het geen probleem wanneer het tegen muur, kast of deur aankomt.  De aanbevolen leeftijd  is 5+ en deze Throttleshot Blitz kost €14,99 en is onder andere te koop bij Intertoys en  bol.com

Transformer + Power Cube

Eerder dit jaar was er de Transformers film The Last Knight. De jongens waren nog even te jong voor deze film, maar zijn wel helemaal weg van Transformers. Het is natuurlijk ook wel super gaaf dat je van een robot een truck kan maken, of van een robot een vliegtuig. Dit najaar introduceert Hasbro een unieke ontwikkeling voor Transformers. De All Spark Technology. Met deze technologie breng je de Transformers uit de nieuwste Transformers film The Last Knight echt tot leven.

Hoe? Steek de Power Cube in de borst van je favoriete Transformer en hij praat! Ook activeert de Power Cube geluids- en lichteffecten die specifiek bij deze Transformer horen. Nooit eerder had je de macht om je Transformers figuren zo realistisch tot leven te brengen. Zo hoor je Optimus Prime rondstampen als je met hem loopt en gaat Bumblebees motor razen zodra je hem in zijn modus van sportwagen heb getransformeerd. De Power Cube kan op elk figuur geplaatst worden en herkent zelf het personage. Elke figuur heeft 20 unieke zinnen en geluidseffecten. Deze technologische vernieuwing is een absolute primeur in de wereld van de actiefiguren.

Hoe werkt het

De oudste heeft deze Optimus Prime, de robot die veranderd in een truck. Naast Optimus Prime zelf bevat de set ook de Allspark Tech Power Cube en een USB lader.

stoer speelgoed

De Transformers figuren zijn 14 centimeter groot en in 5 stappen transformeer ze ze van robot naar voertuig. Nou heeft mijn oudste al meer Transformers. Maar deze Optimus Prime was de eerste keer dat hij hem meteen zelf kon veranderen van robot in truck. De handleiding was erg duidelijk. De jongens zijn erg enthousiast over de Transformers. Het is dan ook wel heel erg gaaf dat hij in een paar seconden van robot in truck veranderd en dan nog met de geluiden en licht effecten. De truck maakt onder andere geluid wanneer het de bocht doorgaat, De robot praat en geeft verschillende kleuren af in zijn borst afhankelijk van wat je er mee doet.

stoer speelgoed

Leeftijd 6+ en deze starter set met Transformers, Power Cube en Oplader kost €49,99. De Power Cube gaat na opladen erg lang mee.

Meer transformers

Naast Optimus Prme kunnen ook Bumblebee, Hound, Drift en Barricade. met deze Power Cube geactiveerd worden. Maar let wel op. Eerst zal je het starter pakket moet kopen om de Power cube te hebben. Natuurlijk zijn er nog veel meer Transformers producten te koop.

Hier zijn de jongens helemaal enthousiast, dus misschien een leuke tips voor de feestdagen!

foto’s lodiblogt/ voor dit artikel heb ik producten mogen ontvangen

33 thoughts on “Nerf Nitro en Transformers. Speelgoed tips”

  1. Wij hebben 2 meiden van die leeftijd. Ik heb altijd het idee dat het voor jongens makkelijker is om iets te kiezen. Die willen echt iets of iets verzamelen. Hier is het elke keer weer iets anders en vervolgens kijken ze er niet meer naar om.

  2. Voor stoere jongens is dit helemaal te gek. Mijn meisje kan ik er helaas niet warm voor maken vrees ik. Ze speelt overigens wel zo nu en dan met autootjes, maar haar echte voorkeur gaat meer naar ander soort speelgoed uit (My Little Pony, dat soort werk 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *