stoer Nerf Nitro Transformers
Gezin Kleuter Speelgoed Tiener Vrije tijd

Speelgoed van Nerf Nitro en Transformers. Voor stoere kinderen

De jongens worden ouder. Maar dat betekend niet dat speelgoed is afgedaan. Ze komen thuis van school, gaan leren of huiswerk maken. En daarna, dan gaan ze spelen. Want al is de oudste bijna een tiener, Hij speelt nog steeds erg graag met auto’s. Playmobil, Lego en veel meer. Maar ook Nerf Nitro en Transformers zijn een hit. Waarom? Dat laten ze je hier zien.

Kleine kinderen worden groot

We spreken tegenwoordig over groep zes en groep vijf waar de jongens heen gaan. De jongste mag nog wel een spelen in de klas, maar voor de oudste is dat nu echt helemaal over. Waneer ze thuis komen ,gaan ze na de limo en de koekjes eerst aan hun huis- en leer werk en daarna hebben ze alle tijd om te spelen. Onnodig om te zeggen dat dat ook af en toe de Tablet is, maar veelal is het spelen toch nog vooral met Lego, Playmobil, auto’s en Transformers.

NERF Nitro Throttleshot Blitz

Met twee jongens in huis, hebben we auto’s genoeg. Maar alles moet tegenwoordig meer stoer, snel en hard. Met de Throttleshot Blitz set van NERF Nitro lukt dit zeker. De Throttleshot Blitsz vuurt als het ware de auto’s af en kan spectaculaire stunts doen. Je kan de obstakels zo installeren als je zelf wilt en laat vervolgende de foam auto in de blaster. Richt en schiet de auto weg voor een snelle stuntactie! De Nerf Nitro Throttleshot blitz heeft een blaster, 2 obstakels, een foam auto en een handleiding.

Ervaringen

De jongste is super enthousiast over de Throttleshot Blitz. Hij gebruikt naast de twee obstakels nog meer obstakels die hij maar kan vinden en haalt de ingewikkelste stunts uit. Het autootje gaat erg snel, ideaal dus dat deze van foam is gemaakt, hierdoor is het geen probleem wanneer het tegen muur, kast of deur aankomt.  De aanbevolen leeftijd  is 5+ en deze Throttleshot Blitz kost €14,99 en is onder andere te koop bij Intertoys en  bol.com

Transformer + Power Cube

Eerder dit jaar was er de Transformers film The Last Knight. De jongens waren nog even te jong voor deze film, maar zijn wel helemaal weg van Transformers. Het is natuurlijk ook welsuper gaaf dat je van en robot een truck kan maken, of van een robot een vliegtuig. Dit najaar introduceert Hasbro een unieke ontwikkeling voor Transformers. De All Spark Technology. Met deze technologie breng je de Transformers uit de nieuwste Transformers film The Last Knight echt tot leven.

Hoe? Steek de Power Cube in de borst van je favoriete Transformer en hij praat! Ook activeert de Power Cube geluids- en lichteffecten die specifiek bij deze Transformer horen. Nooit eerder had je de macht om je Transformers figuren zo realistisch tot leven te brengen. Zo hoor je Optimus Prime rondstampen als je met hem loopt en gaat Bumblebees motor razen zodra je hem in zijn modus van sportwagen heb getransformeerd. De Power Cube kan op elk figuur geplaatst worden en herkent zelf het personage. Elke figuur heeft 20 unieke zinnen en geluidseffecten. Deze technologische vernieuwing is een absolute primeur in de wereld van de actiefiguren.

Hoe werkt het

De oudste heeft deze Optimus Prime, de robot die veranderd in een truck. Naast Optimus Prime zelf bevat de set ook de Allspark Tech Power Cube en een USB lader.

stoer speelgoed

De Transformers figuren zijn 14 centimeter groot en in 5 stappen transformeer ze ze van robot naar voertuig. Nou heeft mijn oudste al meer Transformers. Maar deze Optimus Prime was de eerste keer dat hij hem meteen zelf kon veranderen van robot in truck. De handleiding was erg duidelijk. De jongens zijn erg enthousiast over de Transformers. Het is dan ook wel heel erg gaaf dat hij in een paar seconden van robot in truck veranderd en dan nog met de geluiden en licht effecten. De truck maakt onder andere geluid wanneer het de bocht doorgaat, De robot praat en geeft verschillende kleuren af in zijn borst afhankelijk van wat je er mee doet.

stoer speelgoed

Leeftijd 6+ en deze starter set met Transformers, Power Cube en Oplader kost €49,99. De Power Cube gaat na opladen erg lang mee.

Meer transformers

Naast Optimus Prme kunnen ook Bumblebee, Hound, Drift en Barricade. met deze Power Cube geactiveerd worden. Maar let wel op. Eerst zal je het starter pakket moet kopen om de Power cube te hebben. Natuurlijk zijn er nog veel meer Transformers producten te koop.

Hier zijn de jongens helemaal enthousiast, dus misschien een leuke tips voor de feestdagen!

Waar vind je stoer speelgoed voor de kinderen?

#voor dit artikel heb ik producten ogen ontvangen/ disclaimer

33 thoughts on “Speelgoed van Nerf Nitro en Transformers. Voor stoere kinderen”

  1. Wij hebben 2 meiden van die leeftijd. Ik heb altijd het idee dat het voor jongens makkelijker is om iets te kiezen. Die willen echt iets of iets verzamelen. Hier is het elke keer weer iets anders en vervolgens kijken ze er niet meer naar om.

  2. Voor stoere jongens is dit helemaal te gek. Mijn meisje kan ik er helaas niet warm voor maken vrees ik. Ze speelt overigens wel zo nu en dan met autootjes, maar haar echte voorkeur gaat meer naar ander soort speelgoed uit (My Little Pony, dat soort werk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *