Solution for Scars- ideale huidverzorging bij littekens

Solution for Scars, ideale huidverzorging bij littekens

Heb jij veel last van littekens? Littekens door wondjes, plekken of anders? Solution for Scars van Science of Skin, goed voor alle littekens. Ik heb aardig wat littekens op mijn benen en ik heb deze crème gebuikt en ik kan zeggen, deze crème is magisch!

Littekens loop je zo op

Hoe kom je aan al die littekens, is een vraag die ik wel eens hoor. Daar wil ik zeker antwoord op geven, dat komt door mijn oogziekte. Keratoconus heet de oogziekte die ik heb. Een lastige en pijnlijke oogziekte. Waarbij mijn zicht heel slecht is. Tafels, kastjes, een openstaande oven, ik heb ze allemaal in huis als al eens geraakt. Bont en blauwe benen is dan ook niet vreemd voor mij. Thuis lachen we er maar om wanneer ik weer eens een grote glazen pot granola naast de tafel zet.  Zo kunnen we weer eens iets nieuws kopen, zeggen we dan altijd maar.  Doordat ik slecht diepte zie en mijn rechter oog weinig mee doet, snij ik nog wel eens in mijn vinger. Ik, een kaasschaaf, scherpe mes of schaar is altijd wachten op snijwondjes.

Hoe laat jij wondjes genezen

Heb jij di inu ook? Heb jij ook zoveel wondjes? De laatste jaren ging het bij mij vooral mis met klimmen. Laat ik voor op stellen dat ik super blij ben dat ik lenzen heb. Ik heb nu een aantal jaren sclerale lenzen, deze zitten prima, vallen er niet uit en ik kan er op zich goed mee functioneren. Echter doordat ik het inschatten van diepte een beetje kwijt ben, haalde ik verschillende keren achter elkaar mijn scheenbeen open. Doordat de klim rots ineens dichterbij was dan ik dacht. Ik laat dit altijd genezen zonder er iets op te smeren, net als op mijn vingers. Hierdoor komen snel ontstekingen, rode plekken en flinke littekens.

Weg met littekens

En toen kreeg ik de vraag of ik de Solution for Scars van Science of Skin Benelux wilde proberen? Nou heel graag. Omdat ik vaak wondjes heb, ben ik een ideaal proefpersoon om zo te zeggen. Wat wordt er gezegd over deze crème :

Deze litteken behandeling crème combineert de meest effectieve ingrediënten uit de wetenschap en de natuur te helpen verminderen van de verschijning van littekens, vermindert de pijn, kalmeren prikkelbaar littekens en het verminderen van roodheid.
Solutions for Scars bevat een van nature actieve groene thee-extract dat wetenschappelijk is bewezen dat sommige littekens krimpen met 40%. de geur vrij. Geboren uit cutting edge wetenschappelijk onderzoek in Engeland, Oplossing voor Littekens ™ werkt met de natuur te herstellen reactie van de huid te verbeteren en het uiterlijk van littekens te verminderen.

Solutions for Scars- magisch

Ik kreeg een proefmonster Solution for Scars toegestuurd en nadat ik weer eens in mijn vinger had gesneden, kon ik het meteen gebruiken. De crème is zeer vloeibaar waardoor je weinig nodig hebt. De crème voelde verfrissend aan, dit was heel prettig. Het plakt niet en trekt snel in. Wat ik merkte was dat de roodheid van de wond snel verdween en er geen ontsteking ontstond – iets wat vaak gebeurd wanneer ik er niets op doe-.  De litteken van de snee was snel verdwenen, eerder dan waneer ik er geen crème op doe. Nou heb  ik de crème alleen gebruikt bij kleine littekens en niet bij grote rode littekens. We merkte ik groot verschil met niet insmeren.  Mijn littekens zijn minder rood en de wondjes genezen sneller, zonder dat ze ontsteken. Ik neem deze crème dus zeker mee wanneer we op klim vakantie gaan.

Science of Skin

Science of Ski is een innovatieve oplossingen voor de gezondheid van je huid. Goedgekeurd door de Vegetariër Society, Mother & Baby Awards finalist 2016. Naast Solutions for Scars hebben ze onder andere ook Solutions voor Strech Marks.

Voordelen:

 • zeer vloeibaar, dus je hebt weinig crème nodig.
 • trekt snel in, plakt niet.
 • roodheid verdwijnt snel.
 • weinig geur aan de crème
 • ontstekingsremmend

Ideaal voor mij en voortaan gaat er altijd een flesje mee in mijn tas.

Lees ook: Jeuk bij eczeem? Dit kan helpen.

Foto gratis afbeelding van Darkmoon_Art via Pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

4 reacties

 1. Het klinkt goed. Maar ik heb bij dit soort producten altijd wel dat ik me afvraagt of het wel echt werkt.

  1. zegt:

   Klopt! Heb ik ook altijd, maar eerlijk is eerlijk, dit werkte echt!

 2. Wat goed dat het werkt.
  Die wil ik ook in mijn tas

  1. zegt:

   Ja het is echt super spul!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept