Online training Rust en Focus voor jou en je kind- een kortingscode

Online training Rust en Focus voor jou en je kind

Merk jij dat je kindje vaak afgeleid is? Heeft hij of zij last van een ‘vol hoofd’, moet het veel onthouden, maar is het af en toe de weg kwijt door alle drukte? De online training Rust en Focus kan jou en je kind helpen hoofd en lijf rust te geven. Win nu een training voor jou en je kind!

Moeite met thuisonderwijs

Na de eerste lockdown waren de meeste ouders er wel over uit, dat thuisonderwijs zeker niet makkelijk is. Niet alleen omdat jij je eigen werk hebt, maar ook omdat je jouw kind wil helpen met thuisonderwijs. Misschien heb je jouw kind zien worstelen met schoolwerk, had het er totaal geen zin in of was het juist super fanatiek. Kinderen kunnen zich zelf druk opleggen en misschien heb jij ook wel gemerkt hoe jouw kind omging met concentratie, schoolwerk, afleidingen en opdrachten.

Heeft jou kind moeite met concentreren?

Merk je dat jouw kind moeite heeft met concentreren? Heeft het moeite de aandacht bij het schoolwerk te houden? Heeft hij of zij vaker last van een vol hoofd en kan het zich niet altijd goed hierover uitspreken? Dan is de online training Rust en Focus misschien wel iets voor jouw kind en jou.

Een online training

In deze training leren kinderen in hun vertrouwde thuissituatie en op een laagdrempelige manier hoe ze hun aandacht richten op wat ze nu aan het doen zijn. Ze leren hoe hoofd en lijf tot rust kunnen komen. En dat is precies wat in deze periode van thuisonderwijs kan helpen.

De online training Rust en Focus voor ouder&kind

Per dag hebben we zo’n 50.000(!) gedachten. En als het kinderen dan eindelijk lukt om die allemaal even te parkeren en zich te concentreren op bijvoorbeeld een spellingsopdracht, begint hun buurman met een pen op tafel te tikken. Worden ze daar weer door afgeleid! Herken je dat bij jouw zoon of dochter? Of misschien valt jouw kind wel moeilijk in slaap. Heeft hij of zij last van ‘een vol hoofd’. Of vindt hij of zij veel dingen spannend.

Leren door oefeningen

In de online training Rust en Focus werk je daar samen met je kind aan. Jullie ontdekken in zeven lessen wat er gebeurt als je je aandacht richt op wat je nu aan het doen bent. Hiervoor worden onder andere stilte-oefeningen gebruikt. Dat zijn oefeningen die jullie in stilte doen en waarbij jullie je richten op de ademhaling. Zodat jullie de geluiden om jullie heen en in jezelf goed kunnen horen. Ook leren jullie samen op zoek te gaan naar jullie stille lichaam. Als je weet hoe dat moet, kunnen jullie hier altijd met je aandacht naartoe gaan. Zo komen jullie hoofd en lijf tot rust. Klinkt goed toch?

De training bestaat onder anderen uit:

 • Wat is aandacht?
 • Leren aandacht te geven aan ademhaling
 • Benoemen wanneer de aandacht minder is
 • Rust vinden bij het slapen

Wat krijg je allemaal thuis

Hoe fijn is het om deze online training Rust en Focus in je eigen vertrouwde omgeving te kunnen doen. Je krijgt thuis video’a, oefeningen, een werkboek, achtergrond informatie en 4 maanden toegang tot alle content

Praktische informatie over deze online training:

 • Wat is het? Online training Rust en Focus, van Focus&Kids. Een training voor ouder en kind
 • Voor wie is het? Kinderen van 8 t/m 12 jaar samen met hun vader of moeder
 • Waar volg je deze training? Gewoon zelfstandig thuis
 • Wanneer? Je kan op elk gewenst moment starten
 • Hoeveel tijd kost het? 5-15 minuten per dag
 • Kosten? € 97,00 incl werkboek ( zie kortingscode onderaan dit artikel voor 10% korting)

Winactie

Hier op mijn blog kan je een training Rust en Focus ter waarden van € 97,-winnen. De training is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar om samen met jou te volgen.

Hoe doe je mee aan de winactie:

Kans maken om deze online training te winnen?

 • Geef in een reactie onder dit artikel aan dat je mee doet. Let op, het is een training voor kinderen van 8 t/m 12 jaar!
 • Je mag benoemen waarom jij graag wil winnen, maar dat hoeft ( om privacy redenen) niet.
 • Zorg wel dat je een geldig email adres achter laat.
 • De winactie loopt tot en met 26 januari 2021, de winnaar krijgt bericht via de mail, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • De winactie is gesloten de winnares heeft bericht gekregen.

Kortingscode

Niet gewonnen, maar wil je wel graag deze online training volgen. Met de code lodiblogt10 krijg je 10% korting op de online training. Vul deze code in op het aanmeldformulier. Je betaalt dan geen € 97,- per training, maar slechts € 87,30! 

foto lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

14 reacties

 1. Monica zegt:

  Doe graag mee aan de winactie

 2. Hier geen onrustige kinderen. Maar ik kan me voorstellen dat dat niet bij iedereen zo is. Het lijkt me als ouder fijn, dat er eenprogramma is waar mee je je kids kan stimuleren.

 3. Wat een mooie winactie Lodi! Ik doe graag mee!

 4. Anke Boonen zegt:

  Wat een mooie winactie. Hier doe ik graag mee voor mijn oudste zoon. Concentratie is lastig voor hem en alle voelsprieten staan altijd aan en weet niet altijd wat hiermee te doen. Tips en trics zijn hierbij zieker welkom, ook voor ons als ouders! Liefs anke

 5. Frederique zegt:

  Ik doe mee, ik ben hier heel benieuwd naar. Mijn jongste heeft veel moeite met concentreren dus we zijn allerlei dingen aan het uitproberen.

 6. Inge Bergsma-Kiezebrink zegt:

  Wij doen ook graag mee. Onze oudste zoon Jasper is erg prikkelgevoelig en gauw afgeleid, vooral als hij iets niets zo leuk vind, zoals schoolwerkjes…

 7. karin de graaf zegt:

  mijn jongste dochter heeft er veel moeite mee daardoor doet ze ook erg lang over haar huiswerk wat dan weer tot frustratie lijdt

 8. maaike zegt:

  Dit lijkt me heerlijk voor dochterlief met ASS kenmerken. Ze gaat bijna naar de middelbare en ik denk dat dit echt kan helpen. Zo heb ik zelf ook wat meer handvatten om haar uit buien te trekken en te motiveren :).

 9. Manon zegt:

  Ik hoop een kansje te maken voor mijzelf en mijn dochter van 8 die in groep 5 zit. Het is elke ochtend een hele uitdaging en eindigt helaas vaak ook in strijd. Haar focus is heel moeilijk vast te houden en ze kan geen moment zelfstandig werken zonder dat het een ellenlang verhaal word of dat ze de handdoek al snel in de ring gooit. Door de weerstand zit ze zichzelf zo in de weg, terwijl ze het echt kan. Ik hoop dat deze cursus ons kan helpen. Veel dingen kunnen nu niet. De training over emoties bij het Cjg word helaas ook steeds uitgesteld.

 10. Elle zegt:

  ik denk dat onze dochter van net 10 hier baat bij kan hebben

 11. miranda zegt:

  Dat zou super zijn voor mijn zoon van 9 die enorm goed is in plafond staren ipv werken 😉

 12. Lotte zegt:

  Dit lijkt me heel erg fijn om samen te doen met mijn oudste zoon.

 13. Angela zegt:

  Ik waag heel graag een kansje voor mijn dochtertje

 14. Maaike Beunder zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn dochter van 10 jaar. Kenmerken van ass. Ze mocht naar school maar door corona in ons gezin toch 1,5 thuis moeten blijven.
  Ik hoop dat dit haar kan helpen om rustiger te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept