Muziek tijdens het sporten, met oordopjes die blijven zitten.

Sport jij met de muziek aan? Muziek in je oren of de stereo op 10! Heb je tijdens het hardlopen oordopjes in en raak je ook altijd in de war met de touwtjes, dan heb ik de oplossing! Oordopjes zonder draad, maar werkt het een beetje?

Hardlopen met muziek

Wanneer ik hardloop of thuis op de hometrainer zit, wil ik muziek bij me hebben. Het liefst een beetje opzwepende muziek. Waar ik lekker in mee kan gaan, qua tempo. Normaal liep en fietste ik altijd met oordopjes in die vast zat aan mijn telefoon. Deze telefoon zit dan weer vast om mijn arm. Wanneer ik hardloop zit ik elke keer in de knoop met de draadjes van mijn oordopjes vallen uit mijn oor of ze de draadjes zitten helemaal in de knoop. Niet ideaal dus.

Lees ook: Alles over fitnesskleding. Minibands en Fitness boxing

Jabees BSport Bluetooth Sports Headphone.

Via Smartphonehoesjes.nl vond ik Jabees Sport Bluetooth Sports Headphone. Oordopjes zonder kabels. Er kan dus niets door de war raken. De kabel van de oortjes zit achter het hoofd en kan je strakker stellen. Door de flexibele oorhaken blijven de oordopjes ook stevig in je oren zitten. Deze oordopjes zijn speciaal ontworpen om te sporten, maar er kan ook getelefoneerd mee worden.

muziek

En werkt het tijdens het sporten

Het opladen van de headphone gaat makkelijk en snel. Hij zoekt verbinding met je telefoon via bluetooth. Dit gaat met een kabeltje. De headphone laad je op via je computer. Opgeladen gaan de batterijen van de headphone erg lang mee. Het voordeel verder is dat de oordopjes niet uit je oren vallen tijdens het sporten door de oorhaak  en door het touwtje die je zelf strakker kan zetten. De headphone kan prima gedragen worden met een zonnebril. Echt een aanrader voor elke sporter die graag naar muziek luistert tijdens het sporten.

Specificaties van de jabees sport headphone

 • Om muziek te luisteren of te telefoneren
 • Speciaal ontwikkeld voor tijdens het sporten
 • Met je smartphone te verbinden via Bluetooth 4.1
 • Heeft een NFC functie voor het snel verbinden
 • Is bestand tegen water, zweet, stof en schokken
 • Ontworpen met een comfortabele maar stevige oorhaak
 • De kabel draagt je achter je hoofd en is strakker te trekken
 • Bevat een tweetal microfoons voor extra heldere telefoongesprekken
 • Heeft knoppen voor het volume en volgend/vorig liedje
 • Met een multifunctionele bedieningsknop
 • Heeft een batterijmeter voor iOS toestellen
 • De oplaadbare batterij gaat wel 100 uur mee
 • Kan tot 5 uur aan één stuk muziek afspelen
 • Wordt geleverd met duidelijke gebruiksaanwijzing
 • Inclusief Micro-USB naar USB-laadkabel
 • Met extra eargels en een opbergzakje
 • Weegt in totaal slechts 20 gram
 • Met 1 jaar garantie

Accessoires

Naast deze oordopjes heb je natuurlijk nog veel meer telefoon accessoires. accessoires die ook met sporten heel fijn zijn. Maar ook gewoon voor de leuk! ( Hier schreef ik al eens eerder een artikel over) Zelf vind ik een geheugenkaart met voldoende opslag heel belangrijk. Hier kan ik al mijn favoriete muziek op zetten en tijdens het sporten luisteren naar mijn eigen playlist.

foto’s lodiblogt/ samenwerking

BewarenBewaren

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

4 reacties

 1. zegt:

  Goed om te weten. Ik zit zelf altijd met oordopjes te rommelen. De vorm van mijn oorschelp is dusdanig dat sowieso alle oordopjes eruit vallen. Dus ook die van Apple. Mijn broertje had inderdaad destijds van die oordopjes van Bose gekocht (of was het nu B&O?) met zo’n haakje achter je oren. Maar die prijsklasse is een tikje te hoog voor mij 😉

  1. zegt:

   Ik merk nu hoe fijn het is wanneer ze goed blijven zitten dit loopt toch meer relaxt en ze zijn wel prijzig maar wordt zo vaak gebruikt dat het dan wel weer waard is.

 2. Ik luister ook altijd naar muziek tijdens het hardlopen. Goede dopjes zijn essentieel! Ik kan gelukkig nu goed overweg met apple oordopjes.

  Deze van jou klinken ook heel goed.

  1. zegt:

   Het is zo belangrijk dat ze goed blijven zitten, want als je ze steeds verliest loopt dit ook niet fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept