Handig: hebbedingetjes voor je telefoon.

handig hebbedingetjes voor je telefoon

Het is goed zoeken om nog iemand zonder mobiel te zien in het straatbeeld. Zelfs op school zie ik steeds meer kinderen zodra ze de school uitlopen hun telefoon pakken en aanzetten. Het is van deze tijd. En daar horen handig hebbedingetjes bij voor je telefoon, ik zet er een paar op een rij.

Handig om te hebben

Wilde ik me voorheen nog wel eens verbazen dat niemand meer met elkaar praat. Sta ik tegenwoordig ook mijn mail te checken als ik sta te wachten.  Ik gebruik mijn mobiel ook veel om te fotograferen. Daar waar ik voorheen nog wel eens baalde geen foto te hebben genomen, maak ik nu denk ik wel eens te veel. Super handig, want ik heb mijn telefoon altijd bij me. Maar wat  kan ik nog meer gebruiken bij mijn telefoon. Hoe kan ik het me nog makkelijk maken en wat is nog meer handig?

Statief voor je telefoon

Steeds vaker maak ik een filmpje bij mijn blogs. Vaak van de jongens , maar bijvoorbeeld ook wanner ik een pakket uitpak of dingen il showen. Omdat ik dan nog wel eens twee handen nodig heb, zette ik  u vaak mijn telefoon tegen een stapel boeken aan. Omdat ik ook inzag dat dit niet echt handig was, ging ik op zoek naar een statief. Een statief waar ik mijn telefoon in kan zetten en die wel voor meerdere telefoons te gebruiken is. Ik vond een Universele statief bij Smartphonehoesjes.nl. Het is een klein, handzaam statief met een stevige houder die geschikt is voor bijna ieder type smartphone! Ideaal voor wanneer je bijvoorbeeld een foto wilt maken met de zelfontspanner. De houder is in vrijwel elk gewenste positie te plaatsen. Omdat het statief zo klein en handbaar is, neem je hem makkelijk mee wanneer je op stap gaat.

Handig Anti stof plugjes

Een super leuk handig hebbedingetje is de Anti stof plug. Versier je telefoon met deze schattige dust plugs en pimp hem geheel naar eigen stijl. Je toestel is uniek en heeft net wat extra’s. De plugs zijn eenvoudig aan te brengen en te verwijderen in de headset aansluiting. Ze zijn er in allerlei soorten en maten. Stijlvol zwart, in verschillende kleuren of vol blind bling.

Specificaties van deze ani-stof plugjes:

 • Schattige design dust plugs
 • Geschikt voor elk toestel met headset aansluiting
 • Creëer je eigen unieke telefoon
 • Eenvoudig in je toestel te klikken
 • Voorkomt stof

Foto lenzen

Nog een handig hebbedingetje voor je smartphone is een losse foto lens.  Ik had ooit een telefoon waar je een extra lens aan de onderkant kon plaatsen, maar dit was een onhandig extra handeling, die ik eigenlijk weinig gebruikte. Deze foto lens van Smartphonehoesje.nl plaats je gemakkelijk op je telefoon waardoor je scherpe, mooie foto’s kan maken. Een clip met een oplaadbare en ingebouwde LED-lamp.Gebruik de LED-lamp om uw onderwerp bij te lichten, voorkom onderbelichte foto’s en haal meer uit uw camera!

Specificaties

 • Dankzij de grote en kleine clip is deze set geschikt voor iedere smartphone
 • Type lenzen: 185° fish eye, 0.65X wide angle en 10X macro lens
 • Wordt geleverd met een LED-lamp om onderbelichte foto’s te voorkomen
 • De LED-lamp is oplaadbaar en af te stellen in felheid
 • Opladen doet u met de meegeleverde Micro-USB kabel
 • Komt met een handig opbergzakje en lenskapje

Maak het jezelf makkelijk

Tegenwoordig maken we zoveel gebruik van onze mobieltjes, dat het handig is om te zoeken naar van die leuke kleine hebbedingetjes waar je het gebruik alleen maar makkelijker mee maakt.

Lees ook: De mooiste foto’s voor een blog maken.

foto pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

6 reacties

 1. zegt:

  Wat een handige gadget voor je mobiel, die lenzen had ik nog nooit eerder voorbij zien komen. Gelukkig heb ik nu een goede systeemcamera, die overal makkelijk mee naar toe kan!

 2. Ik heb eigenlijk alleen een hoesje, maar deze dingen lijken me zeker handig.

  1. zegt:

   Ik merk dat ik mijn telefoon steeds meer als camera gebruik, juist omdat ik de ‘echte camera’ niet altijd bij me heb. En dan vind ik het prettig.

 3. ~ Inge ~ zegt:

  Ik geef totaal niet om mijn telefoon, heb hem nodig om bereikbaar te zijn voor thuis en werk, en verder niks! Ben dus zeer ouderwets, hahaha! Ik ga er dan dus ook echt bewust mee om, want ik heb een gruwelijke hekel aan mensen die op hun mobiel bezig zijn in gezelschap!

  1. zegt:

   Hier ook nog steeds geen wifi buiten de deur, dus mij zie je naast foto’s maken ook weinig met mijn telefoon buiten huis staan. Ik vind het ook altijd wel even lekker rustig zonder mail enzo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept