fitness kleding
Fashion

Fitness kleding en meer bij Love It Fashion- review

Voor de vakantie was ik al flink aan het sporten. Tot een achillespees blessure roet in het eten gooide en ik tijdelijk niet kon hardlopen. Na zes weken rustig aan doen ben ik weer back on track. En daar hoort nieuwe fitness kleding bij. Ik probeerde de kleding van Love It Fashion.

Love it Fashion

Twee keer per week ben ik aan het hardlopen, doe aan Pilates en Boot Camp. Het vraagt om de nodige sport kleding. Heel blij was ik dan ook toen ik voor Love It Fashion fitness kleding mocht proberen.De naam zegt het al, bij Love It Fashion vind je mooie kleding voor hem en haar. Love It Fashion is begonnen als ondermode winkel en dit is momenteel nog duidelijk terug te zien op de website. Er is een groot assortiment aan lingerie en ondergoed. Echter Love It Fashion is druk met het uitbreiden van de website en verkoopt naast ondermode ook steeds meer heren, dames en kinderkleding, schoenen en accessoires.

Lees ook: Hoe ik begon met pilates.

Dames Mode

De onder en nachtmode is groot vertegenwoordigd, maar ook de dames mode is eigenaresse Patricia van Love It Fashion flink aan het aanvullen. Zo vind je er zomerse kleding als off schouder shirts of flitsende jurkjes voor de sportieve dames.Vrolijke Ibiza top met veren of vrouwelijke tops met gekruisde band. Voor de jonge dames die er ook keus genoeg. Frozen long sleeves, of jurkjes voor ‘eigenwijze meisjes’,

Lees ook: Leuke sportoutfits om in te sporten en te loungen.

Fitness kleding

Zoals ik al aangaf ben ik de laatste tijd even uit de running geweest met sporten, maar nu weer volop aan het opbouwen. Niet alleen ik, ook de mannen hier in huis sporten veel. Mijn wasrek hangt dan vaak al vol door alle sportkleding. Meer sporten vraagt ook om meer sportkleding. Bij Love It Fashion vond ik ontzettend mooi fitness kleding voor een kleine prijs. Deze fitness set is er in twee sets te vinden. Een set met een lange legging en top en een set met een lange legging, top en 3/4 legging.

Ik mocht de tweede set proberen en was hier erg blij mee. Ik sport veel thuis en dan vind ik een 3/4 broek hele erg prettig. De set is er in een maat. Ik heb normaliter maat M en deze fitness set past prima. Het stof van de broek en top is erg fijn. Het is heel zacht en voelt prettig aan de huid. De band aan de bovenkant is breed en knelt hierdoor niet af. De stof is soepel waardoor ik me er goed in kan bewegen. Het topje steunt goed en zou prima zo gedragen kunnen worden. Ik doe dat met mijn 43 jaar maar niet meer. Ik draag het topje als sportBH en deze draagt erg comfortabel. Ook door het elastische en zachte stof. Deze set van drie kost € 15,00.

fitness kleding
stress legging

Door de zachte en elastische stof dragen deze fitness kleding erg prettig.

Winkel aan huis

Patricia levert met Love it Fashion ook een winkel aan huis. Dus heb je geen tijd om de stad in te gaan maar wil je wel iets nieuws. Dan komt zij met haar collectie naar jou toe. Je kan dan rustig in je eigen omgeving de kleding passen. Ook voor Fashion party’s kan je terecht bij Patricia. Kijk voor meer informatie even op de site.

Wat zijn jouw favoriete kleding stukken tijdens het sporten?

Lees ook: kousen zijn heel fijn tijdens het hardlopen.

Lees ook: Fahionable het voorjaar in met de mode van Bristol.

Foto’s lodiblogt/ gratis afbeelding pixabay

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

24 thoughts on “Fitness kleding en meer bij Love It Fashion- review”

  1. Wel echt leuke sportkleding. Je bent wel goed bezig hoor, jammer van de blessure en hopelijk blijf je er verder van gespaard. Super tof dat je ook kan passen gewoon bij je thuis.

  2. Ik vind zo’n zachte stof (als op de foto’s) juist echt niet fijn.. daar krijg ik het altijd zo warm van. Goed bezig trouwens: hardlopen, pilates en nog bootcamp. Petje af!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.