Industrieel interieur- kies voor een tafel van oud hout

In een industrieel interieur past een tafel van oud hout

Een tafel van oud hout, een robuuste leren fauteuil en een stoere hanglamp, allemaal ingrediënten voor een industrieel interieur. Een interieur die naast warm en stoer zich kenmerkt door een unieke combinatie van materialen en kleuren. Maar wat voor een tafel van oud hout kan je hier nu het beste bij kiezen? Ik laat het je zien.

Een tafel van oud hout, een eye catcher

Een tafel van oud hout past perfect in een industrieel interieur. Door de kleur, het materiaal en de uitstraling is de eettafel vaak het middelpunt van de woonkamer en dat mag ook. Want een tafel van oud hout is juist dè plek waar je wil zitten. Zoek jij nu een houten tafel met robuuste poten en een stevig tafelblad dan is een kloostertafel de tafel voor jou.

tafel van oud hout past prima in een industrieel interieur

Een kloostertafel als middelpunt

Daar waar voorheen de kloostertafels van eikenhout waren gemaakt, koop je deze nu ook in grenen of teak hout. Een kloostertafel zie je veel in een industrieel interieur door dat deze tafel van oud hout zo mooi robuust is, maar deze tafel past eigenlijk in elk woonkamer en is dus ook te vinden in een bohemian, landelijk, of modern interieur

Keuze in een kloostertafel

Heb jij als nieuwe tafel voor in huis en jouw industrieel interieur je oog laten vallen op een kloostertafel van oud hout, dan begint het uitzoeken pas echt, want wat voor een eettafel wil je. Zo kan je kiezen uit een ronde kloostertafel, vierkant of rechthoekige tafel, maar ook afwijzende formaten of een meer landelijke kloostertafel is een mogelijkheid. Laat je dus goed informeren en kijk dan ook meteen naar welke tafelpoot je onder de kloostertafel wil hebben, want ook hier kan je keuze in maken.

Een landelijk en industrieel interieur met oude houten planken

Kenmeren van een industrieel interieur zijn naast een mooie oud houten tafel, ook leren fauteuils of een stoere hanglamp. Maar kijk ook eens naar de wand. Hiervoor kan je kiezen voor ruwe materialen als een bakstenen muur. Aan de muur past dan weer mooie oude houten planken waar je accessoires op kwijt kan of het groen van planten.

Geef kleur in je woonkamer

Nu kan het zijn dat je industriële woonkamer met die tafel van oud hout en die leren meubels een beertje kleur mist. Kies dan voor kussens in verschillende bijpassende kleuren of ga op zoek naar een mooi vloerkleed. Maar ook planten zorgen voor kleur in jouw interieur, helemaal wanneer je hier die bohemian of landelijke tint aan wil geven. Kies dan weer wel voor stoere metalen of betonnen plantenpot.

Geen thema aan je woonkamer

Door een thema te kiezen in je interieur, bijvoorbeeld industrieel, zorg je voor rust en eenheid in jouw woning. Hierbij kan je zeker kiezen voor verschillende materialen, zoals een tafel van oud hout en stoere metalen barkrukken bij het kookeiland. Juist door met materialen te stoeien krijg je die prachtige warme sfeer in jouw woning.

foto door Tirachard Kumtanom via Pexels/samenwerking

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept