De groentesap box van Sapje- Biologisch, puur en raw

De groentesap box van Sapje- Biologisch, puur en raw

Genoeg groente eten is vaak lastig, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Sapje.nl heeft daar een oplossing voor: de groentesap box. Deze sapjes zijn erg puur van smaak, lekker en gezond. Alles over de sap boxen van Sapje lees je hier.

De groentesap boxen van Sapje

De sapjes van Sapje bestaan uit 100% biologisch, pure en raw groentesap. Ambachtelijk geperst met de slowjuicer. Uitsluitend met verse, lokale en seizoensgebonden ingrediënten. En dat proef je. Door de vele natuurlijke ingrediënten smaken deze groentesapjes puur als de groente die er in zit.

Een detoxkuur

Naast de groentesap box die ik mocht bestellen, zijn er ook andere boxen te bestellen. Een van de bekendste boxen is de detoxkuur, Met een detoxkuur geef je jouw lichaam rust. Bij Sapje bestaat de detoxkuur uit een of meerdere dagen vooral biologisch, slowjuice groentesap te drinken. Hierbij kan je kiezen uit een detoxkuur van 1, 3, 5 of 7 dagen. Op de site vind je alle informatie die je moet weten over de detoxkuur.

Boxen bestellen of losse sapjes

Bij Sapje bestel je losse flesjes groentesap of meteen een box vol. Dat kan de groentesap box zijn, maar er is bijvoorbeeld ook een weerstandbox, kidsbox, zwangerschapsbox of gembershotbox. Bij elk sapje staat precies de ingrediënten en de werking, zo kan je dus heel bewust kiezen en jouw voorkeur smaken bestellen.

Een aanvulling op koolhydraatarm eten

Voor mij is deze groentesap box een aanvulling op koolhydraatarm eten. Ik eet minder brood, pasta, rijst, aardappelen en suiker. Daar tegenover eet ik meer groentes. Dit bevalt me goed. Vooral tijdens mijn lunches lukt het me om veel meer groenten te eten dan voorheen. Maar nog steeds merk ik dat ik vooral bij het avondeten moeite heb om aan de juiste hoeveelheid groente te komen. Daarom helpt de groentesap van Sapjes mij om meer groente binnen te krijgen.

Lees ook: Starten met koolhydraatarm eten, geen dieet maar een leefstijl.

Lees ook: Koolhydraatarm lunchen, deze lunches zij zo gemaakt.

Waarom groentesapjes van Sapje

Wat zijn nu de voordelen van een sapje? Je krijgt heel snel je dagelijkse portie groente en fruit binnen. De rauwe groenten bevatten vaak meer belangrijk voedingsstoffen dan wanneer deze gekookt zijn. En je immuunsysteem krijgt een mega boots van al die voedingsstoffen.

Je krijgt heel snel je dagelijkse portie groente en fruit binnen. De rauwe groenten bevatten vaak meer belangrijk voedingsstoffen dan wanneer deze gekookt zijn. En je immuunsysteem krijgt een mega boots van al die voedingsstoffen.

Als maaltijdvervanger of tussendoortje

Wil jij gewicht verliezen dan kan je deze groentesapjes prima gebruiken als maaltijdvervanger. Omdat ik zelf niet af hoef te vallen, maar puur meer groente binnen wil krijgen. neem ik de groentesapjes als tussendoortje.

Als je geen groente lust

Nu moet ik eerlijk zeggen, dat ik niet weet of iedereen deze groentesapjes lekker zal vinden. Doordat de sapjes super gezond zijn, is er geen suikers aan toegevoegd. En dit proef je. Want wat je binnen krijgt is puur de groente. Met de groente smaak die deze groente heeft. Waarbij af en toe een frisse touch aan toegevoegd is door appel of citroen. De groentesap met rode biet, smaakt ook echt naar rode biet en de Support groentesap met bleekselderij en citroen, is ook puur bleekselderij wat je proeft. Lust jij echt geen groentes, dan weet ik niet of jij deze sapjes lust. Wil je het toch proberen? Dan kan je deze box bestellen of gericht op smaken zoeken.

Houdbaarheid en meer

De groentesap box wordt diepbevroren thuis bezorgd in flesjes die jij nadien weer in de glasbak kan gooien. De groentesappen kan je tot 6 maanden bewaren in de vriezer. Eenmaal ontdooid zijn ze maximaal 7 dagen houdbaar. Ontdooien duurt ongeveer 15-20 uur ub de koeling. En op kamertemperatuur duurt het ontdooien ongeveer 6-8 uur. Voor en optimale behoud van de voedingsstoffen is het aan te raden de sapjes zo snel mogelijk na ontdooiing op te drinken. Persoonlijk vind ik de sapjes koud uit de koelkast het lekkerste.

De groentesap box wordt diepbevroren thuis bezorgd in flesjes die jij nadien weer in de glasbak kan gooien

De prijs van de sapjes

Nu zijn deze sapjes niet goedkoop. Voor een groentesap box als deze met 24 sapjes, betaal je €103,00. Nu is het natuurlijk zo dat goed en gezond eten sowieso niet goedkoop is. De sapjes helpen mee aan een gezonde leefstijl. Het een afweging die je voor jezelf moet maken.

Kies je sapje

De smaken van de sapjes uit de groentesap box zijn smaakvol, met daarbij dus wel mijn aantekening dat de smaak van de groente puur is. Ik weet dus niet of een groentesapje nu ook zo in de smaak valt bij mensen die normaliter geen groentes lusten. Mocht je de sappen willen proberen, dan is deze box heel makkelijk om verschillende smaken te ontdekken, waarna je later naar wens ook zelf jouw smaken kan samenstellen.

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept