Wat is er te doen bij KreaDoe, het grootste DIY event

Vanaf vandaag is het weer zover. KreaDoe, het grootste Diy event van de BeNeLux in de Jaarbeurs, opent zijn deuren voor iedereen die creatief is, duurzaam wil knutselen en inspiratie op wil doen. Voor je meteen in de trein naar Utrecht springt, lees hier wat je allemaal op de KreaDoe kan zien en doen en maak je planning zodat je niks mist!

KreaDoe in de Jaarbeurs

Vandaag start de 34ste editie van KreaDoe, het grootste Diy event van de BeNeLux. Van 1 tot 5 november verandert Koninklijke Jaarbeurs in een creatief paradijs vol met DIY-inspiratie, de nieuwste materialen en het grootste aanbod aan creatieve hobby’s en workshops.

Veel bekende creatievelingen en productlanceringen

Bij KreaDoe kan je ook deze keer weer veel bekende creatievelingen tegenkomen. Een aantal oude bekenden, zoals Karin Bloemen en CreaChick, maar ook nieuwe namen zoals, Jill Schirnhofer. Karin Bloemen lanceert haar nieuwste boek ‘Haken à La Bloemen Stripes & Colors’, CreaChick lanceert een gloednieuw kleurboek en Jill brengt haar nieuwste teken journal en stickerboek mee. Ook Anne Jorinde Kuiper, bekend als Gouden Lijntjes, is iedere dag aanwezig en lanceert haar nieuwe tekenboek ‘12 smoesjes om éindelijk te tekenen’. 

Tip: heb je nu een favoriet die je graag wil ontmoeten, kijk dan even wanneer hij of zij aanwezig is.

Aandacht voor duurzame hobby’s 

Het grootste DIY-event van de Benelux staat volop in het teken van creatieve inspiratie. De focus ligt op duurzaam hobbyen, het duurzaamheidsplein is uitgebreid met diverse activiteiten en is er een speciaal ingericht duurzaamheid terras waar bezoekers kunnen genieten van duurzame catering.

Nieuw: het Digitaal Teken Theater 

Ook kan je voor het eerst tijdens dit Diy event kennismaken met digitaal tekenen en letteren. In het Digitaal Teken Theater verzorgt Brenda Bakker, expert op het gebied van tekenen met de app Procreate op de iPad, gratis kennismakingslessen en verschillende workshops om te leren digitaal tekenen of letteren.  

Kom shoppen

Heb je nieuwe materialen nodig voor jouw hobby of ben je zoek naar leuke aanbiedingen? Bij KreaDoe kan jij je hart ophalen want voor elke creatieveling is er wat wils. Snuffel lekker rond, vind inspiratie en kom thuis met nieuwe hobby’s.

Inspiratie opdoen

Want misschien heb je al heel lang een hobby, tijdens dit Diy event kun jij je natuurlijk ook laten inspireren op het gebied van de nieuwste hobby’s. Je gaat gegarandeerd naar huis met veel nieuwe ideeën.

Workshops volgen 

Wil je iets nieuws leren maken? Ideeën opdoen of gezellig met vriendinnen bezig zijn met je hobby? Er zijn ontzettend veel diverse workshops die je kan volgen. Kijk hier welke workshops er zijn.

KreaDoe Huiskamer 

In de Huiskamer van KreaDoe gebeurt van alles! Denk aan interviews van jouw favoriete influencers, winacties, optredens en nog veel meer. Kom je ook Hier vind je het hele programma

KreaDoe Vintage 

Nieuw is KreaDoe Vintage! Heb jij hobbyproducten die je niet meer gebruikt? Denk aan een lap stof of een set kralen. Kom naar de KreaDoe Vintage winkel en ruil je item om voor iets nieuws! Zo krijgt jouw item een tweede leven.

Meer info over KreaDoe Vintage vind je hier

En ook nieuw: KreaDoe Ontwerpt 

Help jij mee hét kunstwerk van KreaDoe te versieren? Het KreaDoe logo op KreaDoe wordt versierd met zelfgemaakte bloemen. Neem jouw zelfgemaakte, unieke (duurzame) bloem mee en versier KreaDoe met ons mee!

Lees hier alles over het KreaDoe Ontwerp

Praktische informatie

Wanneer: 1 t/m 5 november 2023

Tijd: 09:30 – 17:00 (bufferzone open vanaf 09:00 uur. Start hier alvast rustig op.

Waar: Jaarbeurs Utrecht 

Door beperkte parkeergelegenheid rondom Jaarbeurs kan je het best met het openbaar vervoer komen.

Lees hier alles over het festival in 2024

Kom jij inspiratie op doen

Vanaf vandaag tot zondag kan je jouw creatieve hart ophalen bij KreaDoe in de Jaarbeurs in Utrecht, bereid je dag goed voor, zodat je jouw favoriete creatievelingen tegen kan komen, een workshop kan volgen en zoveel mogelijk uit jouw bezoek aan dit dit-event kan halen!

Lees hier het artikel over het KreaDoe lentefestival.

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto persbericht KreaDoe jaarbeurs

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept