Urineverlies: veel voorkomend maar niet ‘normaal’!

Urineverlies? zorg bij incontinentie voor goed ondergoed

Het is een probleem dat maar weinig besproken wordt, maar toch voor veel vrouwen de dagelijkse werkelijkheid is en dat is urineverlies. Het is een vervelend probleem waar vrouwen mee kampen. Je krijgt dan niet altijd op tijd het signaal dat je moet gaan plassen en daardoor gebeuren er wel wat ongelukjes en plas je dus in je broek. Soms maar een beetje, maar soms is het wat meer. Je kunt hier vaak wel iets aan doen, maar dit heeft dan ook vaak tijd nodig en daarom is het belangrijk om incontinentiemateriaal te hebben. Een maandverbandje is vaak niet genoeg en dan kun je beter kijken naar een alternatief zoals incontinentie ondergoed van Swaens.

Incontinentie ondergoed

Incontinentie is een vervelend probleem en dus is het wel fijn om een oplossing bij de hand te hebben waar jij je prettig bij voelt en dat het net even iets minder vervelend kan maken. Zo vangt speciaal incontinentie ondergoed de urine op, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat het zichtbaar wordt voor anderen, doordat je broek nat geworden is. De absorptiegraad kan verschillen en daarom is het goed om te kijken of jij veel of weinig urine verliest. Zo kun jij een geschikte onderbroek dragen die jouw probleem voor je kan dragen. 

Bezoek de huisarts bij urineverlies

Veel vrouwen boven de 35 jaar hebben last van ongecontroleerd urineverlies, maar dit is zeker niet altijd normaal. Daarom is het belangrijk om contact op te nemen met de huisarts wanneer je regelmatig last hebt van dit vervelende probleem om samen te gaan kijken naar de oorzaak. Door de oorzaak in het zicht te hebben, is er vaak ook wel een oplossing te vinden om het probleem op te lossen of heel erg te beperken. Alle verbetering is vaak welkom, maar daarvoor is het wel belangrijk om de stap naar de huisarts te durven zetten. Alleen dan kun je de beste en persoonlijke hulp krijgen. 

Zekerheid door fijn ondergoed

Het kan soms wel even duren voordat je uitsluitsel krijgt en er een behandelplan opgesteld wordt en dan is het ook fijn om rustig de dagen door te komen en om voorzien te zijn van fijn ondergoed waar jij je zelfverzekerd in voelt. Dit ondergoed ziet er niet anders uit dan normaal ondergoed en niemand zal het opvallen dat jij extra bescherming draagt. Het is belangrijk voor je eigen gevoel en zekerheid en alleen daarvoor is het al belangrijk om dit ondergoed te durven dragen totdat er een oplossing of middel gevonden is. 

Nog zo een “probleem” zweten. Lees dit artikel over ondergoed met superkrachten tegen zweet. Of hoe je zweetplekken kan voorkomen.

gastblog op lodiblogt

foto gratis afbeelding van congerdesign via Pixabay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept