DIY: Versier werkelijk alles met de nieuwe Pilot Pintor-markers!

Pilot pintor-markers diy

Pilot pintor-markers zijn stiften waarmee je werkelijk alles kan versieren. Denk aan je spijkerjack, shirts of tassen. Leuk om zelf te doen, maar ook voor kinderen, denk aan een kinderfeestje of tijdens de vakantie als het eens slechter weer is.

Creatief bezig zijn

Heerlijk vind ik het om bezig te zijn met papier of wol. Ik ben absoluut niet creatief, maar vind het wel heel leuk om creatief bezig te zijn en ik moet zeggen: oefening baart kunst. En hoewel ik mezelf nog steeds als niet creatief beschouw,Deze Pilot Pintor-markers zijn wel stiften waar mijn -diy- hart sneller van gaat kloppen.Wat zijn Pilot Pintor -markers, wat kan je er mee en waar koop je ze?

24 verschillende kleuren Pilot Pintor-markers

Of het nu gaat om fashionitems, interieuraccessoires of cadeautjes, met Pilot Pintor-markers zijn de DIY mogelijkheden eindeloos. Het zijn handige verfstiften met pigmentrijke inkt die werkelijk elke oppervlakte dekt. Hiermee versier je dus alles!  Zelfs de meest poreuze of donkere materialen. Extra leuk: naast de Pintor-markers is er ook de DIY set waarmee je je eigen tote bag kan maken. Met in totaal 24 verschillende kleuren kan je je helemaal uitleven.

Ultra dekkend

Pilot Pintor-markers. Dat zijn kleurrijke verfstiften waar iedere creatieveling mee aan de slag kan gaan. Zo dekt de pigmentrijke inkt op waterbasis elke oppervlakte. Zelfs het donkerste! Ook blijft deze inkt op elk type materiaal zitten. Van hout tot glas en van stof tot metaal. Even vernissen of strijken en jouw creatie blijft bewaard. Daarnaast zijn de stiften beschikbaar in 24 verschillende kleuren: 12 vrolijke, 6 pastel en 6 metallic. En zijn er twee puntdiktes: fijn (1 mm) en medium (1,4 mm). Zo zijn de kleurencombinaties en nuances eindeloos.

Kleine en grote projectjes

Met deze stiften kan je je dus helemaal uitleven. Of het nu voor kleine DIY projectjes is, om te knutselen met kinderen of voor beginnende artiesten. De Pintor-stiften zijn ideaal. Wil je je garderobe een persoonlijke touch geven, de puntjes op de i zetten van je interieuraccessoires of zelfs je bestek pimpen? Alles kan!

Pilot pintor-markers diy

Trendy Tote bag

Ook leuk in het Pintor-gamma: de DIY sets! Onze favoriet? Die om je tote bag te personaliseren. Het ontwerp is van designmerk OMY en jij kan het naar hartenlust verder vormgeven. Zo maak je van deze handige tas meteen een fashionstatement. Ideaal om tijdens de zomer mee te nemen naar het strand, festival, camping, of tijdens een leuke citytrip. De Tote bag  en markers (€ 19,99) vind je hier.

Pilot pintor-markers diy

DIY Inspiratie

Wat kan je nu allemaal kleuren? Naast de Tote bag, kan je bijvoorbeeld laarzen kleuren, kussens, shirts, maar ook spijkerjassen. Voor alle inspiratie kijk dan even op de site van Pintor.  De Pilot Pintor-markers zijn te koop in sets van 6 met keuze uit e klassieke kleuren, fun, metal of pastel. Een set van 6 stuks kost nu € 17,99,

Met deze verfstiften haal je het maximale uit jouw creativiteit

Ben jij creatief?

foto’s beeldbank

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

17 reacties

 1. Nee, totaal niet helaas. Want ik vind het wel altijd heel knap als anderen dan wel zijn.

 2. zegt:

  Ik vind het hartstikke leuk om creatief bezig te zijn, maar zo creatief als op de foto’s (bijvoorbeeld de laarsjes versieren of een tas) ben ik helaas niet.

 3. zegt:

  Wat superleuk gedaan zeg vind de hangertjes wel erg vrolijk

 4. zegt:

  Ik ben ook totaal niet creatief, maar elk zijn talent natuurlijk 🙂 De laarsjes zijn superleuk geworden!!! De prijs valt ook goed mee als je ziet wat je er mee kunt bereiken!

  1. zegt:

   De credits gaan niet naar mij hoor 🙂 de foto’s zijn van een persbericht, ik wil dit wel hel graag leren tekenen. Te gek gewoon

 5. zegt:

  Vind het erg leuk om creatief bezig te zijn. Lijkt me leuk om met de kids te doen. Zoals je met de regenlaarsjes hebt gedaan.

  1. zegt:

   Ik heb het niet zelf gedaan hoor, zo creatief ben ik jammer genoeg niet.

 6. o helemaal geweldig ! mijn dochter kleurt vaak als ze een beetje tot rust wil komen. Dit vindt ze vast helemaal gewledig!

 7. Ik vind deze markers dus echt heel gaaf!!

 8. Ik ben best creatief en deze lijken me zo handig!

 9. Ik ben wel creatief, maar niet dat ik mijn eigen kledingstukken/schoenen etc. versier. Wel erg leuk!

 10. zegt:

  Ik ben wel van het geknutsel dus ga dit zeker onthouden!

 11. zegt:

  Wat een leuke manier om zo bepaalde producten op te leuken!:)

 12. zegt:

  Oh echt waar? En het blijft er gewoon op zitten? Wat leuk! Ik ben creatief maar het steeds meer aan het praktiseren. Mijn moeder kwam eens in de twee weken langs om op Mila te passen zodat ik kon werken. Zij gingen altijd knutselen en ik heb haar (mijn dochtertje) beloofd dat ik het ga overnemen. Dus hebben we al wc-rollen versierd en vanmiddag gaan we een poging doen om vliermuisjes te maken met karton, stift en pailletjes. Deze stiften zouden ook wel erg van pas komen.

 13. zegt:

  Stiekem verliefd op die regenlaarsjes!

 14. Oeh gaaf! Het lijkt mij leuk om met deze markers een spijkerjasje te versieren 🙂

 15. Wat een tof product! Ik ben graag creatief bezig, dus deze markers moeten we maar eens uitproberen. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept